Bildirim
'cannot find 800x600x32 video mode' hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
800x600x32 video modu bulunamıyor diyo sanırım ekran kartı kaldırmıyo ayarları düşük tut öyle dene bakalım -
oyun acılsa ayarları dusurucemde..
oyuna tıkladıgım gibi direk bu hatayı veriyor.. 800x600 modeu nasıl olmaz anlamadın diger oyunları sorunsuz oynuyorum.. buna nasıl bi cozum bulucan.. -
özelliklere tıklayıp 640x480 de caslıtır vs herturlu seyi yaptım yine aynı hata devam ediyo :S -
intel GMA 950 128mb... laptoplarda ve minibooklarda genellikle kullanılan vga.. bunda 800x600 modu nasıl olma?? acaba monitorun wide olmasından mı kaynaklanıyo problem.. goruntunun ekrana sıgması sart deil biraz tassada olur ama calıssın su oyun yaa -
ben de yardım istiyorum bu konuda -
işletim sistemin vistaysa logoya sağa tıkla yönetici olarak çalıştır de =) -
Buyrun beyler ;
Bu sorun benim netbookdada vardı, 1024x576 olmasına rağmen açmıyordu. Aşağıdaki linkdeki Çözüm.exe dosyasını indirin ve Belgelerim>GTA San Andreas User Files dosyasını hedef göstererek çıkartın sorunun çözümü tamamdır. Kendimde bizzat denedim ve şuan çatır çatır oynuyorum en ufak donma kasma vs yok :) elimdeki denediğim netbook : Hp Compaq Mini 110C
Burdan -
quote:
Orijinalden alıntı: msz067
Buyrun beyler ;
Bu sorun benim netbookdada vardı, 1024x576 olmasına rağmen açmıyordu. Aşağıdaki linkdeki Çözüm.exe dosyasını indirin ve Belgelerim>GTA San Andreas User Files dosyasını hedef göstererek çıkartın sorunun çözümü tamamdır. Kendimde bizzat denedim ve şuan çatır çatır oynuyorum en ufak donma kasma vs yok :) elimdeki denediğim netbook : Hp Compaq Mini 110C
Burdan
arkadaş dediğin şeyi yaptım fakat yine aynı hayatı veriyorcan not find 640 480 video modu hatasını veriyor
-
Linkdeki dosyayı indirip Belgelerim GTA San Andreas klasörüne = C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\GTA San Andreas User Files
Dosyasını hedef göstererek çıkardınız mı ? Bu şekilde olması lazım deneyenler ve bizzat ben bu şekilde yaptığım için oynayabiliyorum -
quote:
Linkdeki dosyayı indirip Belgelerim GTA San Andreas klasörüne = C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\GTA San Andreas User Files
Dosyasını hedef göstererek çıkardınız mı ? Bu şekilde olması lazım deneyenler ve bizzat ben bu şekilde yaptığım için oynayabiliyorum
DEDİĞİN ŞEYİ YAPTIM DOSTUM OLDU ( BENDEKİ GTA VİCE CİTY Dİ ) YİNEDE SAĞOL -
GTA Vice City zaten netbook'unun açması gerek.. Bu SanAndreas içindi.. Sorununu çözdüyse tamamdır -
quote:
GTA Vice City zaten netbook'unun açması gerek.. Bu SanAndreas içindi.. Sorununu çözdüyse tamamdır
dostum sorun olmazsa sana bir soru daha sorucam internetten gta san andreas oyununu indirdim oyunun simgesine tıkladığımda o hatayı veriyor fakat oyun belgelerim usher de yok bunu nasıl halledebilirim sence -
Oyunu hiç açmadıysan belgelerim klasöründe "Gta San Andreas User File" klasörü olmaz çünkü bu klasör oyun ilk açıldığında oluşturuluyor. Zaten boyutuda çok ufak.. Google amcaya sor bulursun elbet Olmazsa söyle gmail hesabına atarım
-
quote:
Oyunu hiç açmadıysan belgelerim klasöründe "Gta San Andreas User File" klasörü olmaz çünkü bu klasör oyun ilk açıldığında oluşturuluyor. Zaten boyutuda çok ufak.. Google amcaya sor bulursun elbetOlmazsa söyle gmail hesabına atarım
dostum okadar aramama rağmen google amcada bulamadım bi zahmet e mail lime atarmısın ( murat_gs_elgay@hotmail.com)
-
Verdiğiniz adrese gönderdim -
quote:
Verdiğiniz adrese gönderdim
dostum söylediğin şeylerin aynısını yaptım fakat yine aynı hatayı verdi fakat bu sefer o dosyayı oyunun içine attığımda aynı hatayı vermiyor fakat oyun bu sefer açılmıyorneyse artık elimizden bir şey gelmez zaten iki yıl sonra kendime ps3 alıcam o zaman acısını çatır çatır çıkartırım
( ayrıca o kadar uğraştığın için teşekkürler
)
-
O dosyayi oyunun içine atarsan çalışmaz tabi
Belgelerimdeki klasörde çalışması gerek. Elinde hangi marka netbook var ? -
casper nırvana çift çekirdekli 2.2 hız 32 bit ekran kartı 512 mb sis mirage graphıc kart 2 gb ram ayrıca benimkisi laptop -
quote:
Orijinalden alıntı: ı am vengeance
casper nırvana çift çekirdekli 2.2 hız 32 bit ekran kartı 512 mb sis mirage graphıc kart 2 gb ram ayrıca benimkisi laptop
Öyle desene kardeşimBende netbook sandım
Benzer içerikler
- bios pili biterse ne olur
- sink to receive asynchronous nedir
- mouse çift tıklama sorunu
- pdf dosyası açılmıyor
- video tdr failure
- klavye kısayolları
- udf indir
- windows update
- video boyutu küçültme
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X