Şimdi Ara

Caner Erkin Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, FutbolArena’ya yaptığı açıklamada Inter ile görüşmelere başladıklarını ifade ederek “Hafta sonu ya da Pazartesi günü Inter ile transfer masasına oturacağız” dedi.

Canerin kendini futbola verdiğinde ve IYI BIR TD ILE nasıl iyi oynadığını herkes biliyor. Kesinlikle sözleşme uzatilmaliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim en buyuk problemlerimizden biri de bu. Dandik hoca varken iyi oyuncu gider. Dandik oyuncular gruplasma yapip iyi hocayi gonderir. Pereira copuyle iyi sabirlar hepinize.

• Emre gitti sow gitti egemen gitti şimdide caner gidiyor.Gökhanla volkan kaldı,onlarda giderse sahada Fenerbahçe ruhuyla oynuyan kalmıyacak sadece maaşlı futbolcular olucak ha gayret.
  • Yönetimin kazmalığı.

Geçen sene 2 yıllık uzatma yapsalardı, Inter en azından 8-9m Euro öderdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canerin gidişine üzülsemde gitmeyi kafasına koymuş bir adama anca güle güle denir.
  • bunun olacağı 2014 senesinde ersun yanalın istifasını verdiği günden belliydi.
  • Kurtulduk sonunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Caner için iyi FB için kayıp, gitti diye biliyorum, öyle deniyor, kıymeti bilinemeyen adamlardan biri, Tuncay gibi olur falan deniyor, yok döner tutunamaz falan, öyle olsa ne olmasa ne bize faydası varmı tutunmuş tutunamamış, aslında gitsin kafası rahat eder, hemde anlarlar değerini.
  • Bu da demek oluyor ki Telles elimizde kaldi

• Piyasası 10 milyon olan adamı bedavaya yollayan zihniyetin oturacağı koltuk başkanlık koltuğu değil zekerin kafasıdır.
  • Gitmeyi kafasına koymuştu zaten, kalsa da aklı beş karış havada olacağı için verim de alamazdık. Gitsin!
  • Bır teknık dırektor bır kulube en fazla ne kadar zarar verebılır??? Pereıra bunun en canlı-kanlı cevabı ıste,

Kanser olan fenerlılere burdan gecmıs olsun dıyorum, o kardeslerımızın tumorlerıne koydugu adın pereıra oldugunu da adım gıbı bılıyorum,

• Yazık.. Pereyra bugün var yarın yok. Caner en az 5-6 sene daha sol beki götürürdü.

• gitsin kafası açılsın biraz. boşanma falan derken çok yıprandı çocuk.
  • Yönetim önceki sözleşmenin amatörlüğünü yaşıyor. Avrupa şamp varken 3 yıllık anlaşacaktı. Gidecekse de bonservis alacaktı

• şşt troll joker gelmeden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Emre gitti sow gitti egemen gitti şimdide caner gidiyor.Gökhanla volkan kaldı,onlarda giderse sahada Fenerbahçe ruhuyla oynuyan kalmıyacak sadece maaşlı futbolcular olucak ha gayret.

tuncay gibi olacak caner gittiği an biter kariyeri dikiş tutturamaz daha ayrıca canerin fenerbahçe ruhuyla oynadığına inanmıyorum
  • Daha oncede yazdim 3.yil anlasma imzaladi yakinindan duydum hatta arabalarini satiyor suanda yavastan.ozel ucak yollandi anlasildi

• Yerine Brezilya'dan daha önce bonservis ödenmemiş birine 8 9 milyon euro yıllık 2 milyon euro maaş verilir.Joker Mimleon ve yabancı seven taraftar alkışlayıp aklar ilk 2 3 ay bu transferi sonra o Brezilyalı vasat oynar Joker Mimleon tayfa o adamı aklamaya devam eder yabancı sevici tayfa iyi oynarsa ortaya çıkar kötü oynarsa sus pus olur sonra derler kandirildik iyi oynuyordu falan filan.

Ama Joker Mimleon tayfaya sorsan Caner 2 2.5 isteyecek çok para alacak yerine alacağımız vasat adama 5 10 bonservis yıllık 2 verince ucuz oluyor işte mantık bu böyle bir kafa var amaç tamamen Teknik Ekip ve Yönetime biat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.