Bildirim
CANDOĞAN BEY MARKA VE MODEL SEÇİMİ 1500 TL BÜTÇE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar tercih konusunda yorumlarınızı bekliyoruz.Candoğan bey'de bu konuda yardımcı olursa seviniriz.... -
candoğan beyin yazılarından okuduğum kadarı ile lg nin 7 kg serisi o kadar kalite değil,samsung ve daewoo gibi markalarda ç.makinesi önerisini hatırlamıyorum
size muhtamelen bosch-siemens-profilo serisinin Almanya çıkışlı bir modeli ile lg nin 8 kg lik bir modelini önerecektir
listenize bence fiyatından ötürü Profilo CM1000STR 8 Kg modelinide ekleyin almanya üretim 1200 tl civarı olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 3 Ocak 2011; 20:03:08 > -
Volkan kardeşim beyaz eşya konusunda çok fazla bilgimiz yok nedense kafamız başka şeylere çalışmaktan bu konular ilgimizi çekmedi neyse peki LG ,Samsung ve Gorenje markaları neden tavsiye edilmiyor özellikle LG ve Samsung'a bakarsak buharlı yıkama elmas kazan vs gibi birçok farklı özellikler diğer markalardan daha önde yapmaz mı ?...
-
Beyaz esyalarin Almanya veya Turkiye uretimi olmasi cok onemli bir ozellik mi veya hangi camasir makinasinin nerde uretildigi bilgisine nasil ulasabiliriz acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: arsenelupin
Volkan kardeşim beyaz eşya konusunda çok fazla bilgimiz yok nedense kafamız başka şeylere çalışmaktan bu konular ilgimizi çekmedineyse peki LG ,Samsung ve Gorenje markaları neden tavsiye edilmiyor özellikle LG ve Samsung'a bakarsak buharlı yıkama elmas kazan vs gibi birçok farklı özellikler diğer markalardan daha önde yapmaz mı ?...
Gorenje markasını tanımıyorum belki candoğan bey önerebilir , samsung ve daewoo için candoğan bey'in su girişli makinelerinde kalitenin düşük olduğu yönünde yorumlarını anımsıyorum (samsung buzdolabında daewoo da mikrodalgada çok iyiler) birde yanılmıyorsam samsung bazı düşük fiyatlı çamaşır makinelerini çin üzerinden yaptırmaktaydı,birde bazı yorumcuların 7 kg denilen samsung ç.makinesi 5 kg alsın ben anırırım dediğini hatırlamaktayımbelki elmas kazanlı olan model iyidir ama bütçeside yüksektir, lg nin 8 kg serilerinin iyi olduğunu biliyorum hatta arçeliğin bir dönem lg den alarak ismini 8144j olarak kodlayıp sattığı 8 kg çok iyi bir makineside mevcut forumda resimli incelemede yapılmıştı.ek olarak aeg lavamat serisi makinelerde önerilmekte forumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 3 Ocak 2011; 21:39:05 >
-
hocam okadar araştırmıssın ama inan hiç yorma kendini burası Türkiye ya BSH yada Koç'tan şaşma derim şahsen. Yoksa inan diğer markaların servisine düşersen vayy haline... -
Proxy doğru söylüyorsunuz artık Siemens veya Bosch arasında seçim yapacağız anlaşılan çekik gözlüler hala çamaşır grubunda tercih edilmiyor bizde uzaktan artık akraba sayılacağımız olan Hans kardeşlerden bir model beğeneceğiz ne yapalım
Sizden o zaman ortalama 1500-1700 TL arasında zaman ertelemeli, bebek giysi yıkama programlı olabilen bu iki marka arasında olan modelleri önermeniz -
hmm... Hocam BSH ta WAS serisi ürünler, Koçta ise Ekonomist serisine bak bi. -
Merhabalar.
Arayışınıza uygun olarak yazdıklarımı yorumlayan arkadaşlarımızın özetlediği gibi ben LG, Electrolux ve Bosch grubunu tavsiye ederim. Electrolux ve AEG bütçenizi aştığından 8kg serisini öneremiyorum.
LG antialerjik, Bosch ise sensitive programı ile hassas ciltli olan kullanıcılara iyi durulama sonuçları sunar. Aynı zamanda Bosch'ta su bulanıklık sensörü de mevcut.
Bosch WAS24763TR veya WAS20763TR (1000 devirlisi)
Siemens WM14S763TR veya WM10S763TR
LG F1406TDSP
AEG Lavamat 72850A
Modellerini sırasıyla değerlendirmenizi tavsiye ederim. -
Candoğan Bey cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler fakat aklıma takılan bir konu var onu sormak istiyorum.Edirne'de ikamet ediyoruz ve Samsung yetkili servisi arkadaşıma bu çamaşır makineleri konusunda fikrini almak için uğradığımda bana linki eklediğin makineyi tavsiye etti acaba sizin bu konuda ki kompedan olarak görüşünüz nedir??
http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/washing-machine/washing-machine/WF0804W8E/YAH/index.idx?pagetype=prd_detail
-
güncel.... -
Merhaba bende candoğan beyin Siemens WM10S763TR modelini bana tavsiyesinden sonra bugün siemens yetkili satıcısından 110TL fark ile 1200 devirli olan modeli WM12S763TR almaya karar verdim.1600 TL 10 taksit ile ödemeyi gerçekleştirmeyi planlıyorum.Umarım doğru bir seçim yapıyorumdur,çünkü anneme hediye olarak alıcam.Bir kaç yerde okuduğum ve acaba sorusunu aklıma getiren "gürültü" muadillerine istinaden biraz fazla olmasıymış,makina çalışır durumda iken dinleme gibi bir şansımız olmadığından sizce bu hediye doğru seçenekmidir? Ekstra garanti olayı varmış 65 TL fark ile garanti 7 seneye çıkıyormuş değerlendirmek lazım diyorum. -
çok zor bir seçim bu sanki öss gibi karar vermekte insan gerçekten çok zorlanıyor of of .... -
WM12S763TR modelini can doğan beyin yardımıyla almış bulunmaktayım.1600TL 10 ay finans karta vadelendi.Umarım herkesin gölüne göre olur. -
Samsung yetkili servisi arkadaşıma çamaşır makineleri konusunda fikrini almak için uğradığımda bana linki eklediğim makineyi tavsiye etti acaba bu konuda görüşleriniz nedir? Kullanan arkadaşlar mevcut mu veya yetkili servis olarak hizmet veren arkadaşlar makine konusunda görüşleri nelerdir ???
http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/washing-machine/washing-machine/WF0804W8E/YAH/index.idx?pagetype=prd_detail -
Merhabalar.
Samsung'un köpük teknolojisini henüz pratikte görme imkanım olmadı. Bu teknolojinin sunduğu en büyük avantaj soğuk suda leke çıkarma etkisi yarattığını idda etmesi. Çamaşır makinelerinin enerki tüketiminin %50'sinden fazlası da sadece su ısıtmak için kullanıldığından büyük tasarruf sağlıyor. Ancak gerçek kullanımda idda edildiği gibi midir, bu bir soru işareti.
Bosch mühendislik kalitesi (deterjan gözü tasarımı, darbe emme yeteneği, rulman-amortisör kalitesi vs) yönünden Samsung'a göre tartışmasız daha üstündür. Diğer artılarını da hesaba katarsak ben Bosch derim. -
arsen bak şimdi samsung iyi güzel teknolojisi yüksek marka ama beyaz eşyada ve türkiyede yetersiz. sen eğer kumar oynamak istiyorsan bence dene derim. yok ama eşşeğimi sağlam kazığa bağlayayım dersen bosch derim. bak geçen gün bir adam geldi 6000 liralık mal aldı beğenmedin 2 hafta sonra iptal etti parasını geri aldı. Samsungda yap bakalım bunu neler olacak
-
Peki arkadaşlar madem Samsung konusunda emin olamıyoruz peki
LG F1406TDSP konusunda ne dersiniz acaba model Samsung ile birçok özellikleri benzer motor yıkama acısından ama Edirne'de servis bulabilir miyim bilmiyorum işte
Bosch ws28763tr modeline bakıyoruz ama karar yine İçişleri bakanında neyse herkese yardımları ve yorumları için çok teşekkürler sağol'un arkadaşlar -
arsenelupin
vala arkadaş icinde servıs şuphe duurumu varsa d,rek siemens bosch sora basın agrımasın
Benzer içerikler
- buzdolabının motoru 5 saniye çalışıp duruyor
- erhan gülener arçelik
- buzdolabı duvara ne kadar yakın olmalı
- en sessiz buzdolabı
- standart buzdolabı ölçüleri
- xiaomi mijia çamaşır makinesi
- en iyi buzdolabı markası
- kollu robot süpürge
- xiaomi çamaşır kurutma makinesi
- toshiba kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X