Şimdi Ara

Candy Crush Saga Mağaza da yerini aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/candy-crush-saga/aebbdef8-1792-488b-a7be-7596a1720166

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 11 Aralık 2014; 19:00:17 >

• Gameloftun yeni oyunu Pastry Paradise'yi görünce dayanamamış yayınlamış.
  • Güzel kombo Mx Player + Candy Crush + Minecraft.Diğerlerini de bekliyoruz
  • Bu konuyu açmak için girmiştim.Windows Phone mağaza kotu diyenler konuya bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Bu konuyu açmak için girmiştim.Windows Phone mağaza kotu diyenler konuya bekleniyor.

Evet haklisin candy cruh'ın gelmesiyle artık en iyi mağaza wp store

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Hah tam da beklediğim kişi.

Uza!Kaybol!

Candy Crush yokken sürekli bi eksiklik olarak dillendiriyorsa, gelince de mağaza için iyi bi gelişme olarak görülmesi gayet doğal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 11 Aralık 2014; 19:57:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Hah tam da beklediğim kişi.

Uza!Kaybol!

Sanamı soracağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Candy Crush yokken sürekli bi eksiklik olarak dillendiriyorsa, gelince de mağaza için iyi bi gelişme olarak görülmesi gayet doğal

Açıkçası zevkler tartışılmaz ama insanlar bu oyundan nasıl bu kadar çok keyif alıyor anlayamıyorum doğrusu.

benim de pek tarzım değil ama bekleyeni çok gibi
    Yukardaki ağzının payını vermiş.

• Oynamıyorum ama seveni çok
  • Bir zamanlar Tempra çok ilgi çekerdi. 1990'lı yılların başlarında çoğu lüks araçtan bile daha çok dikkat çekiyordu. Çocukların çoğu E serisi Mercedes'in değil Tempra'nın içine bakardı. Ama 90'ların ortasında millet dönüp kafasını bile çevirmiyordu Tempra görünce.

Bu saatten sonra gelmese de olur. Modası geçti. Artık birlikte oynayıp yarışacağım kimse kalmadı ki. O heyecan öldü. Oyunun popüler olduğu sıra sabahlara kadar uyumadan birbiriyle yarışan insanlar vardı. Artık sabahlara kadar oynayan kişi var mı merak ediyorum. Kaç kişinin telefonunda bu oyun yüklü ve ciddi ciddi oynuyor?

Ben indirmedim oyunu, 1 yıl önce bile çıkmış olsa bir heyecan yükler oynardım ama hevesim kaçalı çoook oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 12 Aralık 2014; 18:45:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.