Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Sıkma Yapmıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
421.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Siemens siwamat xl 1062 model makinesini 11 yıldır yoğun olarak kullanıyorduk hemen hemen her gün. ilk defa arıza yaptı. sıkma yapmıyor. sağ ön alt tarafta bulunan kapağı açtım biraz su boşaldı. kazanın içerisinde de su yok çamaşırları çıkardım. tekrar sıkma moduna aldım ama sıkma yapmıyor. 12 dakika süre gösteriyor, iki dakika sonra süre kalan süre 1 dakika gösteriyor ve makine duruyor.
    problem ne olabilir? boşaltma pompası mı? kart arızası mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Merhaba,

    Çamaşır makinesi sıkma sırasında ses var görüntü yok modunda. Sıkma sesi çıkıyor fakat dönmüyor. Nedeni nedir acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maliokan

    Merhaba,

    Çamaşır makinesi sıkma sırasında ses var görüntü yok modunda. Sıkma sesi çıkıyor fakat dönmüyor. Nedeni nedir acaba?
    kardeşim makinanın arka kpağını çıkar kayış atmıştır.kazanı elinle çevirip kayışın takılı olduğu kasnağın yalpalı dönüp dönmediğine bak.yalpalı dönüyor ise kazan rulmanları dağılmıştır.
  • Beko d25081b çamaşır makinam var,makinam boşta iken normal çalışıyor,fakat yük altında suyu alıyor 3-5 kez çamaşırı çeviriyor sonrasında makinadan aşamaları geçerken çıt çıt tırnak sesi geliyor sanırım programı tamamlıyor ve pompa ile suyu atıp sıkmadan bitti lambasini yakıyor ve yikamayi bitiriyor.(Yük olarak her zamankinden daha az çamaşır koymamiza rağmen değişmiyor)

    Nedeni nedir veya böyle bir sorunla karşılaşan oldumu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manasköylü

    Beko d25081b çamaşır makinam var,makinam boşta iken normal çalışıyor,fakat yük altında suyu alıyor 3-5 kez çamaşırı çeviriyor sonrasında makinadan aşamaları geçerken çıt çıt tırnak sesi geliyor sanırım programı tamamlıyor ve pompa ile suyu atıp sıkmadan bitti lambasini yakıyor ve yikamayi bitiriyor.(Yük olarak her zamankinden daha az çamaşır koymamiza rağmen değişmiyor)

    Nedeni nedir veya böyle bir sorunla karşılaşan oldumu.
    motor kömürleri bitik olabilir kontrol ediniz.
  • Arçelik 5083 çamaşır makiması iyi sıkmıyor çamaşırları sulu bırakıyor. Nadiren de olsa normale dönüyor. Yaptığım işlemler su atan pompanın filtresi tıkayan birşey var mı diye kontrol edildi, makina içersine su doldurularak boşaltma yapıp yapmadığı kontrol edildi,tamburdan pompaya gelen kalın hortumlara bakıldı ve temiz çıktı, kayışta gevşeme olup olmadığına baktım. Sizce sorun nerde olabilir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 9kg lık makinem var. Sıfır aldım, alalı 4 sene oldu. Su alma ve boşaltmada problem yok, filtrenin içi temiz. Makine normal çalışıyor, sıkma moduna geldiği zaman normalde 800 d/d hızda sıkma yapan makine hızlanamıyor öylece yavaş çevirip çevirip oyalanıyor kendi kendine. Makineyi elimle kapatmasam öylece saatlerce sıkma yapmadan düşük devirde dönüp dönüp duracak. Problem ne olabilir?
  • Selamlar,

    Bizde arcelik 6084 çamaşır makinası vardi. Makina yikiyor fakat durulama olsun sikma olsun diger programa gecmiyordu. Bugun makinanin su tahliye,filtre kismi yani motorun bulundugu yeri actim bildigin motoru tel toka ve paralar tikamisti hemen onlari degistirdim. Sonra makinayi tekrar calistirdim eski haline dondu.

    Ayrica bir ulgultu geliyordu oda kesildi.

    Not: o kapagi actiginiz su akar dikkatli olun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profilo smart6 cm1002ltr modeli 58 dklik programi baslattigimda 24 dk boyunca yikama yapiyor 25. Dk durulamaya geciyor. Durulamaya gecttikten sonra yikanmadi isareti ortaya çıkıyor. O sekilde tamamen makina tamamen bittiginde sıkılmadan ıslak bir şekilde çıkıyor. Sadece sıkma programi calistiginda bir sıkıntı olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.