Şimdi Ara

can sıkıntısına ne iyi gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftada 4 kere spora gidiyorum. eve gelince yapacak yok. film izliyim diyorum 20. dakikada canım sıkılıyor. oyun oynuyum diyorum pc çöp. dışarı çıkıyım diyorum arkadaşım yok. kitap okuyum diyorum canım sıkılıyor. bu hayatta oyun,kitap,film ve gezmek dışında yapılabilecek başka şey yok mu yav.................................

• Sevgili bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş geldin arkadaşım hayatta en sevdiğim şey bilgisayarda oyun oynamak

insanı mutlu ediyor

• 4 bin liraya sağlam bilgisayar çek spordan gelince oyna. 2015 de sistem topladım ben geçen aya kadar fazla oyun oynamazdım. 10-15 dakika ilerle çıkardım. Bir keşfettim sağlam oyunları abandım. Ultra hd açması ve monitörün sağlam olması önemli ama, laptop ekranı sarmıyor beni.
  • Montmartre kullanıcısına yanıt
    trplayer kullanıcısına yanıt
    @Montmartre

hocam burs işini nasıl halledeceğim diye kara kara düşünüyorum 4 bin liraya pc nasıl alıyım

@trplayer

fm oynuyordum kayıtlı dosyam gitti oyuna küstüm. zaten başka da oyun oynanmıyor pcde. yoksa bi gta 5 , the witcher , the forrest vs. oynamak isterdim ama pcnin çöplüğü işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

@Montmartre

hocam burs işini nasıl halledeceğim diye kara kara düşünüyorum 4 bin liraya pc nasıl alıyım

@trplayer

fm oynuyordum kayıtlı dosyam gitti oyuna küstüm. zaten başka da oyun oynanmıyor pcde. yoksa bi gta 5 , the witcher , the forrest vs. oynamak isterdim ama pcnin çöplüğü işte.

4 bin TL bilgisayar için fazla

Arkadaşım bursu ne için düşünüyorsun
  • piyano çal
  • avni86 kullanıcısına yanıt
    Nerden buluyum? Bulsam eve monte edemem. Kursada piyano icin gitmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yas78 Y kullanıcısına yanıt
    Katılım zamanı: 15 Ağustos 2005

• keman al ve internetten öğren
  • dijital piyano alcan bi tane, onlar çok yer kaplamıyo, ders için de kursa gitmene gerek yok, nette bi tane kanal gösteririm sana ordan öğrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: avni86

dijital piyano alcan bi tane, onlar çok yer kaplamıyo, ders için de kursa gitmene gerek yok, nette bi tane kanal gösteririm sana ordan öğrenirsin

Kanalın ismi nedir?

• M. Hür Bakan kanalın adı, bu kanalı takip et, adamın kullandığı beyer klasik metodlar diye bi kitap var mavi kapaklı, onun yeni basımları sarı kapaklı, o kitaptan al. videoları takip et, anlatımı çok güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.