Şimdi Ara

Can Tunçer (Makro Dünyası) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.512
Cevap
10
Favori
62.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim.Doğada çok daha fazlası var
  • Bugünden ;

Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro + Nissin Di622 Mark 2 + RimeLite Mini Softbox

Can Tunçer (Makro Dünyası)

• vallahi tebrik ederim :) böceklere karşı bi antipatim var ama bunları görünce değişiyo
  • ellerinize sağlık, baktıkça bakasım geliyor resimlere, sizin resimleri gördükten sonra bırakın amatörü acemice resim çektiğimin farkına vardım , benim canon A3000 IS makinem var, izniniz olursa çekmiş olduğum birkaç (acemice ) fotoğrafları paylaşmak isterim burada...
  • " DH Fotoğraf Sergileri " bölümü altında sizde kendi konunuzu açarak fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

" DH Fotoğraf Sergileri " bölümü altında sizde kendi konunuzu açarak fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz

yok hocam ya, dediğim gibi acemice çekilmiş birkaç resim var yine de teşekkürler, resimlerin devamını bekliyoruz...
  • Bende daha amatörüm hocam.Fotoğraflarınızı yayınlamaktan çekinmeyin sakın.Olumlu olmusuz yorumların size büyük katkısı olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 5 Mayıs 2012; 21:28:31 >
  • quote:

Bende daha amatörüm hocam.Fotoğraflarınızı yayınlamaktan çekinmeyin sakın.Olumlu olmusuz yorumların size büyük katkısı olacaktır

tamam hemen deniyorum, teşekkürler
  • Hocam makineniz ve çektiği resimler çok hoşuma gittiğinden fiyatı hususunda kısa bir araştırma yaptım, ekipmanla birlikte bir maaşımı buluyor , biraz uygun olsaydı almayı düşünebilirdim, bir süre daha beklemem gerekecek...

• Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro + Nissin Di622 Mark 2 + RimeLite Mini SoftBox

• Maşallah diyelim. Hocam her bir fotoğrafa hayranlıkla baktım. Gerçekten çok başarılısınız.

Kolay gelsin.
  • Teşekkür ederim
  • Sharks hocam, gene kırdın geçirdin hani. Sizinkilere baktıktan sonra kendiminkilere bakasım gelmiyor doğrusu.Elinize sağlık tekrardan
  • Çok teşekkür ederim.Sizin daha iyilerini çekebileceğinize eminim
  • Eskilerden ;

Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro

• quote:

Eskilerden ;

Nikon D5000 + Sigma 150mm Macro

• Hocan gerçekten harika resimler. Umarım ilerde bende böyle resimler çekebilirim. Beğenmediğim fotoğraf yok diyebilirim resimlerin arasında. Devamını bekliyoruz
  • Teşekkür ederim
  • Fotoğraflarınız çok güzel tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.