arkadalar canon 550d makinem var bugün abimle öylesine fotoğraf çekiyorduk falan ben sandalyede oturuyordum makinenin askısı sandalyeye takılmış abimde istedi makineyi bende verdim öyle bi çarpma falan oldu sonra flaşı açmak istedik açılmadı 3 kere tık tık tık yapıyor hafif açılıyor ( elle kaldırmak gerekiyor ) sonra eror 05 hatası veriyor makineyi kapatıp açınız diyor yaptık ama olmadı yok mudur bunun bir çaresi moral men çöktüm ya salı günü yazılım yarında basket maçım var hadi arkadaşlar bi çözüm bulalım
O hatayı bende almıştım, arkadaşım parmağı üzerindeyken auto modda foto çekmek isteyince flaş otomatik açılıyor ama parmağı olduğundna tıktıktık taptı sonra hatayı verdi. Ama sizinkinde dişli kırılmış olabilir yada yay varsa onlardan biri yerinden çıkmış olabilir. Hiç uğraşmadan servise götürün garantiliyse sonra uğraşıp garantiden de olmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Cem
O hatayı bende almıştım, arkadaşım parmağı üzerindeyken auto modda foto çekmek isteyince flaş otomatik açılıyor ama parmağı olduğundna tıktıktık taptı sonra hatayı verdi. Ama sizinkinde dişli kırılmış olabilir yada yay varsa onlardan biri yerinden çıkmış olabilir. Hiç uğraşmadan servise götürün garantiliyse sonra uğraşıp garantiden de olmayın.