Şimdi Ara

Çamurlu yolda ne yaptım?Ne yapılmalı? (1,4 Tsı dsg 4*2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzucu gercekten baska jip olsa cikardi umarim dsg nin basina bisey gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki ve şimdiki 4 ileri tam otomatik aracımda kar modu var. Aslında çok bir cacığı yok ama galiba 2. viteste kalkış yapıyor. Öyle bir mod varsa deneyebilirdiniz ama yine de çok da şey yapmamak lazım, araziye uygun değiller sonuçta.

Yerden yüksek 4*2 araçları oldum olası sevemedim.
  • Robotik, DSG vb kavramali otomatiklerle patinaja dusmek iyi fikir degil. ASR tekerlerin patinaja dustugunu anlayinca su islemleri yapar:

1. Gazi azaltir.
    2. Kavramayi yarim kavrama (siyirma) konumuna getirir. Sonra tekrar tekrar kavrama yapar.
    3. Eger mantiginda fren tabanli diferansiyel var ise patinaja dusen tekere fren uygulamasi.

Siz cikmak icin gaza yuklendikce arac yere tutunmak icin 2. adimi tekrar tekrar yaparken balatanizin yuzeyi hem siyrilir hem de isinir.

Karda, camurda, her turlu patinaj cekilecek yerde ASR yi kapatip lastikleri yaka yaka cikin. Cikamiyorsaniz da zorlamayin. Lastigin tanesi 300 lira DSG revizyonu paha bicilemez.
  • Çiko06 Ç kullanıcısına yanıt
    Adamlar europayla çıkıyor diyorum ne dusteri. Teselli ettiğimiz falan yok. Tecrübe ve fikir paylaşımı yapıyoruz. Size de bu fikir havuzundan düşe düşe oynamanız için bir miktar kum düşmüş payınıza.

• carretera C kullanıcısına yanıt
    Yani hocam asr yi kapattığımızda patinaj çekerken yarı kavrama durumu olmuyor mu?

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Hocam kum benim işime yaramaz bence kumu siz alın malum çamurla baş edemiyorsunuz 😂😂

• Crossover araclar yokusta yuksekliginden dolayi agirlik daha fazla arkaya gidiyor. Muhtemelen o yuzden cikamadiniz.

Crv, kuga testimde yokus yukari araclar kafasini saga sola cok atiyordu. Tutamiyordu. Bizim otoparktan benim arac hic pati cekmeden cikiyor ama bir tane kuga zor cikiyor neredeyse. Sizinki de onun gibi bir sey olmus.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    asr yi kapatinca arac patinaja dustugunde mudahale etmiyor. patinaj aynen devam ediyor. tahrik kesilmiyor yani.
  • Çorumlu yolda ne yapmali diye okudum
  • Ben olsam geri geri cikmayi denerdim.

Ayrica patinaj esnasinda kavramaya zarar gelmez. Cunku arac tam kavrama yapiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.