Şimdi Ara

ÇAMAŞIR MAKİNESİ SEÇİMİ ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ELEKTROLÜKS1497HDW
    LG F14A7FDS5 HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• Merhabalar,forumu inceledim hatta talan ettim.Bu sayede çok şey öğrendim kafam dahada karıştı.aradığım özellikler 8,9kg. sessiz, ki bu benim için gerçekten önemli,yıkama performansı,bağımsız devir ve sıcaklık seçimi,ön yıkamanın tek bir proğrama va sıcaklığa bağlı kalmaması,proğram çeşitliliği,mümkünse süre esnekliğinin olması birde alerji proğ.olsa iyi olur.Birazda tasarruf tabi.Elektrikten dilediği kadar tasarruf etsin,su için daha bonkör davransınki iyi yıkasın.pek birşeyde kalmadı zaten.
    Netten alma şansım yok.buradaki tavsiyeler üzerine Bosch way24760,20560,was24765 ve simens muadilleri olan modellere baktım ama gerek forumda gerekse şikayetvardaki çamaşır yıprattıgı yönündeki yorumlardan dolayı vazgeçtim.şimdi ise buldugum ve buhar özelliklerininde olmasından ötürü düşündügüm AEG Öko lavamat L87494EFL,Elektrolüks 1497(sanırımHDW) VE LG F14A7FDS5 arasında kararsız kaldım.Forumda Candogan üstat AEGnin bu modelini begenmedigini söylemiş ve tavsiye etmemiş.Ayrıca A+++ -%30 olduğu için normal yıkama süresininde çok uzun olduğu söylenmiş,bu kötü.Süreyi kısaltıncada yıkama performansı düşecek.Birde AEGiçin söylenen tıkırdama sorunu beni düşündürüyor.Aynı şey Elektrolüks içinde geçerlimidir?Aynı gurup çünkü.Bildigim kadarıyla AEG de yorgan proğ.yok.Yorgan için olmasa bile,yinede ağır denebilecek battaniye,yatak örtüsü vs.için gerekebilir.Diğerindeyse alerji proğ.yokBaşkada emin olmamakla birlikte ikisi arasında su jeti dışında ve super eko dışında önemli bir fark var mı?.Hangisi ne için tercih edilmeli yada edilmemeli?Yine tavsiye edilmezse AEG den vazgeçeceğim.Bunların yanına LG koyulur mu bilmem de proğ.çeşidi çok.Yada sıvı deterjan kullanamayıp,süre esnekliğinden de vazgeçip LGmi alınmalı?LG alerji poğramını buharla yapıyor ve duruluyor,AEG ise yıkama şeklinde uyguluyor sanırım.LG ninki ideal değil gibi.
    Bunlar ışığında yıkama performansının öneminide düşünerek,forumda bu modelleri kullananlar varsa yorumlarına ve ustaların tavsiyelerine acil ihtiyacım var.Biran önce karar vermek zorundayım.
    Uzattığımın farkındayım ama aklıma gelmişken;LG de ek durulama proğram ayarı yapılırken ilk başta değilde,makine son sıkmayıda yapıp proğramı bitirdikten sonra istenirse öyle seçilebiliyormuş.Saçma değil mi?Bayisi ve Teknosada kendimde kullanıyorum diyen bir görevli böyle söyledi.Ayrıca forumda servisinin ilk kurulumda deterjan çekmecesinde kalıntı kalmasın diye makinede biryeri söküp vanaya benzer biryer açtı diye birşey okuduğumu hatırlıyorum.Böyle birşey olabilir mi?Çekmece içindeki o açıklıklar,doğru sanki biraz dar gibi.
    Okuyan olduysa sabrı için sağolsun.Umarım cevap gelir.Özellikle ustalardan ve kullananlardan.İLGİLENEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• hocam konunu görünce bir bakayım dedim fakat burada benim ilgilendiğim markalar yok. yine de bir fikir yardımında bulunmak için samsung ürünlerine bak derim. biz de ailecek baya araştırdık ve fiyat/performans oranı şu an en iyi marka samsung diyebilirim sana.
  • Teşekkür ederim.Sizden başka kimse birşey yazmadı daha.Sizde eğer samsung alacaksanız yeni bir modeli çıkmış.Kazan falan değişik.Özeellikleride fena değil gibi.WF80FSE5U2X/AH olması lazım.Bakabilirsiniz.
  • FORUUUM!Herkes nereye kayboldu.Makinesini bulan çekildimi?Kimse oralı olmamış.
  • Gelmeyen tavsiyelere bir model daha.arçelik 8127 8kg.buhar,jet varmış.Buna ne dersiniz?Servis sıkıntısı olmaması adına.Diğer yazdıklarımda servis sıkıntısı olur mu?Endişe varda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: squad.ln

Merhabalar,forumu inceledim hatta talan ettim.Bu sayede çok şey öğrendim kafam dahada karıştı.aradığım özellikler 8,9kg. sessiz, ki bu benim için gerçekten önemli,yıkama performansı,bağımsız devir ve sıcaklık seçimi,ön yıkamanın tek bir proğrama va sıcaklığa bağlı kalmaması,proğram çeşitliliği,mümkünse süre esnekliğinin olması birde alerji proğ.olsa iyi olur.Birazda tasarruf tabi.Elektrikten dilediği kadar tasarruf etsin,su için daha bonkör davransınki iyi yıkasın.pek birşeyde kalmadı zaten.
    Netten alma şansım yok.buradaki tavsiyeler üzerine Bosch way24760,20560,was24765 ve simens muadilleri olan modellere baktım ama gerek forumda gerekse şikayetvardaki çamaşır yıprattıgı yönündeki yorumlardan dolayı vazgeçtim.şimdi ise buldugum ve buhar özelliklerininde olmasından ötürü düşündügüm AEG Öko lavamat L87494EFL,Elektrolüks 1497(sanırımHDW) VE LG F14A7FDS5 arasında kararsız kaldım.Forumda Candogan üstat AEGnin bu modelini begenmedigini söylemiş ve tavsiye etmemiş.Ayrıca A+++ -%30 olduğu için normal yıkama süresininde çok uzun olduğu söylenmiş,bu kötü.Süreyi kısaltıncada yıkama performansı düşecek.Birde AEGiçin söylenen tıkırdama sorunu beni düşündürüyor.Aynı şey Elektrolüks içinde geçerlimidir?Aynı gurup çünkü.Bildigim kadarıyla AEG de yorgan proğ.yok.Yorgan için olmasa bile,yinede ağır denebilecek battaniye,yatak örtüsü vs.için gerekebilir.Diğerindeyse alerji proğ.yokBaşkada emin olmamakla birlikte ikisi arasında su jeti dışında ve super eko dışında önemli bir fark var mı?.Hangisi ne için tercih edilmeli yada edilmemeli?Yine tavsiye edilmezse AEG den vazgeçeceğim.Bunların yanına LG koyulur mu bilmem de proğ.çeşidi çok.Yada sıvı deterjan kullanamayıp,süre esnekliğinden de vazgeçip LGmi alınmalı?LG alerji poğramını buharla yapıyor ve duruluyor,AEG ise yıkama şeklinde uyguluyor sanırım.LG ninki ideal değil gibi.
    Bunlar ışığında yıkama performansının öneminide düşünerek,forumda bu modelleri kullananlar varsa yorumlarına ve ustaların tavsiyelerine acil ihtiyacım var.Biran önce karar vermek zorundayım.
    Uzattığımın farkındayım ama aklıma gelmişken;LG de ek durulama proğram ayarı yapılırken ilk başta değilde,makine son sıkmayıda yapıp proğramı bitirdikten sonra istenirse öyle seçilebiliyormuş.Saçma değil mi?Bayisi ve Teknosada kendimde kullanıyorum diyen bir görevli böyle söyledi.Ayrıca forumda servisinin ilk kurulumda deterjan çekmecesinde kalıntı kalmasın diye makinede biryeri söküp vanaya benzer biryer açtı diye birşey okuduğumu hatırlıyorum.Böyle birşey olabilir mi?Çekmece içindeki o açıklıklar,doğru sanki biraz dar gibi.
    Okuyan olduysa sabrı için sağolsun.Umarım cevap gelir.Özellikle ustalardan ve kullananlardan.İLGİLENEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Merhaba ,

Biz evimizde Vestel ürünleri kullanıyoruz ; gerek servis desteği gerek ürün olarak çok memnunuz ;
    Eğer ilgilenirseniz model olarak da bilgi verebilirim. Bildiğim kadarıyla şu anda kampanyaları da var Çamaşır Makinelerinde.

İyi Forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vestelde CMH-XXL 9412 TE Modelini gördüm.9kg.kurutmasız sessiz vs. alınacak en üst modeliymiş.Tek buhar yok diğer proğ.kullanışlı gibi ama gecede çamaşır yıkanabilir mi?diye sordum.Hayır yıkayamazsınız dendi.Bayi bile böyle söyledi.Forumda bunu sanırım Lazpanyol kullanıyor.Yalıtım falan yapmış.Siz farklı bir model mi? hangisini kullanıyorsunuz?
  • beko al beko.
  • quote:

Vestelde CMH-XXL 9412 TE Modelini gördüm.9kg.kurutmasız sessiz vs. alınacak en üst modeliymiş.Tek buhar yok diğer proğ.kullanışlı gibi ama gecede çamaşır yıkanabilir mi?diye sordum.Hayır yıkayamazsınız dendi.Bayi bile böyle söyledi.Forumda bunu sanırım Lazpanyol kullanıyor.Yalıtım falan yapmış.Siz farklı bir model mi? hangisini kullanıyorsunuz?

Merhaba ,
    Biz 8510 ÇM kullanıyoruz ama CMH-XXL 9412 TE modelini kullanan arkadaşım var gayet memnunlar.Bahsettiğiniz gece çalıştırmama gibi bir durum da söz konusu değil ; Aksine çalışan insanlar oldukları için gece daha çok kullanıyorlar. Ses desibelinin de yüksek olduğunu sanmıyorum bu yüzden 16 programlı , Süper Hızlı 12 Dakika Yıkama Programı, Su Taşma Emniyet Sistemi , Çocuk kilidi gibi özellikleri var ve şu anda kampanyası var.

• Vestel 9412 den 2,senedir memnunum ama şuan 1300 TL ona verilmez Electrolux 1286 alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliii Cannn

quote:

Vestelde CMH-XXL 9412 TE Modelini gördüm.9kg.kurutmasız sessiz vs. alınacak en üst modeliymiş.Tek buhar yok diğer proğ.kullanışlı gibi ama gecede çamaşır yıkanabilir mi?diye sordum.Hayır yıkayamazsınız dendi.Bayi bile böyle söyledi.Forumda bunu sanırım Lazpanyol kullanıyor.Yalıtım falan yapmış.Siz farklı bir model mi? hangisini kullanıyorsunuz?

Merhaba ,
    Biz 8510 ÇM kullanıyoruz ama CMH-XXL 9412 TE modelini kullanan arkadaşım var gayet memnunlar.Bahsettiğiniz gece çalıştırmama gibi bir durum da söz konusu değil ; Aksine çalışan insanlar oldukları için gece daha çok kullanıyorlar. Ses desibelinin de yüksek olduğunu sanmıyorum bu yüzden 16 programlı , Süper Hızlı 12 Dakika Yıkama Programı, Su Taşma Emniyet Sistemi , Çocuk kilidi gibi özellikleri var ve şu anda kampanyası var.

Özellikleri fena durmuyorda,ne bileyim forumda pek kabul görmeyince,birde söylediğim şeyden ötürü sonradan düşünmedim.Forum iyi güzelde,bazende insanın kafasını karıştırıyor.Beyaz eşya birazda şans işi galiba; yinede teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aliii Cannn

quote:

Merhaba ,

Özellikleri fena durmuyorda,ne bileyim forumda pek kabul görmeyince,birde söylediğim şeyden ötürü sonradan düşünmedim.Forum iyi güzelde,bazende insanın kafasını karıştırıyor.Beyaz eşya birazda şans işi galiba; yinede teşekkür ederim.

Bayi ye gidip baktınız mı yakından ; bu ürünü ben mağazasında iken inceledim ; Renkleri de var. Elbettte karar sizin ancak tavsiye ederim.
    Dilerseniz vestel site üzerinden bir kayıt oluşturun bununla ilgili kampanyalar mailinize geliyor, haberdar olursunuz

• İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Şu an için son durumu başka bir başlık açıp anlattım.
  • quote:

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Şu an için son durumu başka bir başlık açıp anlattım.

Bence LG iyi makine fotoda atarmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Şu an için son durumu başka bir başlık açıp anlattım.

iyidirde bilmiyorum.Şu an nekadar pişmanım anlatamam.Aldığım bayii arayıp iyade etmek istiyorum,yarın gelin götürün desem olur mu acaba diye bile düşünmeye başladım.Biri gel sana samsung vereyim değiştir dese tamam diyeceğim yada başka bir markayı,o derece.Hata yaptım vesselam tahmin edemedim.Fotoya gerek var mı bilmiyorum zaten her yerde satılan bir ürün,herkes biliyor.Hiç değilse eskisi gibi sesli değil falan deyip kullanacağız mecburen.Başkada yapacak birşey yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

iyidirde bilmiyorum.Şu an nekadar pişmanım anlatamam.Aldığım bayii arayıp iyade etmek istiyorum,yarın gelin götürün desem olur mu acaba diye bile düşünmeye başladım.Biri gel sana samsung vereyim değiştir dese tamam diyeceğim yada başka bir markayı,o derece.Hata yaptım vesselam tahmin edemedim.Fotoya gerek var mı bilmiyorum zaten her yerde satılan bir ürün,herkes biliyor.Hiç değilse eskisi gibi sesli değil falan deyip kullanacağız mecburen.Başkada yapacak birşey yok.

Nesinden memnun kalmadiniz bu kadar kısa sürede anlamadım ? Ariza vs varsa zaten servis rapor tutar değişir.iade etme şansınız belki var sorun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 27 Mart 2014; 20:33:07 >

• Henüz kullanmadımki arıza v.s. varmı bileyim.Yoktur tahminim neden olsunki 0 üründe.İade şansı olur mu dersiniz,netten almadımki sonuçta ben olmaz sanırım.
  • quote:

Henüz kullanmadımki arıza v.s. varmı bileyim.Yoktur tahminim neden olsunki 0 üründe.İade şansı olur mu dersiniz,netten almadımki sonuçta ben olmaz sanırım.

Peşin hükümlüsünüz cihaz güzel bence

• bende lg f1481 ile electrolux 1286 lew arasında kaldım.Hatta lg ağır basıyodu ama sizin bu yorumunuzu görünce kafam karıştı.Ne yapayım bilemedim.Aldığınız makine çok kaliteli ve güzel görünüyor aslında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.