Şimdi Ara

Çamaşır ve bulaşık makinelerinde hangi deterjan? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
10
Favori
102.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Tursil 46 yıkama sıvı deterjanı cagri marketlerinde 25 TL üzeri alışverişe 8 TL !!! Aldım kokusu performansı renkli çamaşır da super

Şu an Şok Marketlerde kampanya var. Bonus kartla 4*35 tl alışverişe 7,5 kg Tursil matik hediye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Tursil 46 yıkama sıvı deterjanı cagri marketlerinde 25 TL üzeri alışverişe 8 TL !!! Aldım kokusu performansı renkli çamaşır da super

Şu an Şok Marketlerde kampanya var. Bonus kartla 4*35 tl alışverişe 7,5 kg Tursil matik hediye.

Bonus kart kullanmıyorum.

• dguoguz kullanıcısına yanıt
    Başer kimya ama inanılacak gibi değil başer kimya için bu kalite.Tablet deterjan eurotab.Yumuşatıcı yer silme elde bulaşık deterjanı çağlayan kimya ahşap temizleyici çamaşır suyu nazar kimya banyo mutfak fısfıs
    ve tablet deterjan hariç tüm bulaşık makinesi ürünleri uzay kimya sıvı krem temizleyici endeks kimya internette bulamadım ama wash matiğin 6 kg olanı var 17,25 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah02 -- 5 Ağustos 2015; 14:16:59 >

• Ben bir cok deterjan ve yumusatici cesidini denedim. Ama suan evde kullandiklarimizdan mennunum. Beyazlar icin Ariel Dag Esintisi ve Vanish Gold bayazlar icin yumusatici ise Vernel Taze Lale kullaniyorum. Ama yeni vernel dengenin sirri alacagim beyqzlar icin
    Renkliler
    Bingo lovely kullandim biraz. Cok memnun degildim acikcasi. Simdi ariel parlak renkler ve vanish gold pembe. Yumusatici olarak lenor yesil sise x7 olanlarindan luks serisi . Carsaflar icin dag esintisi bazen kapsul ve vernel soft oil yumusatici kullaniyorum. Ve gercekten gorunumu yag gibi. Siyahlar icin perwoll siyah. Bulasik makinesi icin olanlari da buraya yazayim. Finish quantum limonlu ve domol koku giderici ayrica finish parlatici kullaniyorum. Tuz yok. Diger evimizde tuz parlatici ve finish classic jel kullaniyorum. Son durulamada biraz kopuk yapiyor ama buranin sulari cok yumusak o yuzden cunku tuz 1 ve parlatici 2 . Quantum kullanip 1 parlatici yapinca da oluyordu. Ama su an cok az. Makine bittiğinde kopuk yok. Yani onemli degil. Parlaticiyi 4 yapinca ve quantum kullaninca biraz oluyordu ama. 2 ayda bir biraz camasir suyu koyarak da yikarim. Hepsi bu

• Azizim A kullanıcısına yanıt
    Helal olsun bende katılıyorum onlar para kazanacağınahttp://hesdeterjan.com/hes-blog.aspx vatandaşlarımız kazansın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.