Şimdi Ara

Canım çok yanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çok büyük bir salaklık yaptım ve hayatımın çoğunu geçirdiğim eşim olacak insana çok ağır laflar ettim. Zaten 4 aya yakın konuşmuyorduk ama dün söylediklerimden sonra açtı ağzını yumdu gözünü. Aramızdaki saygının ve sevginin ayrılmış olmamıza rağmen devam edeceğini, yaşadığımızın şeyin basit bir şey olmadığını düşünen birisiydim. Ama o artık beni sevmediği yaşadıklarımızın hiçbir anlama gelmediğini belirtti. Çok uzun yıllar beraberdik ve çok şey yaşadık. İlk sevgilim, ilk gözağrım, yaşadığım her şeyi ilk onunla yaşadım. Benim için yeri çok ayrı ve çok özelken onun için benim bu kadar değersiz olduğumu öğrenmem beni çok yaraladı.
    Evet benim hatam ben kırdım ben yaptım her şeyi benim suçum ama yine de ne biliyim çok üzgünüm.
    İlk aşkınızı nasıl unuttunuz arkadaşlar. İlk aşk, ilk sevgili, tüm ilklerinizi beraber yaşadığınız o insanı nasıl unuttunuz? 25 yaşındayım çoook uzun süredir beraberdik. Hayatı onla gördüm onla öğrendim yaşamayı. Şimdi onsuz bir hayatta tek başıma nasıl yürürüm bilmiyorum.

• Benim çok acil zaman makinesine ihtiyacım var. Her şey çok daha farklı olabilirdi. Ne kadar salak ve çocukca davrandım bu ilişkide. Olgunlaşmam gerekirken daha da kücüldüm ilkokul çocukları yapmazdı benim bu yaptıklarımı. Of düşündükçe öyle bir daralıyor ki içim nefes alamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Yol gösterin bana çok çaresizim. Şunu yap unutursun diyin bunu yap unutursun diyin ama bir şey diyim yoksa ben öleceğim
  • Onu unutmam imkansız. Barışmak zaten imkansız. Her gözümü kapattığımda onunla yaşadığım anılar geliyor gözümün önüne. En basit anılar bile ne kadar güzel geliyor şuan bana anlatamam. Yanımda olması bile yetiyormuş benim için o anın güzelleşmesine. Benim için çok şey yaptı. Şimdi onu başkasının yanında düşünmek, artık beni sevmediğini düşünmek nasıl acı veriyor anlatamam sanki bıcak batırıyorlar her yerime.
  • Onun benim için yaptığı fedakarlıklara karşılık benim ona vefasızlıkla cevap vermelerim aklıma geldikçe bu yükün altında eziliyorum, un ufak oluyorum, dayanamıyorum.
    Sanırım beni ayrılmış olmaktan daha çok üzen şey onun bana yaptıklarına karşılık benim bu kadar adice davranmış olmam. Yediği kaba pisleyen adi bir köpek gibi davrandım. Yaşadıklarımı ve yaşacaklarımı hakettim. Bundan sonra bir daha mutlu olabilir miyim, sanmıyorum. Birinin benimle mutlu olması imkansızken bunu başarabilen tek insanı kaybettim. Yaptıklarımdan sonra mutlu olmayı da haketmiyorum zaten. Yaşamak için yaşayacağım, bana yüklenen görevleri yerine getireceğim.
    Sevgilim umarım sen çok mutlu olursun, çok kıskanacağım paramparça olacağım ama sen mutlu olmayı çok hakediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84490F1A1 -- 1 Temmuz 2020; 10:14:22 >
  • Neden özür dilemeyi bir şeyleri düzeltmeyi denemiyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Bin kere özür diledim cevabını yeni sevgilim var beni rahatsız etme mesajı ile aldım
  • Mr.Aykumos M kullanıcısına yanıt
    pohpolamadım hocam olduğu gibi anlattım. Bu soruyu ben de kendime çok soruyorum ve maalesef çok seviyorum oluyor cevabı her seferinde.
    İlişkimizin bitmiş olması bile etkilemiyor hala çok seviyorum. Hatta şuan başkasının yanında ama ben hala onun arkasından üzüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sevgi hadi bit diyince bitmiyor maalesef. Takıntı değil buna eminim takıntı olsa yeni ilişkisini bozmak için her şeyi yapardım ki bozardım da ama gerek yok mutlu olsun. Artık sevmiyor diye sevgimden vazgeçecek değilim.
    Estağfurullah hocam çok haklısınız. Bir daha konu açmayavacağım hesabı da kapatıyorum zaten. Gurursuz davrandığımın farkındayım. Umarım yakın zamanda bu durumu aşabilirim.
  • Valla hocam sizi iyi anlıyorum. Şarkının birinde diyordu ya aşık gibi sevmezsen kardeş gibi sev beni diye. O zamanlar hiç anlamazdım böyle bir şeyi çok gurursuzca geliyordu ama hala o duruma gelmiş olmasam da o duruma gelenleri gayet iyi anlayabiliyorum. Senin gibi bi olay yaşamadım, tavsiye de vermek istemem ama kız da artık kendi yolunu çizmiş hocam. Bence kardeş gibi, en azından yaptıklarınızı affettirip helallik alıp yolundan çekilin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 3 Temmuz 2020; 11:41:56 >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Bin kere yalvardım bari arkadaş kalalım dedim asla dedi. Çok acı maalesef her şeyin olan insanın şuan hiçbir şeyin olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-84490F1A1

Bin kere yalvardım bari arkadaş kalalım dedim asla dedi. Çok acı maalesef her şeyin olan insanın şuan hiçbir şeyin olması.
    Yapacak bi şey kalmamış o zaman hocam. Malesef

• Guest-84490F1A1 G kullanıcısına yanıt
    Bence konu kilittir. Diyecek hiçbir şey yok. Unutunuz efenim. Özellikle kendi iyiliğiniz için. Yeni sevgilim var vs. durumlarına çarçabuk giriliyorsa, böyle basitse her şey, unutmak size yakışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 11 Temmuz 2020; 21:43:18 >
  • Her erkeğin hayatında keşke’ler vardır. Pişmanlıklar vardır. Bizi o anlar olgunlastirir. Ask acisi yasamadan, keske demeden, kayiplar yasamadan olgunlasamiyoruz maalesef. İc, agla, isyan et.

Sosyal denklemler kesin sonuclar vermez. Her denklemin cozumu de sen degilsin. Kendini suclama. Acini cek. Olgunlas. Ve hayatina devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Her erkeğin hayatında keşke’ler vardır. Pişmanlıklar vardır. Bizi o anlar olgunlastirir. Ask acisi yasamadan, keske demeden, kayiplar yasamadan olgunlasamiyoruz maalesef. İc, agla, isyan et.

Sosyal denklemler kesin sonuclar vermez. Her denklemin cozumu de sen degilsin. Kendini suclama. Acini cek. Olgunlas. Ve hayatina devam et.
    Bu adamı dinle.

• bazen yapıcak hiç bişey olmuyo. giden geri gelmiyo. geriye sadece acı kalıyo. iyi bilirim bende aklına geldiğinde nefesinin kesilmesini. araya birisi girdiyse o iş zaten bitmiştir. en güzeli hayatını hızlı bi şekilde değiştirip yeni insanlarla tanışmak. bunları yapmazsan ve ilişkinden gerçekten umudun yoksa geçen her zaman boşa .. unutma bi gün canın acımaktan vazgeçicek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.