Şimdi Ara

CAN SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAŞIM 28 ŞU AN EVDE BİLGİSAYARIN BAŞINDA OTURUYORUM....NEDENİNİ BİLMEDİĞİM BİR NEDENDEN DOLAYI CANIM ÇOK SIKKIN..
    YAĞMUR YAĞIYO UFAKTAN....EŞİM VE OĞLUM İÇERİDE OTURMUŞ TELEVİZYON SEYREDİYOR.....AMA BEN SANKİ BOŞLUKTAYIM......CANIM ÇOK SIKILIYOR

HERŞEY BOŞ GELİYO SANKİ BİR NEDEN YOKMUŞ GİBİ....BAZEN MAİLLERE BAKIYORUM..BAZEN BİŞİLER ATIŞTIRIYORUM...BAZENDE GÜLÜYORUM...NE BİLİYİM BOŞ BOŞ
    AMA SIKICI HERŞEY....

BUNLARI GEYİK OLSUN DİYE DEĞİL...GERÇEKTEEN SIKILDIĞIM İÇİN YAZIYORUM...İSTEYEN İSTEDİĞİ GEYİĞİ YAPSIN....

• yalnız değilsin sadece ağlamak istiyorumm
  • Aynen...
  • o bilgisayarın başındsan kalkmalısın. gidip eşine ve çocuğuna sıkıca sarıl, öp, kokla, yanında olmalarının tadını çıkart. Hatta ailecek kapatın tüm elektronik şeyleri haftanızın nasıl geçtiğini anlatın birbirinize. bu sana monitörün karşısında oturmaktan 100 kat daha çok haz verecektir
  • sana bi manita lazım usta, canının sıkıntısını alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukweb

sana bi manita lazım usta, canının sıkıntısını alır

• quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

o bilgisayarın başındsan kalkmalısın. gidip eşine ve çocuğuna sıkıca sarıl, öp, kokla, yanında olmalarının tadını çıkart. Hatta ailecek kapatın tüm elektronik şeyleri haftanızın nasıl geçtiğini anlatın birbirinize. bu sana monitörün karşısında oturmaktan 100 kat daha çok haz verecektir

BİLGİSAYARA BAĞLILIĞIMDAN DEĞİL BE DOSTUM...NE BİLİYİM İŞTE
  • eşim ve oğlum tv izliyor yazmış adam

quote:

• Ben de sıkılıyorum ama benimki kız meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkmazmustafa

quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

o bilgisayarın başındsan kalkmalısın. gidip eşine ve çocuğuna sıkıca sarıl, öp, kokla, yanında olmalarının tadını çıkart. Hatta ailecek kapatın tüm elektronik şeyleri haftanızın nasıl geçtiğini anlatın birbirinize. bu sana monitörün karşısında oturmaktan 100 kat daha çok haz verecektir

BİLGİSAYARA BAĞLILIĞIMDAN DEĞİL BE DOSTUM...NE BİLİYİM İŞTE

ben bağımlısın demedim ki hocam. sadece bir teklifte bulundum. ama haddime düşmeden nacizane fikrimi söyleyeyim senin sorunlar var sanırım bir psikoloğa görünmende fayda var. kesinlikle kötülükten söylemiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Birce

eşim ve oğlum tv izliyor yazmış adam

quote:

• çocuğunla bi tavla at yada al aileni çay bahçesine gidin diyecem ama soğuk mu dışarsı bilmiyorum. bilgisayarda çocuğunla karşılıklı bi oyun oynayın.
    kesinlikle onlarla bişeyler yap.
  • o sıkıntıları hepimiz yaşarız....ben bu tip durumlarda dışarı çıakr biraz hava alırım...arkadaşalrım varsa onalrı ararım gezeriz muhabbet ederiz...hiç olmadı kendime uğraşacak bir şeyler bulurum..
  • kavga çıkar uyuzluk yap..çok severim ben böyle can sıkıntısı durumlarda sataşmayı miilete..ekşın oluyo uğraşcak meşgale oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

kavga çıkar uyuzluk yap..çok severim ben böyle can sıkıntısı durumlarda sataşmayı miilete..ekşın oluyo uğraşcak meşgale oluyo

aynen dediğin biriyim ya sorma.....canım sıkkın olsun çatarım sağa sola.....neyse artık aşıcaz....

bizim ufaklığı alıyımda biras oyun falan oynarıs
  • ben bir anlatsam ağlarsınız o kadar değersiz hissediyorumki kendimi hamur gibiyim okuldan birşey öğrenemem kendine güven yok umut yok gelecekten köpek gibi tırsma var sokaklara düşüp evsiz kalacağım hayeller süslüyor beynimin kıvrımlarını insnalarla ilişkim yok asosyal antisosyal bir tip oldum çıktım hiç mutlu değilim sürekli DH deyim , iş bulamayacağım eş bulamayacağım aile kuramayacağım filmlerde olur ya ibretlik yaşlı yanlız adamlar onlar gibi olacağım
  • birde bu durumunu anlatsam herkes bana suç bulur sen şöylesin yok böylesin kendin yüzünden böyle oldun ancak yargıla yargıla koy kenara onada bunada herkese

psikiyatristmisiniz kardeşim herşeye karışıyorlar bunlar
  • bende ağlamak istiyorum sınavm var çalışamıyorumanlatmak istiyorum içimdekileri anlatamıyorum

bilgisayar bağımlılık yapıyor ya kötü bi şey.teknoloji hayatımıza girdiğinden beri aile,arkadaş,toplum ilişkileri zayıfladı bence.makinaya bağlı bişe olduk.nerde o ailecek oturulup yapılan sohbetler,çay keyifleri...
    ya bilgisayar,ya tv başındayız
  • ya arkadaşlar falla anlayamıyorum ben abi hemen kalk hakikaten bilgisayarın başından ben 19 yaşındayım öyle oynuyorum falan ama sen artık çoluk çocuğa karışmışsın tmm forumun falanda yerleri ayrı ama şu an bunları yakın arkadaşlarınla yahut eşinle konuşman en iyisi değilmidir sence???
  • ben senin yerinde olsam karım ve çocugumla açar film izlerdim ikisine de sımsıkı sarılıp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.