Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Seçimi Hk. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Araştıra karıştıra iyice kafam da karıştı. :)

Siz olsanız hangisini seçerdiniz, biraz akıl verin...

http://www.epey.com/camasir-makinesi/karsilastir/31859-31891-56465-59219/electrolux-ewf1497cdw2_siemens-wm14w560tr_arcelik-9147-ycm_lg-fh4u2vdnp5/

electrolux-ewf1497cdw2
    siemens-wm14w560tr
    arcelik-9147-ycm
    lg-fh4u2vdnp5

Orijinalden alıntı: shadowtr

Selam arkadaşlar,

Araştıra karıştıra iyice kafam da karıştı. :)

Siz olsanız hangisini seçerdiniz, biraz akıl verin...

http://www.epey.com/camasir-makinesi/karsilastir/31859-31891-56465-59219/electrolux-ewf1497cdw2_siemens-wm14w560tr_arcelik-9147-ycm_lg-fh4u2vdnp5/

electrolux-ewf1497cdw2
    siemens-wm14w560tr
    arcelik-9147-ycm
    lg-fh4u2vdnp5

Electrolux>Arçelik>Siemens>LG derim ben.

Yalnız Arçelik de ezbere su alma olayı var. 1 kg çamaşır da atsanız 9 kg da aynı suyu alıyor. Sadece su seviyesi programdan programa değişiyor. Onun dışında Arçelik kalite çıtasını çok yükselti. 5-6 kg çamaşır makineleri kalite bakımından çok kötü. Ama 7 kg lıklar fena değil. 8-9-10-12 kg çamaşır makineleri çok güzel 3 amörtisör kullanıyor. Eskiden 2 di.

Electrolux de ise zaman zaman lastik sesi var. Onun dışında güzel alet. Özellik bakımından hepsinden üstün. Su jeti buharla tazeleme 69 lt geniş tambur hacmi deterjanı ve yumuşatıcıyı altta karıştıran sistem var.

Siemens de çok sade alet. Eskiden S serileri çok iyiydi. Sıkmada çıt sesi çıkmazdı. Darbeden kaynaklı. Bu W serisi ise maalesef kötü. Ha elbette çöp demiyorum ama o yüksek fiyatı haketmiyor. En fazla ederi 1700₺ bana göre. Bu W serisi sıkmada log log bazen tak tak tır tır ses çıkaran bir makine maalesef. Ve bazı programlarda da ezbere su alıyor.

LG ise çok cicili bicili gözükse de maalesef daha çok gelişmesi lazım. Siemens den daha da kötü. Ses şikayetleri var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvallah hocam. Electrolux aklımda ilk sırada ama tek endişem servis problemi yaşar mıyım diye. Yoksa makine güzel gerçekten.
    Arçelik'e gelince, o da çok tasarruflu bir cihaz. Buharlı tazeleme programı onda da var diye hatırlıyorum. Ancak yıkama ses seviyesi hepsinden yüksek.

Eyvallah hocam. Electrolux aklımda ilk sırada ama tek endişem servis problemi yaşar mıyım diye. Yoksa makine güzel gerçekten.
    Arçelik'e gelince, o da çok tasarruflu bir cihaz. Buharlı tazeleme programı onda da var diye hatırlıyorum. Ancak yıkama ses seviyesi hepsinden yüksek.

Yıkamadaki ses seviyesine çok takmayın kafanızı. Çünkü hepsi sessiz motorlu cihazlar. En kötü ihtimalle çıkacağı çamaşırların suya çarpma sesi olur. Asıl sıkmadaki ses seviyesi önemli. Çünkü 30-40 kg yük hareket ediyor. Ve 1400 devirli makineyi örnek alalım 2 katı hızında döner motor mili ancak motor miline binen yük onu 1400 devire kadar azaltır. Ve vibrasyon sesi yapmaması motor sesinin az olması amörtisörlerin darbeyi emmesi çok önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramen-

quote:

Eyvallah hocam. Electrolux aklımda ilk sırada ama tek endişem servis problemi yaşar mıyım diye. Yoksa makine güzel gerçekten.

Yıkamadaki ses seviyesine çok takmayın kafanızı. Çünkü hepsi sessiz motorlu cihazlar. En kötü ihtimalle çıkacağı çamaşırların suya çarpma sesi olur. Asıl sıkmadaki ses seviyesi önemli. Çünkü 30-40 kg yük hareket ediyor. Ve 1400 devirli makineyi örnek alalım 2 katı hızında döner motor mili ancak motor miline binen yük onu 1400 devire kadar azaltır. Ve vibrasyon sesi yapmaması motor sesinin az olması amörtisörlerin darbeyi emmesi çok önemli.

Çok teşekkürler verdiğin değerli bilgiler için. Artık yakından inceleyip ikisinden birinde karar kılarız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.