Şimdi Ara

CAMI KIRIP NOTEBOOK U ÇALDILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARABANIN CAMINI KIRIP TOSHİBA MARKALI NOTEBOOK UMU ÇALDILAR

NE YAPABİLİRM..ŞİMDİ POLİSİ ÇAĞIRDIK....

FATURA FİLAN MI NE LAZIMMIŞ..ANCAK ÇOK ÖNCEDEN ALDIĞIM İÇİN FATURAYI BULAMIYORUM FATURA İLE NE İŞLERİ OLABİLİR

YARDIM NE YAPABİLİRM

• Geçmiş olsun, inşaallah bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Geçmiş olsun, inşaallah bulunur.

SAOLUNİNŞALLAH
  • faturadan mac numaralarına seri numarasına falan bakıcak polis bulabilmek için makinayı toshibanın no matter garantisi vardı yani herşeye karşı sigorta o varsa makinanın yenisini sana verirler bende toshiba sahibiyim
  • Geçmiş olsun boşuna ümitlenme, üstüne soğuk su iç.
  • faturayı boşuna arama bizimde arkadaşın leptopu 4 sene önce çaldılar hala haber çıkmadı
    onları parçalıyorlarmış o yüzden bulması imkansız
    parmak izi varsa bulurlar ama yoksa bulamazlar,arkadaşın eve girmişlerdi parmak izide çıkmadı polis ekiplerinin ne yaptığına bizzat baktım ama bulunmuyor dicek bişi yok
  • Geçmiş olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİNİRLENİP TV'Yİ KIRDIM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

faturayı boşuna arama bizimde arkadaşın leptopu 4 sene önce çaldılar hala haber çıkmadı
    parmak izi varsa bulurlar ama yoksa bulamazlar,arkadaşın eve girmişlerdi parmak izide çıkmadı polis ekiplerinin ne yaptığına bizzat baktım ama bulunmuyor dicek bişi yok

Onun dışında bizim tanık olmadığımız işlerde dönüyor, bir çok polis o hırsızı biliyor ve çaldıkları maldan pay alıyorlar. Bunu sallamıyorum hırsız bir akrabam anlatmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KE$AN

faturadan mac numaralarına seri numarasına falan bakıcak polis bulabilmek için makinayı toshibanın no matter garantisi vardı yani herşeye karşı sigorta o varsa makinanın yenisini sana verirler bende toshiba sahibiyim

FATURA OLMADAN OLMUYOR MU?

VATANDAN ALDIM BİLGİSAYARI..ORADA KAYITLI DEĞİL MİDİR?

EDİT:SAĞOLUN ARKADŞLAR İNŞALLAH BULUNUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 26 Nisan 2010; 22:35:08 >
  • geçmiş olsun ama fazla umutlanma arkadaşın dediği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

faturayı boşuna arama bizimde arkadaşın leptopu 4 sene önce çaldılar hala haber çıkmadı

Onun dışında bizim tanık olmadığımız işlerde dönüyor, bir çok polis o hırsızı biliyor ve çaldıkları maldan pay alıyorlar. Bunu sallamıyorum hırsız bir akrabam anlatmıştı.

Akrabana söyle çaldığı notebook u geri getirsin.Nasıl bir rahatlıktır hırsız bir akrabam anlatmıştır diyebiliyorsun.

Geçmiş olsun dostum.Üzgün olarak söylüyorum ki böyle olaylarda hırsız bulunamıyor.Faturası olsada bir işe yaramıyor.Kaskosu varsa işe yarar belki zararınızın bir kısmı ödenir.Kolay gelsin.Allah kimsenin başına vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882
    quote:

Orijinalden alıntı: KE$AN

faturadan mac numaralarına seri numarasına falan bakıcak polis bulabilmek için makinayı toshibanın no matter garantisi vardı yani herşeye karşı sigorta o varsa makinanın yenisini sana verirler bende toshiba sahibiyim

FATURA OLMADAN OLMUYOR MU?

VATANDAN ALDIM BİLGİSAYARI..ORADA KAYITLI DEĞİL MİDİR?

EDİT:SAĞOLUN ARKADŞLAR İNŞALLAH BULUNUR

sor kardeş vatana git yarın yapacak birşey yok onlarda 1 kopyası muhtemel vardır
  • Saçma gelebilir ama gitti gidiyor da oturduğun şehiri seç ve kendi dizüstünü arat
    geçenlerde adamın biri çalınan dizüstünü böyle bulmuştu sonra poliste oraya baskın yaptı,
    geçmiş olsun
  • Kardeş Öncelikle Geçmiş olsun.
    Ama Laptop'u Açık 1Şekilde Yani gözle görülür ve dikkat çekici 1şekilde koyarsan araca olavağı buydu.
    Bence önlemını almalıydın. Bagajı açıp oraya koysaydın basına bunlar gelmezdi.
    Çok Geçmiş Olsun inş. Bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilmacry

Kardeş Öncelikle Geçmiş olsun.
    Ama Laptop'u Açık 1Şekilde Yani gözle görülür ve dikkat çekici 1şekilde koyarsan araca olavağı buydu.
    Bence önlemını almalıydın. Bagajı açıp oraya koysaydın basına bunlar gelmezdi.
    Çok Geçmiş Olsun inş. Bulunur.

HER ZAMAN BAGAJA KOYARDIM BİRŞEY OLMASIN DİYE ACELEDEN KOLDTUĞUN ALTINA KOYDUM..

AMA YİNEDE
  • quote:

quote:

doğru olabilir ama o gün evdeki olayları polisler titizlikle inceledi,çalanlar profosyonel çıktı,iz yok
    ama bu arkadasın ancak mobese kayıtlarından cıkarsa cıkar dukkanlardan cıkarsa cıkar adamın elınde urun bellı olur yolda yurur falan

• geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

geçmiş olsun

saolun arkadaşlar...
  • quote:

quote:

vay anasını bana da böyle şeyler anlatıyolar ama bana genelde polis tanıdıklarım anlatıyor (tabi o da kendi yaptığı şeyler değil) yuh yani sana :D

• quote:

quote:

CAMI KIRIP NOTEBOOK U ÇALDILAR

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.