Şimdi Ara

Campbell Biyoloji içeriği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Campbell Biyoloji diye üniversitelerde liselerde lisansüstü öğrenciliğinde okutulan bir kitap var.Biyoloji konusunda gayet geniş bir alanda bilgi içeriyor. Biyoloji ve özelliklede evrim konusunda derinleşmek isteyenler için başlangıçta bu kitap olmak üzere sonra hangi kitapları önerirsiniz?

• Arkadaşım uzun süre o kitabı kullandı ona bir sorayım.

Edit: Arkadaşıma sordum 'Türlerin Kökeni'ni önerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 13 Haziran 2015; 23:46:15 >
  • palme yayıncılığın evrimle ilgili herhangi bir kitabını alabilirsin
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş biyoloji falanmı okuyordu. eğer okuyorsaydı bir kitap listesi gönderse iyi olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

Hocam arkadaş biyoloji falanmı okuyordu. eğer okuyorsaydı bir kitap listesi gönderse iyi olur :D

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Evrim ağacı yanlış hatırlamıyorsam site :D şimdiden ir lise hazırladım bayağı bir kitap var alfa bilim serisinide halledeyim o zaman :D saolun hocam
  • HyperAkif H kullanıcısına yanıt
    İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nde, biyoloji ders kitabı niyetine okuyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Genel kimya PETRUCCİ PDF ?
    12 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız türlerin kökeni materyalizm barındırıyor.Yani saf bilim olarak evrim kitapları aramalısın.Yada sen bilirsin çünkü günümüz kitaplarının %90 ı evrimi ateizm propagandası için kullanıyor biyoloji adına değil
  • Sadece evrim için Campbell almanıza gerek yok. Campbell daha çok genel biyoloji kitabıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Yalnız türlerin kökeni materyalizm barındırıyor.Yani saf bilim olarak evrim kitapları aramalısın.Yada sen bilirsin çünkü günümüz kitaplarının %90 ı evrimi ateizm propagandası için kullanıyor biyoloji adına değil

Materyalist değilim açıkçası (materyalizmin oldukça mantıksız olduğunu düşünüyorum) ama evrimin farklı bilim felsefelerinden incelenişini merak ediyorum açıkçası. Ayrıca Evrim Tanrının varlığına sorun oluşturmaz yada genel anlamda tanrının varlığıyla ilgisi yok ayrıca teistik kitap anlayışındada (diğer dinler adına konşmuyorum şu an islam adına konuşuyorum) evrimle çelişen bir nokta yok evrim konusunda serbest bırakmış açıkçası o yüzden ateizm destekçilerinin yaptığı ve yapacağı propagandalar bilimsel tabanda olmaktan ziyade psikolojik ve felsefi özelliklede varlık felsefesi alanındadır diye düşünüyorum. Pozitivizm Natüralizm veya Materyalizm den ziyade bilimin her türlü bakış açısından ve felsefeden ayrı doğadaki gerçeklerin katıksız ve saf bir şekilde mantıklı olarak ele alınmasından yanayım yani materyalist-natüralist-pozitivist tarafında bilimsel (sözde) genç dünya yaratılışçılarınında düştüğü hataya düşmemek lazım kitapları okurken felsefi ve dünya görüşünden bağımsız saf gerçeklik olarak okumaya çalışıyorum ben ve ne kadar taraflı yazılmış olsada işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Yalnız türlerin kökeni materyalizm barındırıyor.Yani saf bilim olarak evrim kitapları aramalısın.Yada sen bilirsin çünkü günümüz kitaplarının %90 ı evrimi ateizm propagandası için kullanıyor biyoloji adına değil

Materyalist değilim açıkçası (materyalizmin oldukça mantıksız olduğunu düşünüyorum) ama evrimin farklı bilim felsefelerinden incelenişini merak ediyorum açıkçası. Ayrıca Evrim Tanrının varlığına sorun oluşturmaz yada genel anlamda tanrının varlığıyla ilgisi yok ayrıca teistik kitap anlayışındada (diğer dinler adına konşmuyorum şu an islam adına konuşuyorum) evrimle çelişen bir nokta yok evrim konusunda serbest bırakmış açıkçası o yüzden ateizm destekçilerinin yaptığı ve yapacağı propagandalar bilimsel tabanda olmaktan ziyade psikolojik ve felsefi özelliklede varlık felsefesi alanındadır diye düşünüyorum. Pozitivizm Natüralizm veya Materyalizm den ziyade bilimin her türlü bakış açısından ve felsefeden ayrı doğadaki gerçeklerin katıksız ve saf bir şekilde mantıklı olarak ele alınmasından yanayım yani materyalist-natüralist-pozitivist tarafında bilimsel (sözde) genç dünya yaratılışçılarınında düştüğü hataya düşmemek lazım kitapları okurken felsefi ve dünya görüşünden bağımsız saf gerçeklik olarak okumaya çalışıyorum ben ve ne kadar taraflı yazılmış olsada işe yarıyor.

İşte bahsettiğim şey buydu çok güzel açıklamışsın, objektif bakabiliyorsan yardır oku hepsini dostum kolay gelsin :) islam-evrim ilişkisi için caner taslaman vs izleyebilirsin

• Caner Taslaman'ın Evrim Teorisi Felsefe ve Tanrı kitabınıokumuştum güzel açıklamalar yapmış gerçektende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.