Şimdi Ara

Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Cankaya Universitesi Bilgisayar Muhendisligi isteyen arkadaslarin sorularini cevaplayabilirim. 3. siniftayim. Diger muhendisliklerdede azda olsa fikrim vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beybozkurt

Arkadaslar Cankaya Universitesi Bilgisayar Muhendisligi isteyen arkadaslarin sorularini cevaplayabilirim. 3. siniftayim. Diger muhendisliklerdede azda olsa fikrim vardir.

Merhabalar,

Çankaya Üniversitesi Bilg. Mühendisliği Tam burslu mu yoksa Ankara Üniversitesi bilg. mühendisliği mi önerirsiniz? Çankaya'nın Ankara'ya göre +'ları nedir sizce?Birde iş imkanı nasıl bölümün?
  • nasıl okul eğitimi güzel mi genel anlamda
  • Öncelikle Ankara Üniversitesiyle karşılaştırmak ne ölçüde doğru bilmiyorum.Fakat eğitim kalitesinin iyi olduğunu söyleyebilirim.Hocalarımız genelde Doçent,Profosör lerden oluşmakta ve her biri alanında çalışmalar yapmış iyi akademisyenler.Labaratuvar ortamlarımız çok iyi.Bölüm derslerinin lablarının yanı sıra elektronik derslerinin labları ve game labımız var.Yani uygulamalı eğitimi en çok yaşayabileceğiniz bir okul.Bilgisayar müh müfredetaımız Odtuyle neredeyse aynı.Eğitimi dili %100 ingilizce.Şimdilik söyleyebileceğim bunlar.Eğer tanıtım günlerine gelirseniz dahada iyi anlamış olursunuz ortamını.
  • dönümnoktasıı kullanıcısına yanıt
    Genel anlamda iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • Forumdan bi arkadaş buradan mezun olup UCLA'e gitmişti. Uç bir örnek ama aklınızda bulundurun derim

• Non-Fiction kullanıcısına yanıt
    Bilmezmiyim :) Muthis bir azim ornegidir kendisi. Tabi okudugum universiteden boyle birinin kaliteli bir universitede egitim hayatina devam etmesi kendi acimdan gurur verici :) Tesekkurler bilgilendirme icin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burslu öğrencilere okulun ve hocaların tavrı nasıl?
  • Tum samimiyetimle soyluyorum. Tum ogrenciler esit

• quote:

Orijinalden alıntı: iozfidan

Tum samimiyetimle soyluyorum. Tum ogrenciler esit

konu güncel mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.