Bildirim
CAMI KIRIP NOTEBOOK U ÇALDILAR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçmiş olsun, inşaallah bulunur. -
quote:
Orijinalden alıntı: fernsehn
Geçmiş olsun, inşaallah bulunur.
SAOLUNİNŞALLAH
-
faturadan mac numaralarına seri numarasına falan bakıcak polis bulabilmek için makinayı toshibanın no matter garantisi vardı yani herşeye karşı sigorta o varsa makinanın yenisini sana verirler bende toshiba sahibiyim -
Geçmiş olsun boşuna ümitlenme, üstüne soğuk su iç. -
faturayı boşuna arama bizimde arkadaşın leptopu 4 sene önce çaldılar hala haber çıkmadı
onları parçalıyorlarmış o yüzden bulması imkansız
parmak izi varsa bulurlar ama yoksa bulamazlar,arkadaşın eve girmişlerdi parmak izide çıkmadı polis ekiplerinin ne yaptığına bizzat baktım ama bulunmuyor dicek bişi yok -
Geçmiş olsun... -
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
faturayı boşuna arama bizimde arkadaşın leptopu 4 sene önce çaldılar hala haber çıkmadı
parmak izi varsa bulurlar ama yoksa bulamazlar,arkadaşın eve girmişlerdi parmak izide çıkmadı polis ekiplerinin ne yaptığına bizzat baktım ama bulunmuyor dicek bişi yok
Onun dışında bizim tanık olmadığımız işlerde dönüyor, bir çok polis o hırsızı biliyor ve çaldıkları maldan pay alıyorlar. Bunu sallamıyorum hırsız bir akrabam anlatmıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: KE$AN
faturadan mac numaralarına seri numarasına falan bakıcak polis bulabilmek için makinayı toshibanın no matter garantisi vardı yani herşeye karşı sigorta o varsa makinanın yenisini sana verirler bende toshiba sahibiyim
FATURA OLMADAN OLMUYOR MU?
VATANDAN ALDIM BİLGİSAYARI..ORADA KAYITLI DEĞİL MİDİR?
EDİT:SAĞOLUN ARKADŞLAR İNŞALLAH BULUNUR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 26 Nisan 2010; 22:35:08 > -
geçmiş olsun ama fazla umutlanma arkadaşın dediği gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: -TRioN-
quote:
parmak izi varsa bulurlar ama yoksa bulamazlar,arkadaşın eve girmişlerdi parmak izide çıkmadı polis ekiplerinin ne yaptığına bizzat baktım ama bulunmuyor dicek bişi yok
Onun dışında bizim tanık olmadığımız işlerde dönüyor, bir çok polis o hırsızı biliyor ve çaldıkları maldan pay alıyorlar. Bunu sallamıyorum hırsız bir akrabam anlatmıştı.
Akrabana söyle çaldığı notebook u geri getirsin.Nasıl bir rahatlıktır hırsız bir akrabam anlatmıştır diyebiliyorsun.
Geçmiş olsun dostum.Üzgün olarak söylüyorum ki böyle olaylarda hırsız bulunamıyor.Faturası olsada bir işe yaramıyor.Kaskosu varsa işe yarar belki zararınızın bir kısmı ödenir.Kolay gelsin.Allah kimsenin başına vermesin
-
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
quote:
Orijinalden alıntı: KE$AN
faturadan mac numaralarına seri numarasına falan bakıcak polis bulabilmek için makinayı toshibanın no matter garantisi vardı yani herşeye karşı sigorta o varsa makinanın yenisini sana verirler bende toshiba sahibiyim
FATURA OLMADAN OLMUYOR MU?
VATANDAN ALDIM BİLGİSAYARI..ORADA KAYITLI DEĞİL MİDİR?
EDİT:SAĞOLUN ARKADŞLAR İNŞALLAH BULUNUR
sor kardeş vatana git yarın yapacak birşey yok onlarda 1 kopyası muhtemel vardır -
Saçma gelebilir ama gitti gidiyor da oturduğun şehiri seç ve kendi dizüstünü arat
geçenlerde adamın biri çalınan dizüstünü böyle bulmuştu sonra poliste oraya baskın yaptı,
geçmiş olsun -
Kardeş Öncelikle Geçmiş olsun.
Ama Laptop'u Açık 1Şekilde Yani gözle görülür ve dikkat çekici 1şekilde koyarsan araca olavağı buydu.
Bence önlemını almalıydın. Bagajı açıp oraya koysaydın basına bunlar gelmezdi.
Çok Geçmiş Olsun inş. Bulunur. -
quote:
Orijinalden alıntı: dewilmacry
Kardeş Öncelikle Geçmiş olsun.
Ama Laptop'u Açık 1Şekilde Yani gözle görülür ve dikkat çekici 1şekilde koyarsan araca olavağı buydu.
Bence önlemını almalıydın. Bagajı açıp oraya koysaydın basına bunlar gelmezdi.
Çok Geçmiş Olsun inş. Bulunur.
HER ZAMAN BAGAJA KOYARDIM BİRŞEY OLMASIN DİYE ACELEDEN KOLDTUĞUN ALTINA KOYDUM..
AMA YİNEDE -
quote:
quote:
Onun dışında bizim tanık olmadığımız işlerde dönüyor, bir çok polis o hırsızı biliyor ve çaldıkları maldan pay alıyorlar. Bunu sallamıyorum hırsız bir akrabam anlatmıştı.
doğru olabilir ama o gün evdeki olayları polisler titizlikle inceledi,çalanlar profosyonel çıktı,iz yok
ama bu arkadasın ancak mobese kayıtlarından cıkarsa cıkar dukkanlardan cıkarsa cıkar adamın elınde urun bellı olur yolda yurur falan
-
geçmiş olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: bulo206
geçmiş olsun
saolun arkadaşlar... -
quote:
quote:
vay anasını bana da böyle şeyler anlatıyolar ama bana genelde polis tanıdıklarım anlatıyor (tabi o da kendi yaptığı şeyler değil) yuh yani sana :D
-
quote:
quote:
Benzer içerikler
- bütünleme sınavına girmezsek ne olur
- uçakta sucuk taşınır mı
- dekopol tezgah kullanıcı yorumları
- pizzacı isimleri
- takip isteğini bekleten kız
- penis nakli
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X