Şimdi Ara

Çanak antenlere yasak geliyor ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
10.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakan dvb-t den bahsediyor galiba. ama bu sadece bizdeki yayınlar için olabilir. kardeşim ben türk kanallarını izlemiyorum. bakanamı kalmış benim çatıdaki antenin görüntüsü. işini adam gibi yapamıyorsa çanaklar değil s...tirip gitsin. millet o kadar çanak aldı avrupada ve amerikada böyle bir şey varmı. daha doğrusu dünyada varmı böyle bir şey. şimdi millet birde dvb-t içindemi cihaz alacak. önce alt yapıyı kur. millet yavaş yavaş geçsin sisteme sonra yasak konursa konur. ama birden kimse bunu yapamaz. hele hele seçime 1 yıl kala bunu yaparlarsa seçimde millet onlara sayısısal bir cevap verir. onlarda sayısal seçim neymiş onu öğrenir. bizmi numune milletiz yoksa bizim geri zekalı bakanmı numunelik anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 8 Ocak 2006 19:14:28 >
  • Ne yapıyor bunlar ya hala anlamış değilim ama sevgili bakana ve tüm kabineye bir lafım var..

Sizler damda ki Çanak ile değil de biraz da evde ki Çanak'larla ilgilensenizde bu ülkede ki milyorlarca aç insan sıcak bir çorba kaşıklasa değil mi ama, şu politikaya bak ya ülkede hiç bir sorun kalmadı milletin zevki ile uğraşılıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyu_kuk -- 8 Ocak 2006 20:15:49 >
  • hadi yaaa kolay mı birden öyle milyonlarca çanağı kaldırmak...
    herkesin çanağını kaldırsınlarben hayatta wermem erkek olan gelsin alsın

özgür
  • Bunu Yapmak biraz yürek ister kimse kgelip benim antenime dokunamaz....
    Ayrıca Gitsinler Devlet Meselelerini Çözsünler

• çanaklara gelene kadar görünüt kirliliği yaratan o kadar çok iey var ki. çarpık şehirleşme, gecekondular... bütün bunlar aşıldı da sıra çanaklara mı geldi. bu iş kimlere ihale edilecek, kimler arpalanacak acaba?
  • o herifler once 10 milyarlık arabanın üzerine 10 milyar vergi koyup 20 milyara satmaktan vazgecsinler.sıfır kilometle arabanın 2 yıllık vergisiyle 2.el araba alınıyor.dunyada nerde bu kadar vergi var.serefsiz bunlar.canakları toplayacaksa paramı verecek.yoksa evin içinden alırım bende sinyalleri
  • 1. "The installation of a satellite dish is a European right guaranteed by Article 10 of the Human Rights Convention and Article 2 of the Television Without Frontiers directive. However, local planning rules and restrictions on those renting properties may apply."

Yani olayin icinde azinlik haklari vs. de girdiginde ancak Iran gibi ulkelerin yaptigi bir uygulamayi Turkiye'de yapmanin imkani olmadigi aciktir. Bu is en kotu durumda AIHM'den doner.

2. Yukardaki resmin gercek olup olmadigindan bagimsiz olarak sanirim uydu antenlerinin goruntu kirliligi olusturdugu konusunda itirazi olan yoktur. Son 4 yildir Amerika ve Avrupa'nin cesitli ulkelerinde yasamis birisi olarak boyle bir kirliligin orada olmadigini soyleyebilirim. Yalniz bu yasak oldugundan degil insanlarin kendi bilincinden ve alternatiflerin iyi olmasindan kaynaklaniyor. Hatta Almanya'da Turklerin ve yabancilarin yogun oldugu bolgeleri anlamak isterseniz balkonlardaki uydu antenlerinin sayisina bakmaniz yeterli.

3. AKP'nin mukemmel olmadigi ve pek cok isi eline yuzune bulastirdigi kesin ama birilerinin de AKP'nin icraatlarindan ziyade zatindan rahatsizlik duydugu da ayni oranda kesin. Yani AKP mukemmel olmus olsaydi da birileri yine rahatsiz olacakti. O yuzden evlerdeki canaklar turu populist soylemleri birakalim lutfen. Rakamlar ortadadir ekonominin iyilesmedigini soyleyen kisi ya ekonomiden anlamiyordur. Ya da hakkaten at gozluklerini cikaramamis demektir.

• bu yasa mağlesef çıkıcak arkadaşlar üzgünüm ama benim bildiğim görüntüyü direk tv'den değil yine recewerdan alıcağımız adıda digicable bu arada anlayamadığım birşey bu işten digiturk karlı kmı çıkıcak o da gümem mi gidicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadraj

bu yasa mağlesef çıkıcak arkadaşlar üzgünüm ama benim bildiğim görüntüyü direk tv'den değil yine recewerdan alıcağımız adıda digicable bu arada anlayamadığım birşey bu işten digiturk karlı kmı çıkıcak o da gümem mi gidicek

bende bu yasa çıkarsa tv yi kapatma boykotu düzenlerim.
    herkes benim gibi yaparsa hiç bir kanal da izleyicisi ile buluşamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aseke

1. "The installation of a satellite dish is a European right guaranteed by Article 10 of the Human Rights Convention and Article 2 of the Television Without Frontiers directive. However, local planning rules and restrictions on those renting properties may apply."

Yani olayin icinde azinlik haklari vs. de girdiginde ancak Iran gibi ulkelerin yaptigi bir uygulamayi Turkiye'de yapmanin imkani olmadigi aciktir. Bu is en kotu durumda AIHM'den doner.

2. Yukardaki resmin gercek olup olmadigindan bagimsiz olarak sanirim uydu antenlerinin goruntu kirliligi olusturdugu konusunda itirazi olan yoktur. Son 4 yildir Amerika ve Avrupa'nin cesitli ulkelerinde yasamis birisi olarak boyle bir kirliligin orada olmadigini soyleyebilirim. Yalniz bu yasak oldugundan degil insanlarin kendi bilincinden ve alternatiflerin iyi olmasindan kaynaklaniyor. Hatta Almanya'da Turklerin ve yabancilarin yogun oldugu bolgeleri anlamak isterseniz balkonlardaki uydu antenlerinin sayisina bakmaniz yeterli.

3. AKP'nin mukemmel olmadigi ve pek cok isi eline yuzune bulastirdigi kesin ama birilerinin de AKP'nin icraatlarindan ziyade zatindan rahatsizlik duydugu da ayni oranda kesin. Yani AKP mukemmel olmus olsaydi da birileri yine rahatsiz olacakti. O yuzden evlerdeki canaklar turu populist soylemleri birakalim lutfen. Rakamlar ortadadir ekonominin iyilesmedigini soyleyen kisi ya ekonomiden anlamiyordur. Ya da hakkaten at gozluklerini cikaramamis demektir.

@aseke

bu mesajı kaçırmışım senin tuzun kuru cebin mangırlarla dolu galiba arkadaşım. ama asıl at gözlüklerini çıkartında memleket sokaklarında bir dolaşın ama altınızda son model arabalarla değil şöyle yaya virane sokaklara bir girin bakalım tek başınıza kimler aç kimler tok, ayrıca mükemmellikte yaşayan hiçbir canlıya mahsus da değildir zaten de ki malum kabineye böyle bir şey demek hiç mümkün değil, ancak 4/3 lük olmak da halka hizmet ve gayret ile olur. ekonomiden anlamadığım kesin ancak şunu iyi anlarım ben cebime giren çıkanının hesabını iyi yaparım ve cebime giren az çıkan çok. eğer senin bahsettiğin ekonomi buysa bunu benim 4 yaşında oğlan var o da gayet iyi biliyor eline 1 ytl verince yüzüme bakıp yüzünü ekşitiyor 10 ytl verince öpücüğe boğuyor beni. anlayana sivrisinek saz misali yani.. ayırca o kabinenin başa gelmesi için bende rey kullandım ama bana göre yanlışsa yapılanlar kim olursa olsun kabullenemem bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyu_kuk -- 12 Ocak 2006 21:36:43 >

• eğer çanak antenimi kaldırmamı istiyorsa önceliklee bana onun en az o kadar iyi bir alternatifini göstermek zorunda...üstelik masraflı olmayacak. bu sayısal sistem yayıncıların ve özerk olacak o şirketin kral olacağı bir sistem. Bu hükümet nereden para kazanacağını vatandaşı nasıl soyacağını anladığını sanıyor.istediğim kanalı istediğim maliyetlerde izleme hakkına sahibim...önce uydu fırlat..sonra ülkede o kadar cihaz sattır..10 yıl sonra ''toplayın yeni bir şey var'' de...hükümetin ekonomi politikasının bir ürünü daha. adsl birincisi idi..bakalım bu hükümetten neler duyacağız daha...
  • SIKIYORSA ÖNCE BENİM KİNİ KALDIRSIN BU CEP TELEFONUNA BENZEMEZ DAVA AÇTIM BAKALIM KİM HAKLI ÇIKACAK GÖRECEĞİZ.SAYIN BAKAN TÜRK İNSANIYLA FAZLA UĞRAŞMAYIN SONU İYİ OLMAZ SİZLER İÇİN....
  • ADSL olayından beri kızgınım hükümete,hızlı tren rezaletinide unutmadım.
  • arkadaşlar durduk yerde birileri bu meseleyi hortlatmaya çalışıyor. geçen senelerde de vardı bu haber .. nasıl korsan diyerek mp paylaşımı yasaklandı şimdi çanak çevreyi kirletiyor vs diye birilerin rantına ortak olunuyor sanırım...
  • Kablo TV kullanıcıları icin durum nedir acaba? Sayısal yayın olanagından yararlanacaklar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 5 Şubat 2006 8:42:57 >
  • Arkadaşım bir değişiklik olmuycak isteyen karasal yayın isteyen yine aynı dewam..

Kimse kimsenin çanağını fln sökemez sıkıyosa gelip sökmeye çalışsınlar bakalım böle saçma sapan şeyleri nerden çıkarıyorlar anlamıyorm yaww
  • zamanında sudı arabıstandı sanırım canakları toplamıslardı vay be ulkeye bak rezıller demıstık sımdı bızdede oluyosa durum vahım demektır bırde yurtdısında sayısal yayın var ee uydu yokmu
    bırde doguda olan garıbım nolcak sayısal oraya s... sene sonra gelır
  • Aklıma takıldı onca paraya ikide bir de uzaya uydu fırlatıp duruyoruz. Peki onlar ne olacak. Uydudan televizyon izlemek bir haktır. EN azından haber alma özgürlüğüdür.
  • uzaydaki onca uydu ne işe yarıcak peki bizim için? millet izlerken bizde ey gidi eski günlermi dicez? sıkar biraz toplatmak! tam e-5 ten görülen bi yerdeyim 2tane güzel çanağımla güzel görüntü kirliliği yaratıyorum gelsinler ilk benimki toplasınlar bakalım!!!! nedir bu yani oyuncakmı? bi şeyden anlamayan bakan bozuntularının ağızlarından bişeler çıktı diye yürürlüğe girer bu şimdi! asıl sen o zaman gör yaygarayı!

bide şu apartmanlarda ortak sistem aslında çok iyi bişey ama bizim gibi daha kendi apartmanındaki insana günaydın,merhaba, iyi günler demiyen bizler nasıl ortak hareket edicez? mesela bizim apartman? zaten asıl konuda şu ortak hareket etme meselesi! avrupanın tek sevidiğim yanı bu! düşüncelerini savunmak için hep omuz omuzalar bizse anca bakanın sözüne bakıyoz!!!

neyse bu kadar sinirden sonra diyorum ki çıksın bi televizyonda konuşsunda güzel bi protestoya başlıyalım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_bek -- 5 Şubat 2006 12:46:59 >

• Evet bu olay haber alma özgürlüğüne aykırı. Ama amaç belli. İnsanların insanların dünya yayınlarını izleyip ufuklarını geniletmesini istemiyorlar. Sadece devletin sunduğu kanalları izlemememizi istiyorlar. Ama buna kimse izin vermez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.