Şimdi Ara

ÇANAKKALE-BURSA KARAYOLU DİKKAT....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir kaç saat önce Bursa'dan Çanakkale'ye geldim.. Yolun bandırmadan sonraki kısmında asfalt çalışması yapılıyor ve mıcırlama yapmışlar.. 2 silindir çalışmasına rağmen mıcırlar hala gevşek bir biçimde.. İşin ilginci dimdik bir rampanın bittiği yere mıcır dökmüşler eğerki farketmesem sonum ne olurdu bilemiyorum.. Canımı bugünlük kurtardım ama aracım baya yara aldı motor kaputu ve tavanda taş çizikleri oluştu moralim bi hayli bozuldu..

Ricam bu yolda seyahet ediceklerin çok dikkatli olmasıdır... Kazasız belasız yolculuklar dilerim...

• uyardığın için teşekkürler sağolasın
  • Rica ederim...
  • otomobil seyahati yapmamak lazım.
  • O yolu yıllar yılı yapamadılar gitti.
    Ardahan'dan Çanakkale'ye gidiyorum. 1700 km yol yapıyorum. Karacabey-Bandırma-Biga güzergahı kadar kötü yol yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

O yolu yıllar yılı yapamadılar gitti.
    Ardahan'dan Çanakkale'ye gidiyorum. 1700 km yol yapıyorum. Karacabey-Bandırma-Biga güzergahı kadar kötü yol yok.

hocam yozgat üzerinden geçiyorsanız sivastan sonra hep yol çalışması yanınızda olacak ta ki kırıkkaleye kadar daha sonrada elmadağ virajları filan derken otoyola varırsınız
  • Aslında karayolları ekiplerinin gerekli levha ve işaretlemeleri yapması lazımdı ama yinede üzüldüm.Öyle yollarda bile ayağını gazdan çekmeden giden dallamalara sinir oluyorum.Hem kendi araçlarınada yazıkları gelmez hemde arkadaki arabanın vay halinee!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker23 -- 13 Haziran 2008; 23:47:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşıdan gelen bir tıra selektörler yaptım korna çaldım yine anlamadı yine anlamadı bütün taşları yağdırdı üstüme.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...
  • Bandırmadan sonraki o yol senelerdir yapılamadı
    Ne zaman o yolu kullansan sürekli stres olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

O yolu yıllar yılı yapamadılar gitti.

hocam yozgat üzerinden geçiyorsanız sivastan sonra hep yol çalışması yanınızda olacak ta ki kırıkkaleye kadar daha sonrada elmadağ virajları filan derken otoyola varırsınız

Samsun'a kadar Karadeniz sahilen gidiyorum. Samsun'dan aşağı dönüp Gerede'den otobana giriyorum. Sonra İzmit, Bursa istikameti...
    Ancak bu sefer Samsun'dan aşağı dönmeden Sinop, Kastamonu, Bartın üzerinden İstanbul'a kadar gidip sonra Ç.kale'ye dönücem.
    Nasipse.

• @supremum hocam Çanakkale-İstanbul yolu çok daha güvenli bencede oradan geliniz...
  • Hocam çok geçmiş olsun,bende bundan 2 yıl önce filan o güzergah üzerinde gitmiştim yol sadece 2 şeritti arka arkaya koyun gibi gidiyoduk akşam vakti karşı taraftan farları yanmayan araçlar geliyordu eğer bi sollasak Allah korusun olacakları düşünmek bile istemiyorum,ben o yolda korka korka gittim.Aradan 2yıl geçmesine rağmen hala yol çalışmasını bitirmedilerse yuh diyorum artık.
  • istanbuldan çanakkaleye gideceklerin trakya üzerinden gitmeleri daha mantıklı olur. istanbulda evimizden çanakkale lapseki bursa uzerındende trakya uzerındende aynı mesafeye sahıp ama bursa uzerınden gıdersem daha cok benzın yakıyorum.
  • @sniper hocam aynen dediğin gibi yol sürekli hatalı sollama yapmaya neden oluyor... Bazı yerlerinde kamyonlarla yanyana geçerken hızımı 50 km/s'e kadar düşürmem gerekiyor.. Okula başlarken çift yol çalışmaları başlamıştı okulum bitti 4 sene geçti ama biten yol yok denecek kadar az...

@harunpal hocam zaten çanakkale-istanbul yolculuğu yapanlar bursa yolunu pek tercih etmezler.. Belki tuzla-pendik tarafında oturanlar ist trafiğine kalmamak için kullanabilirler...
  • gecmis olsun, yine ucuz atlatmissin. orasi cok kullanilan yollardan birisi, uyarin icin tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

@supremum hocam Çanakkale-İstanbul yolu çok daha güvenli bencede oradan geliniz...

İstanbul'dan sonra İzmit'e uğrayıp Bursa üzerinden gelirim diye düşünüyordum.
    Benim dönüşe daha 20 küsür gün var. O zamana kadar temizlenir herhalde.
    Kamyonların manyak gibi gidip aracıma taş atmasına gıcık oluyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.