C.Erçetin'in o kadar çok cd'si var ki piyasada. Geçen gün bu "sensizlik" şarkısını duydum tv'de ve büyülendim, acaip etkilendim. Bana eski albümünde dediler ama hiç dikkat etmemişim bu şarkıya. Biliyormusunuz hangi albümünde ?
"melek" albümünden
2004 yılında çıkan bi albüm olması lazım yanlış hatırlamıyosam aynı albümde; sitem, canı saolsun, şehir gibi şarkılar vardı
Teşekkürler dostum
Yakında yeni albümü çıkacaktır. En geç iki ay içinde.
MELEK adlı albümden MEĞER adlı parçayı öneriyorum.
Aman Doktor adında yeni albümü çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
Aman Doktor adında yeni albümü çıktı
4 ay oldu.
Hala listelerde,en çok satanlarda ilk beşte.
nasıl yani en geç 2 ay içinde bidahamı albüm çıkarıyor
nasıl yani en geç 2 ay içinde bidahamı albüm çıkarıyor
candan da bozulmaya başladı
Bozulmakla alakası yok.Zaten her 2 yılda bir mayıs-haziran aylarında albüm çıkarır. 2000-ELBETTE 2002-NEDEN 2004-MELEK
Bu çıkan AMAN DOKTOR ara bir albümdür.Hep yapmak istediği bir türmüş ve bir nevi vefa borcu imiş.
Yoksa kalite aynı kalite,değişen,bozulan hiçbirşey yok,olacağını da zannetmiyorum.
aman bozulmasın kaç tane sanatçı varki şu ülkede ben elbette albümüne hayranım boş şarkı yok yaw favorimde "söz vermiştin" dir
Sanırım C.Erçetin halen Galatasaray Lisesinde müzik dersi vermeye devam ediyor. Bir yerlede okumuştum bunu. Oradaki öğrencilerin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum. İşin bozulma kısmına gelince; Türkiye'de bozulmayacak ve uluslararası standartda 2 isim biliyorum. Birisi C.Erçetin diğeri de Fatih Erkoç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme