Şimdi Ara

Çanakkale onsekiz mart üniversitesi tıp fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrencisi olarak okul/bölüm/şehirle ilgili sorularınızı cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden seçtiniz?neden secilmesi gerektigini ve birde hangi şehirden gittiginizi yazar mısınız?
  • Şehir nasıl istanbul tarafından geliyorum çok pasif kalır mıyım

• Yurtlar nasıl?
    Tıpda zorluk derecesi nasıl?
    Hocalar nasıl?
    Spor alanları kulup aktiveleri nasıl?
    Senin hiç pişmanım keşke gelmeseydim dediğin an oldumu olduysa neden oldu?
  • 9-10bin aralığındaki okullar hemen hemen aynı seviyede olduğu için daha çok şehir için seçtim. Şimdiye kadar kimseden çanakkale hakkında kötü bi yorum duymadığım için severek gittim. Bursada oturuyorum bu arada. Zaten okuldakilerin çoğu ya bursadan ya da İstanbul'dan. İstanbul kadar sosyal aktivite beklemek saçma olur tabi ama arkadaş ortamınız olduktan sonra sıkılmayacağınıza eminim

• Yurt konusunda sıkıntı yaşamazsınız bi dolu yurt var her fiyata. Okulun da çok zor olduğunu düşünmüyorum ama bu sene finalsiz geçme getiriyorlar ne olur bilmem. Kulüp aktivitelerinden çok bişey beklemeyin pek aktif kulüp yok ( belki de hiç yoktur bilmiyorum) öğrenci sayısı çok olmadığı için hocalarla iletişim gayet iyi. Okulun otomasyon sistemine biraz kızgınım, umarım bu sene pişmanlık boyutuna ulaşmadan düzeltecekler sistemi

• 1000 kişi kayar mı sence sırası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kontenjan konularıyla ilgili bi bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem :(

• Up

• hocam sakarya ile çanakkale arasında kaldım 8700 um kocaelide oturuyorum , eğitimi nasıl çanakkalenin bir de ortamı nasıl çok havalı tipler var mı
  • Ultra bi eğitim öğretim görmeyi bekleme tabi ama ortalama bi tıp fakültesinde öğrenebileceğin her şeyi öğrenirsin :) öğrenci skalası geniş ya, her profilden öğrenci var

• Fenliselimezun kullanıcısına yanıt
    Çanakkale net

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• birbenvarbendeniceri B kullanıcısına yanıt
    Final sınavı var mi.Her sene kalan kac kisi oluyor.Komitelerde çıkmış soruyorlarmi

• Final var. Geçen yıllarda zorunluydu ama artık 80 üstü finalsiz. Evet komitelerde ve finallerde çıkmışlar mevcut

• birbenvarbendeniceri B kullanıcısına yanıt
    Siralaman kac hocam ve nerelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Hocam iyi günler erciyeste okuyorum ve bursalıyım .Fakülte yönetiminin feci kararlarıyla okuldan en kısa zamanda kurtulmak istiyorum. Amacımız eğitim almakken bizi yksye hazırlanır gibi 4y1d %50 baraj gibi sıkıntılı koşullarla sınava sokuyorlar ÇOMÜ hakkında fikirlerinize ihtiyacım var merkezi puanla geçmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.