Şimdi Ara

Canada'dan İphone 4 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İphone hakkında birkaç sorum olacak. Canadadan bir arkadaşıma iphone 4 getirtmek istiyorum fakat bu telefon hakkında çok az bilgim var, yardımınızı rica ediyorum. Nokia 5800xm kullanıcısıyım ve artık sinir katsayım tavan yaptığı için bu alete güle güle demek istiyorum. Sorularım şunlar;

1. 5800xm de kabloyu bağlardım pc ye, istediğimi atardım telefona-pc ye. Bu durumdan sonra itunesla uğraşmak zor gelir mi? Alışabilir miyim?
    2. Sadece isimlerini bildiğim Jailbreak, unlock işlemlerini yapabilir miyim? Basit işlemler mi?
    3. Telefona wallpaper, tema uygulamak zor mu?

Çok sorulmuştur bunlar muhtemelen fakat takip etmediğim için bilmiyorum, özür dilerim. Kısacası İphone 4 le tanışma vaktim geldi mi? Yoksa yine dandik symbiana talim miyim? Yardımlarınız için teşekkürler.

• 1 - İtunes ilede kolaylıkla bunları yapabilirsiniz.Birkaç defa programı inceleyince alışacaksınız.
    2 - Cihazınıza sadece jailbreak yapmak isterseniz yaparsınız.Çok basittir.Forumda zaten yönergeleri var.Unlock yapmanıza gerek yok çünkü cihazı kanadadan alacağınız için burada satılanlar simkilitsizdir.
    3 - Hiç zor değil.

Bu telefonu kullanmaya başladığınızda neden bu zamana kadar bekledim diyeceğinize eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conjure -- 24 Kasım 2010; 0:16:56 >
  • Benim gibi acemilere bıkmadan usanmadan bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim iphone üstadları.
  • Rica ederim.
    Cihaz alırsanız eğer güle güle kullanmanız dileğiyle.
  • Arkadaşım en kısa zamanda iphone u getirdiğinde kullanmaya başlayacağım bir sorun olmazsa.

Ekleme: Unuttum sormaya iphone hevesi başladığından beri(birkaç gündür) forumda görüyorum micro sim kart konuşuluyor. Bazı arkadaşlar da sim kartlarını kesiyormuş galiba bu nedir? Açıklayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco917 -- 24 Kasım 2010; 0:41:02 >
  • İphone 4 de kucuk simkart yuvasi war (microm sim) bunun icin suan kullandigin sim kart oraya sigmiyor buyuk geliyor. Sigdirmak icin kesiliyor
  • Yukardaki arkadaşın dediklerine ek olarak

Kesmek istemezseniz kullandığınız operatörün şubesine giderek micro simkart alabilirsiniz.8.5 ile 10 tl arasında değişiyor fiyatı.
    Kesmeklede uğraşmamış olursunuz
    quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Arkadaşım en kısa zamanda iphone u getirdiğinde kullanmaya başlayacağım bir sorun olmazsa.

Ekleme: Unuttum sormaya iphone hevesi başladığından beri(birkaç gündür) forumda görüyorum micro sim kart konuşuluyor. Bazı arkadaşlar da sim kartlarını kesiyormuş galiba bu nedir? Açıklayabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Yukardaki arkadaşın dediklerine ek olarak

Kesmek istemezseniz kullandığınız operatörün şubesine giderek micro simkart alabilirsiniz.8.5 ile 10 tl arasında değişiyor fiyatı.
    quote:

Arkadaşım en kısa zamanda iphone u getirdiğinde kullanmaya başlayacağım bir sorun olmazsa.

En güzeli kesmeye çalışırken kullanılmaz hale filan gelir al başına belayı sonra. Giderim vodafone bayiinden kartı alırım kullanırım, macera da aramamış olurum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Yukardaki arkadaşın dediklerine ek olarak

quote:

En güzeli kesmeye çalışırken kullanılmaz hale filan gelir al başına belayı sonra. Giderim vodafone bayiinden kartı alırım kullanırım, macera da aramamış olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.