Şimdi Ara

Çankırı kaya tuzu lambası nereden almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 tane ufak kız çocugum var.maalesef kışın kendisini gösteren astım-bronşit tekrarlıyor.
    eve taş aldım amestist

şimdide odada gece lambası olacak yada normal olarak kullanacağım taş alıcam.
    ahmmetm aranki faydalarını anlattı galiba çankırı kaya tuzu en faydalısı googlede araştırdı farklı sitelr var ama orijinal olana kandırılmamak adına size sormak istiyorum.
    nereden alabilirim.
    eşimimn doğum günüde yaklaştı hem bgüzel bir yazıyla yada resmini işleterek hem dekoratik hem şifa amaçlı almak istiyorum kararsız kaldım.
    http://www.tuzmarketim.com/urun/yuzey-islemeli-modeller---12_275.aspx?CatId=135
    bu linkteki güzel ama acaba orijinal mi nasıl anlarım tavsiyelerinizi bekliyorum..

• seni seviyorumdan çok ailesel bişey yaptırsanız iyi olur ben
    aile fotografı falan
  • Annemde de ileri astım var ve kaya tuzu faydalarını okuuduktan sonra babam bu işi yapmaya başladı kendisi kaya tuzu lambası yapıp satıyor. Üzerinde baskı veya kimyasal hiçbi madde olmaması gerekiyor en iyi sonuç için. İsterseniz yardımcı olabilirm pm den
  • Merhaba ben kaya tuzu siparişimi 2,5 yıldır Çankırı tuz lamba sitesinden vermekteyim. Gayet memnunum. Bu işin hakkını Türkiye'de en iyi veren firma olduğunu söyleyebilirim. Sitede sadece kaya tuzu satılmıyor kaya tuzundan ürettikleri lambalarda var. Bu lambalarda çok faydalı. Ben doğal olanını aldım. Kullandığım odayı serinletiyor ve müthiş bir ferahlık sağlıyor. Tuz lamba faydaları ile ilgili bilgi edinmek isteyenlere:https://www.cankirituzlamba.com/content/10-tuz-lambasi-faydalari-ve-uretimi tavsiyemdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kuru buz nereden bulabilirim?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.