Şimdi Ara

Çamur gibi görüntü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dual core 2.0 ghz, 3 gb ddr3 ram, ge force 9300gs mobile ekran kartıyla gta 4'ü kasmadan sadece 800x600, low da oynıyabiliyorum. Çamur gibi görüntü yani, öbür türlü kasıyor 1024 768 veya medium grafik yapınca. Yapabileceğim herhangi bişey varmı, yama vs. gibi hızlandırmak adına.. Görüntü şöyle

Çamur gibi görüntü..

• yok.kısa ve öz
  • 1.4.0.0 patch ini yükleyince hızlanıyor diyolar ama hiç bi etkisi olmuyo
  • ? Mis gibi görüntü yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempaticks

? Mis gibi görüntü yaw

Bence çok çamur gibi değil , sadece kalitesiz ama mis de değil görüntü.

Hocam işlemciniz ve ekran kartınız sebebiyle gta4'ü kaliteli şekilde oynamanız zor görünüyor , sonuçta mobilite amaçlı üretilmiş bir dizüstü bilgisayar ve performansa odaklı değil , yapabileceğiniz tek şey 1040 patchini kurmak biraz da olsun oyunu hızlandırmak için.
  • Anladım. Bu arada neresi mis gibi hocam ya, yakından bakınca polygon sayısı falan o kadar az ki. Detaylar sıfır, san andreası highde oynasam daha iyi görüntü alırım belki de. Oyunu hiç iyi optimize edememişler.
  • Evet gta4 biraz aceleye getirildiği için fazla sistem gereksinimleri önemsenmemiş bir oyun oldu , inşallah sonraki sürümde bu tarz olumsuzluklarla karşılaşmayız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım resim küçük olduundan banada fazka probem yok gibi geliyor:)

gtx 295 alıcam ben adam akıllı oynamak için her oyunu bi istanbula geleyimde:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leave_992 -- 1 Kasım 2009; 0:08:32 >
  • Görüntü çok kötü değilmiş.Bende laptopta oynuyorum bu görüntüden biraz daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leave_992

sanırım resim küçük olduundan banada fazka probem yok gibi geliyor:)

hd 5870 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

hd 5870 al

ati kartlar sorun çıkarıyo deniyo:S
  • Ben ati hd 3850 kullanıyorum daha hiç bir sorunla karşılaşmadım.. ayrıca arkadaşlar oyunu pc ye yükliyeceğim 1 gb ram ati hd 3850 ekran kartı pentium 4 3.0 işlemci var sizce kaldırırmı? işletim sistemim xp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z21 -- 3 Kasım 2009; 12:32:37 >
  • core 2 duo ilemci
    4 gb ram
    4530 ekran kartı

Laptop kullanıyorum.

oynayabilirmiyim bu oyunu en azından bu arkadaşın ayarında ? yada biraz daha fazla biraz daha az bir performans ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®akrep

Ben ati hd 3850 kullanıyorum daha hiç bir sorunla karşılaşmadım.. ayrıca arkadaşlar oyunu pc ye yükliyeceğim 1 gb ram ati hd 3850 ekran kartı pentium 4 3.0 işlemci var sizce kaldırırmı? işletim sistemim xp

1gb ram oyun için yetersiz , eğer oyunu açmayı başarabilirseniz lowda bile donma yapar işlemciniz kötü çünkü , ekran kartınız da iyi değil , lowda belki oynarsınız ama illa donma olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

core 2 duo ilemci
    4 gb ram
    4530 ekran kartı

Laptop kullanıyorum.

oynayabilirmiyim bu oyunu en azından bu arkadaşın ayarında ? yada biraz daha fazla biraz daha az bir performans ile ?

İşlemcinizin modeli nedir onu da sorayım.

Orta ayarlarda biraz donmayla oynayabilirsiniz , resimdekinden biraz daha iyi görüntü bile alabilirsiniz ama donma illa olacaktır çok olmasa da.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

hd 5870 al

ati kartlar sorun çıkarıyo deniyo:S

4870 ile en yüksek ayarlarda hiç bir problem olmaksızın oynayabiliyorum , çok yanlış bir ifade "atiler sorun çıkartıyor."

Tabii ki gtx295 de çok iyi kart.

• t 4200-2 GHZ işlemcim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

t 4200-2 GHZ işlemcim.

Dediğim gibi donmalar illa olur ama yine de oynatır orta ayarlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.