Şimdi Ara

Çanakkale Kabatepe Kamp yeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslarla canakkaleye kampa gitme planımız var burayı gozumuze kestirdik fakat tadilatta yazıyor.Canakkale haber sitesinde bir kac hafta once tadilat bitecegi acılacagı yazılmıs.Oralı olan bilen var mı acaba bu kamp alanı ile ilgili haberleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam salı günü ordaydım. kamp yapamazsınız devlet amcamız her zamanki gibi işe el atmış ve sadece günübirlik girebiliyorsunuz . sabah 8.30 tu sanırım kapı açılışı akşamda 8.30 da kapıları kapatıyorlar. 1 kişi otomobil ile giriş 10 TL . eğer illa ki gidecekseniz marketten alışverişinizi yapın da gidin çünkü içerideki büfede hiçbirşey yok ve aşırı pahalı - 1 meyveli soda 1 kek(dandik olanlardan) 3.5 TL verdim .

    illa kamp istiyorsanız sizi keşana yönlendirebilirim . kabatepenin aynısıdır . denizi kum ve mükemmel . ormanın içinde denize sıfır her imkan var duş wc tertemiz . çadır başına 40 tl alıyorlar günlük . erikli tarafında kalıyor . Danişment tabiat parkı diye geçiyor kabatepeyi aratmaz bir kampçı olarak söylüyorum.

    sorunuz olur ise pm atabilirsiniz . yada kabatepeye gitmişken otomobil başına 35 tl verip gökçeadaya gidebilirsiniz ama denizi hep çakıl ben sevmiyorum . çakıl makıl farketmez derseniz yıldız kamping arkadia ya gidebilirsiniz . azcık tuzlu ama açık büfe kahvaltı dahil çadır yeri 65TL . kişi başı mı bilmiyorum ben tek gittiğim için .

    edit : kabatepede ateş te yaktırmıyorlar . peynir domatese talim :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 29 Haziran 2017; 13:56:36 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.