Bildirim
Cankan - Yaranamadım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
soytari _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Liseliler bilmez. _____________________________ -
Yaşıyomu bunlar hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hak kulundan intikamın yine kul ile alır
Bilmeyen ilm-i ledünnü anı kul etti sanır
Cümle eşyâ Hâlık'ındır kul eliyle işlenir
Emr-i Bârî olmayınca sanma bir çöp deprenir. -
jale de jale
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: maybeurebetteroffthisway
Efsane beyler

Leaning over you here, Cold and catatonic
_____________________________ "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
-
Ne dinlerdik bee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şap öpeyim mi?
içime de çekeyim mi?_____________________________ this world shall know pain. -
-
Yar Yar daha efsane benim için. O acaip klibi Kral TV'de çıktığı zaman yaptıkları dansı taklit ediyodum.Utanıyorum kendimden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bütün çiçekleri kopartabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler. -
Sap upeyim mi,icime de cekkeyim mi,bal akgiyor hiryerinden ufuf diyeyim mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ EUW:risingtied -
zırhlar harika

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler