Şimdi Ara

Caner Erkin | İMZA TÖRENİ | 14.07.2014 14:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce anlaştığımızı duyurduğumuz başarılı futbolcumuz Caner Erkin ile Pazartesi günü (yarın) sözleşme imzalanacaktır.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın da katılacağı imza töreni, 14 Temmuz Pazartesi günü saat 14:00’de Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde düzenlenecektir.

İmza töreni, sadece basın mensuplarına açık olacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Yılın transferi, elimizde tutmak büyük başarıydı.

• çok hızlısın , hayırlı olsun.
  • Şampiyon belli oldu
  • imza töreni diyince hep aklıma carlos'un imza töreni geliyor.
  • hakkaten efsane oynadı geçen sezon inş sürdürür

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

imza töreni diyince hep aklıma carlos'un imza töreni geliyor.

Caner Erkin | İMZA TÖRENİ | 14.07.2014 14:00

Benımde ımza torenı deyınce hep bu gülüşü gelıyor aklıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

imza töreni diyince hep aklıma carlos'un imza töreni geliyor.

çımpiyın fınırbahçe en bıyik fınırbahçe
  • En iyi transferimiz net
  • Zaten canerin hic gitmeyecegi belliydi.su torenin en cok sevindigim tarafi , satilmis , kolpaci ve yalanci medyanin caneri her gun intere gondermesi bitecek.

Sukur kurtuluyoruz.Yarin gazetelerden son bi baslik bekliyorum ama.

"Imza torenine kadar her an teklif gelebilir ve caner masadan kalkabilir."

"Sookk !! Interden son bi caner hamlesi.caner ani bi salvoyla intere gidebilir"

"Imza toreni karisabilir.inter idari menejeri canerin menejeriyle dun aksam telefonda gorustu ve yillik 3 milyon onerdi.Caner dusunmek icin sure istedi ve toren ertelensin talebinde bulundugu Iddia edildi"

Gibi gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazdan başlıyor tören..
  • http://www.dailymotion.com/fenerbahce

burdan izleyebilirsiniz.
  • Çok şükür 5 yıılık imzalamış çok sevindim, yabancı sınırsız olsa bile sol bek için bundan daha iyisini bulamayız. Bulsak ta alamayız
  • Kamp kadrosu bugün açıklanıyor.Şu habercilerde adam gibi soru sormuyolar hee.
  • " Dönüşte Kopenhag'da Sevilla ile oynayacağız. Beşiktaş, Chelsea ve biz 45 dakikalık maçlar oynayacağız."

"TRANSFER YAPABİLİRİZ AMA..."

"Kadromuz yeterlidir. Ağustos'a kadar transfer yapabiliriz ama bence kadromuz yeterli. Şimdi iki oyuncumuz da sorun var. Dieğr oyuncularımızın performansı takımla alakalı. Portekiz'in takım performansı kötüydü. Diğer oyuncularımızın Dünya Kupası'ndaki performansı gayet idealdi. Kuyt'ı ayrıca tebrik ediyorum. Kuyt farklı pozisyonlarda oynayabiliyor. Bence Kuyt iyiydi. "
  • Bitti mi

• quote:

Orijinalden alıntı: EFENDİ7

Çok şükür 5 yıılık imzalamış çok sevindim, yabancı sınırsız olsa bile sol bek için bundan daha iyisini bulamayız. Bulsak ta alamayız

5 yıllık mı 2 yıllık mı hocam, ben 2 diye duydum sanki?
  • Dimension Zero D kullanıcısına yanıt
    Bende ona baktım, Ligtv 5, diğerleri 2 yıllık diyor.FB internet sitesi henüz bir açıklama yapmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFENDİ7

Bende ona baktım, Ligtv 5, diğerleri 2 yıllık diyor.FB internet sitesi henüz bir açıklama yapmadı

2 yıllıkmış
  • Canere gerçekten iyi teklifler geldi ama o maaşından da fedakarlık edip kaldı.Yönetimle tahminimce anlaşmaları canerin performansını yeni sezonda devam ettirmesi ve kendisini istikrarıyla tescillendirerek daha iyi bir konumda as takım oyuncusu olarak yeni bir takıma gitmesi ve fenerbahçenin canere verdiği emek karşılığında bonservis ücreti sayesinde kazanç sağlayacak olması ha plan tutmazsa 2 sene sonra serbest kalacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.