Şimdi Ara

Camların İçerden Terlemesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Herkese Palio 1.2s Kullanıyorum.Sabah İşe Giderken Arabaya Biniyorum Hepte Geç KalıyorumTam Arabaya Biniyorum Bi Bakıyorum Ön Arka Camlar İçerden Islak,Terlemiş Gibi Bişey.Bide Park Ettiğim Yerden Biraz Geri Geri Yokuş Yukarı Çıkıyorum Sabah Baya Sıkıntı Oluyor.Bi Tanıdığa Sordum Elmayı Kes Dedi Cama Sür Sonra Sil Dedi.Dalgamı Geçti Ciddimiydi

Bide Dışarda İt Durmuyor,Çok Soğuk O Yüzden Oluyo Galiba Ama 3 Senedir Bende Araba Niye Bu Sene Böyle Oldu ? Yardım Edebilecek Varmı :)

• buhar önleyici spreyler o konuda da işe yarar sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

buhar önleyici spreyler o konuda da işe yarar sanırım...

Sonax'ta Varmıdır ?
  • Eğer aracınız su eksiltiyorsa, kalorifer peteğinizde yarılma ve su kaçırma vardır. Bu yüzden terleme yapabilir.
  • Icerden boyle bir sey olmasi normal degil. Aracin icinde buharlasan bir su kaynagi olmasi lazim ki sabah boyle bir manzara ile karislasin.
    Ama disardan ise normal.
  • Sabaha karşı dışarısı çok soğuk olduğundan dolayısı ile camda soğuk olduğundan ısı farkından dolayı arabanın içindeki nem camın üzerine yapışıyor. Arabayı kuytu bir yere park edersen sorun biraz azalır. Ben kuytu bir yer olduğu için iki evin arasına park ediyorum. Çok faydasını gördüm...
  • arabanın içini havalandırman lazım. Ya ıslak ayakla falan çok biniliyor ya da bir şekilde arabanın içindeki hava çok nemli oluyor. Bu nemi azaltman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kışın buğulanana ısı cam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iceride hava var, havada da belli oranda su buhari var yani illa iceride islak birsey olmasi gerekmiyor sanirim.

Asiri soguklarda bende de oluyor.
  • su altı dalışlarında kaliteli bir maskemiz yok ise dalmadan maskeye ya elma süreriz, ya diş macunu, ya da tükürük. Bu 3ü de camın buğ olmasını engeller. Sanırım arkadaşın ondan ötürü elma sür demiş.

Arabanın camlarından birini 1 parmak açık bırak, hatta 1 parmaktan da az birkaç mm açık bırak. Problemin bu şekilde çözüleceğine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CouragePapillon

su altı dalışlarında kaliteli bir maskemiz yok ise dalmadan maskeye ya elma süreriz, ya diş macunu, ya da tükürük. Bu 3ü de camın buğ olmasını engeller. Sanırım arkadaşın ondan ötürü elma sür demiş.

Arabanın camlarından birini 1 parmak açık bırak, hatta 1 parmaktan da az birkaç mm açık bırak. Problemin bu şekilde çözüleceğine inanıyorum.

evet camı açık bırak içerisi sıcak kaldığı için buhar oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CouragePapillon

su altı dalışlarında kaliteli bir maskemiz yok ise dalmadan maskeye ya elma süreriz, ya diş macunu, ya da tükürük. Bu 3ü de camın buğ olmasını engeller. Sanırım arkadaşın ondan ötürü elma sür demiş.

+1

camı açık bırakmak havalandırma için yeterli olur.
  • Aracınızın içerisinde nem vardır büyük ihtimalle.Yıkamacıların kapı altlarına falan tabanca tutmaları, sizin de yağmurlu vs. günlerde ıslak ayakkabıyla paspaslara basmanız gibi etkenlerden kaynaklanıyordur.Ayrıca spreylerden kullanabilirsiniz ama etkisi ne kadar sürüyor o konuda emin değilim.Güneşli ve sıcak bir günde tüm kapıları açıp biraz beklemeniz yararlı oluyor yaz aylarında.Ama tabi onun için de bahçe falan olması lazım.
  • aracı sabah güneş görecek bir yere park etmeni öneririm. Çok değil 20dk güneş görsün araba hiç sorunun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.