Şimdi Ara

Çanakkale'de otel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceliğim dini aile oteli. Eğer yoksa evli olmayanların barınmadığı nezih bir otel. Tercihen merkezde. Yoksa ilçe de olabilir. Yardımcı olursaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

• Zaten dandik pansiyonlar dışında aile cüzdanı olmadan otellere almıyolar diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

Zaten dandik pansiyonlar dışında aile cüzdanı olmadan otellere almıyolar diye biliyorum

Maalesef oyle olmayan yerler cok.

• Yukari

• Up

• Yukarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merkez iskele taraflarında güzel görünüşlü küçük oteller vardı zaten çok büyük bir yer değil gezer bulursunuz
  • Dini aile oteli yok hocam genel olarak biraz ucuklar

• hocam eğri büğrü tipler her hotel de olur yani ailecek güzel bi tatil geçirmek ancak çok paran varsa mümkün sayılı hotel var senin aradağın tarzda benden sana tavsiye o kadar para bayılacağına bi müstakil apart villa kirala havuzlu olsun hem daha ucuza gelir hemde rahat rahat havuzuna girersin denize yakın olursa denize gidersin biz öyle yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

hocam eğri büğrü tipler her hotel de olur yani ailecek güzel bi tatil geçirmek ancak çok paran varsa mümkün sayılı hotel var senin aradağın tarzda benden sana tavsiye o kadar para bayılacağına bi müstakil apart villa kirala havuzlu olsun hem daha ucuza gelir hemde rahat rahat havuzuna girersin denize yakın olursa denize gidersin biz öyle yapıyoruz

Hocam fiyatlari nedir bunlarin?

• quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

merkez iskele taraflarında güzel görünüşlü küçük oteller vardı zaten çok büyük bir yer değil gezer bulursunuz

Aradigim tipte midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

hocam eğri büğrü tipler her hotel de olur yani ailecek güzel bi tatil geçirmek ancak çok paran varsa mümkün sayılı hotel var senin aradağın tarzda benden sana tavsiye o kadar para bayılacağına bi müstakil apart villa kirala havuzlu olsun hem daha ucuza gelir hemde rahat rahat havuzuna girersin denize yakın olursa denize gidersin biz öyle yapıyoruz

http://www.sahibinden.com/gunluk-kiralik-yazlik/canakkale
    biz fethiye de çok daha ucuza 1 ay kalmıştık hocam tabi süre uzadıkça fiyatta düşüyorlardı 1000 lira civarı para verip 1 ay havuzlu villada tatil yapmıştık geçen sene

• quote:

+1

en uygun seçenek bu
    sahibinden filan gibi yerlerde arama yapıp istediğiniz özelliklerde bulabilirsiniz günlük 100 lira civarıdır...
  • Odunluk geyikli sunset otel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

http://www.sahibinden.com/gunluk-kiralik-yazlik/canakkale
    biz fethiye de çok daha ucuza 1 ay kalmıştık hocam tabi süre uzadıkça fiyatta düşüyorlardı 1000 lira civarı para verip 1 ay havuzlu villada tatil yapmıştık geçen sene

Cok makbule gecti cok sag olun. Çanakkale den selamlar :)

• Çetinkaya otel var bi keresinde kız arkadaşımla gitmiştim evlilik cüzdansız almamıştı

lüx mü konforlu mu bilmiyorum ama oraya bakabilirsin

Diğerleri 3 yıldız olsun 4 yıldız olsun evlilik sormuyor direk paraya bakıyor

Ha birde son 3 senedir yabancı turist kaynadığı için fiyatlar uçuk günlük kiralık ev var merkezde ilanlardan bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Çetinkaya otel var bi keresinde kız arkadaşımla gitmiştim evlilik cüzdansız almamıştı

lüx mü konforlu mu bilmiyorum ama oraya bakabilirsin

Diğerleri 3 yıldız olsun 4 yıldız olsun evlilik sormuyor direk paraya bakıyor

Ha birde son 3 senedir yabancı turist kaynadığı için fiyatlar uçuk günlük kiralık ev var merkezde ilanlardan bakabilirsin

Teşekkür ederim hocam sag olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Merhaba..

Dini aile oteli.

hocam gülmeyin ailecek olunca bide anne baba daha muhafazakar ise insan böyle yerler arıyor biliyosun yurdum barzosu karı kız düşürmek için tatil kollarken böyle düşünmek doğal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.