Şimdi Ara

Camda ve Boyada Küçük Noktalar Halinde Boya Var Nasıl Temizlerim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncel,düzeltme yapıldı kireç değil boyaymış.
  • bende aynı dertten muzdaribim arkadaşlar,
    kaç kere yıkattım arabayı fark etmedim.ama geçenlerde yıkattım adam gösterdi.camın üstünde nokta şeklinde beyaz tanecikler var.tırnakla kazıyınca çıkıyor ama nasıl yapacağım o kadar arabayı.oto yıkamacı pasta-cila lazım buna dedi.bide boya koruma yaparız 150 tl dedi.sizde uygun mu?yada uygun taksit yapan yer var mı..!!
    yorumlarınız için şimdiden teşekküler
  • hocam geçmiş olsun çok sinir bozucu
  • eyvallah sağolasın.senden başka okuyan yok herhalde forumu :) bende bekliym bakalım yazan olacak mı diye ama yazan yok.hala camlar aynı durumda
  • Kolonya ile yumuşatıp tırnak ile kazımak sonuç verecektir ama boya giderse de küfür istemiyorum.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var , arabanın yanında sprey ile demir boyama yapmışlar rüzgarla boyalar uçmuş kaportaya ve cama yapışmış , tırnakla kazıyınca bile çıkmıyor. Bunu nasıl çıkartabiliriz ? Polisaj ile pasta uygulaması yapılsa siyah noktaları çıkartır mı ?
  • Başımdan geçen iki olay oldu, birinde ıslak mendille çamurluklardan zift çıkarmıştım, ikinci de aptal bir kaportacı (kendi kaportacım değildi kazadan dolayı karşı tarafın kaportacısıydı) sadece boyayacağı kısma biraz gazete yapıştırıp yaptığı için yan cam ve on cam hep boya olmuştu nokta nokta boyayla doluydu gece far yansımasından önümü göremedim ve çözüm sıcak su ve gazla(gaz yağıda diyorlar) biraz bastırarak sildim halloldu ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun ilacı kesnlikle KİL(clay bar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Kili cama boyaya sürünce çizmez mi?

hocam arkadasın dediği kil insaatta kullanılan killerden degil, arabaların killeri sakız şeklinde oluyor bilginiz olsun.
    insaat kili alırsanız cizer:)

wd40 yaglayıcıda cıkartır..,

Bi an ne oluyor dedim sonra öğrendim

Deneyelim bakalım faydası olacak mı

Camda ve Boyada Küçük Noktalar Halinde Boya Var Nasıl Temizlerim?

Hocam sonuç nedir? Nasıl kurtuldunuz. Aynı boya tanecikleri sorunu bizde de var.

• aynı olay benim başımada gelmişti aracı yeni almışım 5 gün sonra altımdaki daire balkonu plastik boyayla boyayacağı tutmuş :) beyaz arabam benek benek beyaz boya olmuş tavan kaput her yerde ...
    adamı dövmekten vazgeçince arabama odaklandım içinde boya aşındırmayan sadece sıfır araçlara uygulanan pastacila aldım. markası turte wax yada arexon olmalı
    4-5 saat micro fiber bezle temizledim sonuç harikaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Kili cama boyaya sürünce çizmez mi?

hocam arkadasın dediği kil insaatta kullanılan killerden degil, arabaların killeri sakız şeklinde oluyor bilginiz olsun.
    insaat kili alırsanız cizer:)

wd40 yaglayıcıda cıkartır..,

Bi an ne oluyor dedim sonra öğrendim

Deneyelim bakalım faydası olacak mı

Camda ve Boyada Küçük Noktalar Halinde Boya Var Nasıl Temizlerim?

Hocam sonuç nedir? Nasıl kurtuldunuz. Aynı boya tanecikleri sorunu bizde de var.

Boyaya Pasta cila attırdım, camlardakileri tırnaklarım ile kazıya kazıya çıkardım.Sirke falan fayda etmedi tırnak şart

• oksijenli bezmiydi neydi tam bilmişyomda onla her şey çıkıyo diyolar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.