Şimdi Ara

Canımdan bezdim yeter artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hoca bu tarz konulara cevap vere vere uzman psikolog olajaz alüminyum hidroksit.
    sıradan bir psikolog gün içi bu kadar vaka ile uğraşmıyodur. müşteri bekliyip haber okuyodur alüminyum klorür.
    kanka madem tavsiye istedin yazıyım. ben evden ayrıldığımda yaş 17 di. sallama diyceksin, şurdan hatırlıyorum, ben bi harç yatırdım okul için sonra benim yatırmamam gerektiği ortaya çıktı. bana dediler ki git bankadan hesap aç hesap nonu bize ver, hesabına para geri yatacak dediler.okulun başında. bende gittim iş bankasına hesap açmak için. bankadaki görevli "sen 17 yaşındasın sana hesap açamayız dedi". sonra gittim bunu üniversitede çalışan birine söyledim önce kıkır kıkır güldü sonra tamam üst katta şuraya git ordan al dedi. yani biz tek başımıza 700km uzağa gittik yurtlarda kaldık. o zaman ne bir telefon var ne whatsapp var, ne cepte para var.

sen gelmişsin 21 yaşına tipik süt veledi nidaları atıyorsun. işte aileler yanlış yapıyo, yanlış yapsa bile çocuğu hayatla başbaşa bırakmalı ve kendi ayakları üstüne basmayı öğrenmeli çocuk. yoksa yaş geliyo 21 e korkudan tarrrraklara gelecek saçları.olmuyo hocam yani bak üzüntüden stresten saçların dökülecek.gidiyim çalışıyım diyorsun asgari ücretle lcw'da mı çalışcan. aklını başına devşir döndür bişeyler yap işte. bi sene daha çalışıp daha iyi bölüm dersen anlarım da eğer gitmezsen tarraklara gelir saçların. auzefde falan varsa bölüm,ordan okuyabiliyorsan hah o zaman gitme işte. dikkat et tarrraklara gelmesin saçların.genç yaşta dökme saçları alüminyum bromit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulmes -- 19 Eylül 2017; 17:25:39 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.