Şimdi Ara

ÇAMURLUK GÖÇTÜ. YARDIM... RESİM EKLENDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

çekicle alt taraftan vursam düzelirmi ?
    ÇAMURLUK GÖÇTÜ. YARDIM...  RESİM EKLENDI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfewf -- 31 Temmuz 2017; 0:8:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıcak su döküp arkadan hafif bastırmayı deneyin çekiçle olması gerekenden sert vurursan daha kötü olabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    sıcak suyun faydası olurmu ?

• vakumla çekince tek hamlede gelir. aynı göçük benim aracımda vardı (punto) ve daha derindi. Çekme aparatıyla güzelce asıldım çat dedi yerine oturdu. kaldı ki vakum aparatları giriş seviyesinde ve dandik idi. Sıcak silikon ile öpücüğü yapıştırmıştım. arkadan çekiç ile vurursanız yüzeyi bozarsınız birşeye benzemez.

Vakumcu 10 dkda halleder.
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Plastik parçalarda fln normalde bastırdığın zaman şekli eskiye dönmeyen parçalar sıcak-ılık suyla ısıtıp arkadan hafif bastırınca düzelebiliyor denemekte fayda var bu yöntemle düzelmezse senin yapacağın başka birşey kalmıyor boyasız göçük düzeltme yapılacak ha bence öyle kalsada olur ilerde değiştirmek istersen vs düzeltip satarsın önemli bişey değil zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 31 Temmuz 2017; 0:39:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    hocam vakumcu dediğiniz yer boyasiz göçük giderme yerlerimi ?

onlarda bu göçüge 300 tl istiyorlar.

• asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Bir kaç yere daha sormanızı tavsiye ederim 300 liralık bir göçük değil bu eski haline döner basit bir şekilde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıcak suyu üzerine dökün sağlam tuvalet pompasıyla vakumlayarak çekin..
    çekiç vurursanız yüzey bozulur.

NOT: sıcak suyu döktükten sonra pompayı fazla bastırmayın yüzey yumuşadığı için içine göçebilir.
    yavaşça pompanın yapışmasını sağlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 31 Temmuz 2017; 11:30:32 >
  • Beyler bu sıcak su plastik tamponlarda işe yaramıyor mu. Sıcak sunun sac'ı, plastikteki kadar etki edeceğini düşünmüyorum. He belki de olur. Güzel olur.

Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.