Şimdi Ara

Çankaya Arçelik Servisi - cankayaarcelikservisi.biz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çankaya Arçelik Servisi

    Çankaya, Ankara'nın en yoğun nüfusuna sahip yerlerin başında geliyor. Başkentin çeşitli imkanlarından faydalanan Çankaya kendi kendini kalkındıran ve bir çok büyük firmanın temsilcilik açtığı bir yerleşim yeri haline gelmeyi başardı. Çankaya Arçelik servisi de bu firmalardan bir tanesi. Türkiye'nin çeşitli noktalarında servisler açılmaya devam ediliyor...

    Çankaya Arçelik servisi başarılı bir şekilde sürdürdüğü hizmetinin karşılığını da Çankayalıların tercih sebebi olarak alıyor. Böylesine büyük bir marka üzerine hizmet verirken müşteriler tarafından tercih edilmek hem markaya olan güveni hem de Çankaya Arçelik Servisine olan güveni arttırıyor.

    Çankaya Arçelik servisinde Güler yüzlü personeller ile kurumsal hizmet ve yedek parça servislerinden faydalanırken müşteri ile iletişim kurma yöntemlerindeki kaliteyi hissedeceksiniz. Beyaz eşyalar ve diğer Arçelik marka ürünlerde destek alabileceğiniz firmanıza kolayca ulaşabilirsiniz. Aldığınız hizmetten memnun kalacağınızı şimdiden görür gibiyken, bu firma hakkındaki görüşlerinizi de bu başlık altında paylaşabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz olan her düşünce saygı gösterilerek okunacaktır.

    Çankaya Arçelik Yetkili Servisi - cankayaarcelikservisi.biz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymped -- 14 Ekim 2015; 12:08:18 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.