< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çamaşır makinesi borularını nasıl takacağım (ss'li)

-
-
makineden gelen 2 numara 1 e takılcak
makineden gelen 1 numara 2 ye takılcak.
-
bu kadar mı hocam
musluğu açmak kapatmak vs tarzı ekstra bir işlem gerekiyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kırmızı 1 yeşil 2'ye takılacak ve sonra musluk açılacak.
kırmızı 2 yeşil 1'e takılacak.
ben böyle biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyice taktığına emin olduktan sonra musluğu sonuna kadar aç. Sızdırma yaparsa teflon bantla vida yerini bantla üstüne sok boruyu sonra çevir.
-
Ayrıca lacivert okun oradaki çıkıntının deliği açıksa mutlaka tıpa ile kapat en kötü poşet sıkıştır yoksa lavabodan gelen su veya aşağıdan gelen pis koku eve yayılır.
-
musluğu tabiki aç hocam taktıktan sonra dhsjahdjsh
-
ben de öyle yapacaktım da emin olayım diye sordum
bu arada diğer boruyu da o delikten içeri soktum fakat onu sabitleyen bir şey yok öyle içeriye doğru ittirdim yani gittiği kadar
taşma sızma fışkırma vs olur mu onu sabitlemenin bir yolu veya gereği var mı
eyvallah deniyorum şimdi hocam
musluk sağa doğru çevriliydi sola çevirdim fakat pek açılmış gibi gelmedi bana açılmış mıdır ki bunun vanası falan oluyor mu acep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 31 Mayıs 2025; 18:30:15 >
kapalı herhalde ağzı bana dönük olmadığından tam göremiyorum ama koku problemi yok
gerekirse kontrol ederim bilgi için sağ ol hocam
Bağladıktan sonra saat yönünün tersine doğru çevireceksiniz musluğu. Normal musluklarla aynı mantık.
-
boruyu deliğe geçirdikten sonra sabitlemene gerek yok, ittir biraz girsin içeri yeterli, bişi olmaz
-
öyle yaptım hocam deneyip bakacam birazdan
eyvallah tıkıştırdım dibine doğru
1 numaralı su giriş hortumunu 2 numaradaki musluğa bağla.lavabodaki gırtlak boru mavi olan yenisini al ama okun hemen üstündeki çıkıntılı olanından değil düz olanını al yoksa koku yapar 2 tanede yeni gaz contası al lavabo hortumunu aynı yere bağla makine tahliye hortumunuda ustteki pimaşa en fazla 8-10 santim geçir yoksa tıkanıklık yapar.usta değilim ama çok iyi anlarım sağlıcakla kal.
-
eyvallah hocam artık benim için bir ustasınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X