Şimdi Ara

canon 550d ile takaslık ipad2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad2 ilanımdadır bakınız. bu işten çok anlamam ama manuel olarak mercegını ayarlayabılecegım makro cekım yapabılecegım uste para vermeden mumkunse alabılecegım kalıtelı bır cıhaz arıyorum:) dslr mi slrmi anlamıyorumda yardımcı olunursa sevınırım takas fiyatım farklıdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyManager -- 7 Şubat 2012; 11:40:14 >

• Bir adet PM`niz var.
  • can0n 30d vw canon 400d olarak iki makinam mevcuttur.18-55 lensleri ve 70-300 zoom lenside mevcuttur.takas düşünür müsünüz slmlar
  • Makineden anlamıyorsanız önce ipad2 nin ikinci el fiyatına uygun makineyi bir araştırın. burada çakallığa yatıp makinenizin üstüne konmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Makineden anlamıyorsanız önce ipad2 nin ikinci el fiyatına uygun makineyi bir araştırın. burada çakallığa yatıp makinenizin üstüne konmasınlar

her yolu deneyen varda. herhangi bir alışveriş sitesinden ellerindeki ürün piyasasına bakıyorum:)
  • Pmm..!
  • eos 450d+af confirm m42 mount+extension tube+ MC helios 77m-4
    makro hususunda cok iyidir. Bir dönem macro üzerinde çok çalıştım.
    Bloguma bakarsanız göz fotoğraflarından anlayabilirsiniz.
    lensi türkiyede bulmak çok çok zordur
    http://www.ebay.com/sch/?_nkw=helios%2077m-4&_clu=2&_dmpt=Camera_Lenses&_fcid=204&_localstpos=&_stpos=&gbr=1

Blogum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jehan -- 29 Ocak 2012; 2:10:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S.a hocam Size süper bir teklifim Var Benim evimde samsungun guzel bir serisi olan Kameraam Vardır ama Kullanmaya fırsat Bulamadım..Tam sizlik Ful Kutulu bir üründur.. tertemizdir..

SAMSUNG VP-D353 KAMERA

Video kalitesi guzel hemde fotograf kalitesi iyi...

Takas olur başa baş İyi gunler (Ful kutu :)) saygılar...

------------------------------------------

bu mesajı pm olarak atan adısaklı uyanık arkadaş! bu makina 2006da bimde 395tlden satılmış seninki günün esprisi oldu
  • bu pm sanırım pm'nin dibi olmuş

ne adamlar varya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.