Şimdi Ara

Canimi Cok Sikan Ozelligim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler gozlerim farkli renkte biri mavi biri sarimsi ela renginde. Neyse canimi sıkıyor bu durum tek goze lens vs oluyor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kellerman -- 15 Ağustos 2013; 3:27:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerli insanlar o gözlerin ameliyatı için milyon dolarlar veriyor ameliyat kabul edersen iki göze 5 milyondan fazla alırsın risk çok çok az bir araştır istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Fenerli insanlar o gözlerin ameliyatı için milyon dolarlar veriyor ameliyat kabul edersen iki göze 5 milyondan fazla alırsın risk çok çok az bir araştır istersen.

Fener renginde degil kahvenin bir acik rengi digeri mavi fenetin rengine benzemiyor yani. Ameloyat derken

• quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

quote:

Fenerli insanlar o gözlerin ameliyatı için milyon dolarlar veriyor ameliyat kabul edersen iki göze 5 milyondan fazla alırsın risk çok çok az bir araştır istersen.

Fener renginde degil kahvenin bir acik rengi digeri mavi fenetin rengine benzemiyor yani. Ameloyat derken

O zaman olmaz milyonlar kazanamayacaksın maalesef

• quote:

quote:

quote:

O zaman olmaz milyonlar kazanamayacaksın maalesef

Anlamadim ki gozeri ne yapacamAllaha sukur milyonlara ihtiyacim yok

• Süper la. Mavi olanı bana ver. Bende sarı+yeşil karışımı var zaten. Değişik bişey
  • You Will rastgele.

• Bisey soracam annem fransiz mavi gozlu babam ela bundan mi kaynaklaniyor olabilir mi. nedeni nedir acikcasi pek normal karsilamiyorum o yonden sevmiyorum hastalik gibi geliyor normal bir durum mu

• Kardeş lens taksan da sırıtacak. Böyle bulunduğun ortamlarda daha dikkat çekersin hiç kurcalamahttp://www.youtube.com/watch?v=kg8wwzftBxA
  • quote:

Bisey soracam annem fransiz mavi gozlu babam ela bundan mi kaynaklaniyor olabilir mi. nedeni nedir acikcasi pek normal karsilamiyorum o yonden sevmiyorum hastalik gibi geliyor normal bir durum mu

Özürlüsün kardeş

Şaka bi yana ne sorun olcak takıl gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: newtonunkafasi

Kardeş lens taksan da sırıtacak. Böyle bulunduğun ortamlarda daha dikkat çekersin hiç kurcalamahttp://www.youtube.com/watch?v=kg8wwzftBxA

Kizlar falan seviyorda ben hastalik olarak goruyorum bu beni dusunduruyor

• ss isteruk
  • Van'lı mısın ?

• Karanlıkta sol yeşil sağ mavi. Aydınlıkta sol mavi sağ ikisinin ortası :D

• NO SS NO GUVEN.
  • daha kötü olabilirdi
     Canimi Cok Sikan Ozelligim
  • Ss isteriz.

Benim gözlerde arada yeşil arada mavi oluyor. Sevinçli bir günümde mavi, üzüntülü sıkıcı bi günde yeşil- koyu yeşil arası değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

NO SS NO GUVEN.

Hocam sigara icecem useniyorum birde cekip resim mi koyacam pc yok burda evimde degilim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kellerman -- 15 Ağustos 2013; 4:07:15 >
  • Uzuldugu seye bak pezevengin. Benim gozlerimin biri ela biri yesil olucak okulda kiz birakmam lan

• Liseye kadar benim bir gözüm kahverengi diğeri yeşilimsi bi tondaydı şahsen çok sevdiğim bir özelliğimdi. Gel gör ki lisede ikisi de kahverengi oldu.

Tuhafsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.