Şimdi Ara

Can Dündar, Nobel'e aday gösterildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Kıvır kıvır, harika yakışıyor...

Kıvırmak derken..

Valla onu reisinizden öğrenmek istedik ama öğrenemedik o konuda cahil kaldık napalım.

Yanlış yere bakmışsın ,dansöz görmek istiyorsan, Amerika'daki köpeğe bakman lazımdı, ülkesine terörist deyip, amerikan bayrağı ile yatan nobel adayı aşağılık pisliğe bakman lazımdı.
    Terör örgütleri ile kol kola gezmeye DEVAM eden sözde devrimcilere bakman lazımdı.

Ülkeler baki, hükümetler ve muhalefetler gelip geçicidir. Fakat hainlik bir insanın kanına bir kere işledimi sonsuza kadar devam eder...

• quote:

Yanlışın hesabı sandıkta sorulur, senin gibi ülkesine terörist diyenlerin kime hizmet ettiği bellidir. Ülkesinde terörist diye yargılananları alkışlayanlar, aynı pisliğin içinde boğulmaya mahkumdur.

Yanlışın hesabı sandıkta değil mahkeme salonlarında sorulur.
    teröristin adı her yerde teröristtir. benim teröristim iyidir senin teröristin kötüdür diye bir ayrım yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Kıvır kıvır, harika yakışıyor...

Kıvırmak derken..

Valla onu reisinizden öğrenmek istedik ama öğrenemedik o konuda cahil kaldık napalım.

Yanlış yere bakmışsın ,dansöz görmek istiyorsan, Amerika'daki köpeğe bakman lazımdı, ülkesine terörist deyip, amerikan bayrağı ile yatan nobel adayı aşağılık pisliğe bakman lazımdı.
    Terör örgütleri ile kol kola gezmeye DEVAM eden sözde devrimcilere bakman lazımdı.

Ülkeler baki, hükümetler ve muhalefetler gelip geçicidir. Fakat hainlik bir insanın kanına bir kere işledimi sonsuza kadar devam eder...

Size göre herkes vatan haini..

Bir tek siz vatanseversiniz. Bir tek siz bu vatana sahip çıkarsınız.

Profil resmini Türk bayrağı yapmakla olmuyor o işler..

Başınızda ki kişiye söylesene bunu. En büyük vatan haini sensin diye haykırabiliyor musunuz?

Ben işsiz bir gazeteciyim. Bugün can dündar'ın yerinde olsam bende aynı haberi yapardım. İşim bu derim devlet sırrı felan dinlemem. Halka gerçekleri göstermek daima gazetecinin parolasıdır. Öyle yancılık yapmakla kalemini kiralamakla olmuyor. Uğur mumcu'da zamanın vatan hainiydi birilerine göre ne oldu? Adamın bir bir dediklerini bugün yaşıyorsunuz.

Öfkenizde boğulun ne diyeyim.

• dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Sen kıvırmayı bırak önce iddaanın arkasında dur. Türkiye Cumhuriyeti Devlketi ni , terörist uganda benzetmesiyle TERÖR ÖRGÜTÜ DEVLETİ dedim de bakalım bir görelim...

Teröriste hesap sorulur elbet, herkes hesabını verecek, sihalarla vurulan köpeklerin, ''ama onlar piknik yapıyordu yavvvvvv sivil vatandaştı onlar'' diye savunan adamlardan sorulacağı gibi.
  • quote:

Sen kıvırmayı bırak önce iddaanın arkasında dur. Türkiye Cumhuriyeti Devlketi ni , terörist uganda benzetmesiyle TERÖR ÖRGÜTÜ DEVLETİ dedim de bakalım bir görelim...

Teröriste hesap sorulur elbet, herkes hesabını verecek, sihalarla vurulan köpeklerin, ''ama onlar piknik yapıyordu yavvvvvv sivil vatandaştı onlar'' diye savunan adamlardan sorulacağı gibi.

önce cumhurbaşkanı hesabı versin gerisine sonra bakılır.
  • Bu fikirlerle işsiz kalman hayret verici bir durum. Söyleseydinya pensilvanyadaki köpeğe ,sana bir iş bulurdu, yada ülkedeki nobel adayı çıkarmış temsilci gazetesine söyleseydin işsiz kalmazdın

Vatanseverlik profil resmiyle ölçülmezde, sizin gibi de amerikan uşağı olduğu kanıtlanmış olan, amerikadaki akıl hocasının yanına sığınan, sözde nobel adayı gösterilen bir köpeği de alkışlamanız vatanseverlikle bağdaşmaz.

Benim bir iddaam yok, ama görüyorum ki siz pek bir heveslisiniz. Buyurun içinizde kalmasın haykırın,yazın kimler vatan haini bizide stün gazeteciliğinizle aydınlatın.
  • Şurayı okuyunca solcuların sağcılardan neden daha tehlikeli olduğunu anlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki ak veletleri çıldırttığına göre iyi olmuş
  • quote:

Bu fikirlerle işsiz kalman hayret verici bir durum. Söyleseydinya pensilvanyadaki köpeğe ,sana bir iş bulurdu, yada ülkedeki nobel adayı çıkarmış temsilci gazetesine söyleseydin işsiz kalmazdın

Vatanseverlik profil resmiyle ölçülmezde, sizin gibi de amerikan uşağı olduğu kanıtlanmış olan, amerikadaki akıl hocasının yanına sığınan, sözde nobel adayı gösterilen bir köpeği de alkışlamanız vatanseverlikle bağdaşmaz.

Benim bir iddaam yok, ama görüyorum ki siz pek bir heveslisiniz. Buyurun içinizde kalmasın haykırın,yazın kimler vatan haini bizide stün gazeteciliğinizle aydınlatın.

Valla şahsen bugune kadar kimseye aman dilememişim. Kimseden de torpilim yok olmasını dahi bile istemem. Ben gazeteciliğin tanımını Ahmet Şık'dan Uğur Mumcu'dan, Ahmet Taner Kışlalı'dan, Hrant dink'den öğrenmişim. Benim akıl hocalarım onlar.

4-5 sene öncesinde şu sözleri söylemezdin bile. Köpek diye söyleyenlere bile hocaefendi diyeceksin diye azar çekerdiniz. Şimdi o duruma kendiniz düştünüz.

Herkesin bilip te haykıramadığı bir gerçeği Can dündar gazetesine taşımış, başına gelecekleri bildiği içinde kaçmak zorunda kalmış. Kaçmasını bende tasvip etmiyorum. Ama bu onun hain olduğunu belgelemez. Eminim iddianameyi bile okumamışsınızdır. Adaletine güven yoksa kimse kalmaz elbette kaçar saklanır. Edward snowden'da hayrına rus elçiliğinde saklanıyordu değil mi?

Neyse zaten uzaklaştırılmışsınız. Buna sevinecek değilim. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az derler. Sizinkisi de o hesap. Öfke sizi kör etmiş.

• Nobel anlamı: Türklere karşı iş yürütenlere verilen ödül.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Orhan Pamuk çok çalışkan ve güçlü bir romancı olduğu için aldı o ödülü.

Osmanlı’dan günümüze bir celladın hissettiklerinden, bir aşığın aczine, şehirlerin ruhundan, karakterlerinin tasvirine çok özgün ve özel bir romancıdır.

Mahkum olduğu bir dava filan da yoktur.

Aziz Sancar da mı Türkiye karşıtı diye nobel aldı?

Klişe tuhaf laflardan vazgeçseniz daha iyi değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Orhan Pamuk çok çalışkan ve güçlü bir romancı olduğu için aldı o ödülü.

Osmanlı’dan günümüze bir celladın hissettiklerinden, bir aşığın aczine, şehirlerin ruhundan, karakterlerinin tasvirine çok özgün ve özel bir romancıdır.

Mahkum olduğu bir dava filan da yoktur.

Aziz Sancar da mı Türkiye karşıtı diye nobel aldı?

Klişe tuhaf laflardan vazgeçseniz daha iyi değil mi

Orhan Pamuk: 30bin Kürt, 1 milyon Ermeni öldürüldü 6 Şubat 2005 tarihinde İsviçre gazetesi Tages Anzeiger'e “Bu topraklarda 30 bin Kürt, 1 milyon da Ermeni öldürüldü ve kimse bundan söz etmeye cesaret edemiyor.

Aziz Sancar gibi istisnalar, kaildeyi bozmuyor ne yazık ki. Ben Can Dündar'ı MİT tırları veya gazeteciliği yüzünden değil, tam bir terörist yardakçısı olduğu için sevmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

ipini kim tutarsa oraya gider.

Can Dündar, Nobel'e aday gösterildi

Enteresan bir koltuk. 190 santim falan var ama ikili. Her bir minder 95 cm genişliğinde. Belki çok lüks bir koltuktur ama bu hesaba göre masadaki telefon ve kağıtların da harita yaprağı gibi, ne A4, ne B3, ne "legal" bir tanesine uymuyor… Güliver'e göre. Özel üretim demek ki.

Photoshop'la uğraşmak güzel, beceriyi ve gözü geliştiriyor ama tek başına yeterli değil. O mavi hırkadan da biraz rek yansır bağrağın beyaz kısımlarına. Parmakları crop ederken 'crop tolerance'ı 1 veya 2px tavsiye ederim.

Bunlar hep liselerimizde resim ve müzik derslerinin yeterince ciddiye alınmamasından. Önce temel olacak ki p.shop olsun.

• devletin en gizli yeri olan istihbarat servisinin planını deşifre etmek size göre haberciliğe giriyorsa lütfen beni bloklayın. amerika'da cia'in gizli bir şeyini ortaya çıkar bakalım adamı nasıl sallandırıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: but you promised

devletin en gizli yeri olan istihbarat servisinin planını deşifre etmek size göre haberciliğe giriyorsa lütfen beni bloklayın. amerika'da cia'in gizli bir şeyini ortaya çıkar bakalım adamı nasıl sallandırıyorlar.

Ben ne diyorsum siz ne diyorsunuz?

Okuduğunuzdan eminmisiniz? Ben diyorum ki herkesin bildği gördüğü bir sır nasıl devlet sırrı oluyor?

Bu mantıksızlığı geçtim. Sizin savınızdan gidelim. Evet bir devlet sırrı bir gazetecinin eline geçerse o gazeteci o sırrı da yayınlar. Bunun lamı cimi yok. Sen o gazeteciyi sırrı yayınladı diye yargılayamazsın.

CIA felan Amerika'da olsa sallandırırlar demişsin.Edward Snowden var, Bradley Manning var. Onlar gazeteci değil, biri istihbaharatçı diğeri asker diyebilirsin. Gazeteci Julian Assange var. Michael Moore, Seymour Hersh gibi devlet sırlarını ifşa eden pulitzer ödüllü gazeteciler var.

Bu adamlar kara kaşına kara gözüne kendi çıkarlarını gözetip de bunu yaptıklarını sanıyorsun? hayır. Hepsi de insanların halkın çıkarını gözetlediler. Devletin şeffaf olmasını savundular.Can dündar'da aynı kataloga giriyor. Bu adamın siyasi görüşünü sevmeyebilirsin saygı duyarım. Siyasi görüşü ve kimliği ayrı mesele. Ama gazeteciliği çok çok ayrı meseledir.

ABD'de herhangi bir haber değeri olan devlet sırrının paylaşılmasında kesinlikle gazeteciler sorumlu tutulamaz. Bu ABD yasalarında da bellidir.

O gazeteciyı casuslukla suçlayamazsın. Ha o gazeteci gider yayınlamadan sırrı başkasına satar ne bileyim bir ülke ajandasına hizmet eder tamam onda hemfikiriz. Ama ben bir haber değeri olan birşey ele geçirmişim onu kendi halkıma yada dünya kamuoyuna haber diye sunmuşum. Adı üstüne haber ve habercilik budur. Gazetecilik etiği budur.

Sen o sırrı koruyamıyorsan kendini suçlamaktan başka birşey yapamazsın. Hele o "devlet sırrı" adı altında kendi çıkarını gözetleme amacı varsa görevi kötüye kullanmak varsa.. O sır zaten devlet sırrı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 29 Eylül 2017; 21:46:33 >

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    de ayrı
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    İnsan kabullenemeyince ps bu yaa der geçer...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSK 'nın KOZMİK odasına girilirken neredeydiniz utanmazlar
  • Aynen Apoyu barış elçisi gibi gösteren onların yüceltmesine izin veren hainler vardı ne oldu onlara harbi?

Aa hatırladım iktidardalar hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı püsküllü ABD bayrağı

Bu montajla bu kadar uğraşan her kimse sümüklü mehdiyi ziyaret ettiğinde bir baksaymış. Ne yıldızları doğru, ne çizgileri. Böyle bir bayrak yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.