Şimdi Ara

Caner Erkinin Avrupa Maclarindaki Vasatligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle takim cok kotuydu bu yuzden sucu sadece Canere atmayacagim ama bu adam her avrupa macinda kotu performans sergiliyor.Tamam ligde oynadigi oyun iyi ama avrupada onun kanadi tam anlamiyla otoban oluyor.Avrupada her mac defansif anlamda rezil performans gosteriyo.Bu mac onun kanadindan kac kere acik verdik kac gol yedik sayamadim.Ofansif anlamdada tam anlamiyla rezaletti ilerde surekli top kayiplari yapti.Seneye sampiyonlar ligine gidersek ust duzey kanat oyunculara karsi defansif yetersizligi basimizi cok agritir.Seneye Sampiyonlar ligini kaldiracak defansif ozelligi iyi olan bir sol bek alinmali.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Bu forum ne rezil bir hal aldı.Konu açıp görüşlerimizi insanlarla paylaşamayacaksak ne anlamı var bu forumun.

• Caner'in gereksiz egosu ve rakibi küçümsemesinden dolayı oluyor bu performansı. Adamlar ne güzel Caner'i kanatta karşılayıp, koruduğu mevkiden golleri buldular. Ders olsun, şu iğrenç egosunu futboluna yansıttığı için, ders olsun. Hasan Ali'nin gözünü seveyim be. Bireysel yeteneği olmasa bile, çıkıyor disiplinli bir şekilde görevini yapmaya çalışıyor.

• Bende bu konuya benzer bir konu açmaya çalıştım fakat forumun durumu ortada :) Harfi harfine katılıyorum sana.

• orta açmayı bilmiyoruz daha. Şu penaltı noktasına orta açmayı neden beceremiyoruz aklım almıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.