Şimdi Ara

Çamaşır makinası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllanmış makinamızdan ayrılma zamanı gelince yeni makina arayışlarına girdim. İnternette araştırdıkça kafam daha da çok karıştı açıkçası. Önceleri samsung kurutmalı çamaşır makinası almayı düşünürken forumda okuduklarım nedeniyle vazgeçtim. Bosch ve Siemens'e yöneldim ama çeşitli yerlerde yazılan şikayetler yüzünden kararsızım. GEnelde bu cihazlarda çamaşırları kirli çıkarma veya çamaşırlarda delik oluşturma gibi problemler yaşanıyormuş sanırım. Sonuçta bu iki markanın cihazları çok daha pahalı. 8 kiloluk, yeni nesil fırçasız motorlu ve miktar sensörlü, yani çamaşır miktarına göre su ve elektrik kullanan makina arayışındayım. Daha yüksek fiyatlı Bosch ve Siemens'mi tavsiye edersiniz yoksa LG ve Samsung olabilir mi? Yardımlarınızı esirgemez ve beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fivedew

Merhabalar,

Yıllanmış makinamızdan ayrılma zamanı gelince yeni makina arayışlarına girdim. İnternette araştırdıkça kafam daha da çok karıştı açıkçası. Önceleri samsung kurutmalı çamaşır makinası almayı düşünürken forumda okuduklarım nedeniyle vazgeçtim. Bosch ve Siemens'e yöneldim ama çeşitli yerlerde yazılan şikayetler yüzünden kararsızım. GEnelde bu cihazlarda çamaşırları kirli çıkarma veya çamaşırlarda delik oluşturma gibi problemler yaşanıyormuş sanırım. Sonuçta bu iki markanın cihazları çok daha pahalı. 8 kiloluk, yeni nesil fırçasız motorlu ve miktar sensörlü, yani çamaşır miktarına göre su ve elektrik kullanan makina arayışındayım. Daha yüksek fiyatlı Bosch ve Siemens'mi tavsiye edersiniz yoksa LG ve Samsung olabilir mi? Yardımlarınızı esirgemez ve beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAS24763TR.html?source=browse

• Teşekkür ederim. Gayet güzel ama fiyat biraz düşündürmüyor değil. Peki şöyle bir soru sorsam.

Benim yük sensörü istememin nedeni 8 kiloyu doldurmanın herzaman mümkün olmayacak olması. yük sensörü olmayan makinelerde tüm programlar 8 kilo için mi düzenlenmiş olur? Benim eski makinamda her programın çamaşır kapasitesi farklıydı. Mesela hassas ya da yünlü programında daha az çamaşıra göre düzenlenmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fivedew

Teşekkür ederim. Gayet güzel ama fiyat biraz düşündürmüyor değil. Peki şöyle bir soru sorsam.

Benim yük sensörü istememin nedeni 8 kiloyu doldurmanın herzaman mümkün olmayacak olması. yük sensörü olmayan makinelerde tüm programlar 8 kilo için mi düzenlenmiş olur? Benim eski makinamda her programın çamaşır kapasitesi farklıydı. Mesela hassas ya da yünlü programında daha az çamaşıra göre düzenlenmiyor mu?

Makinelerde ne kadar 8 kilogram yazsada hatırladığım kadarı ile ancak beyazlar/renkliler bu kiloya ulaşabilir.

Farklı programlarda farklı kilogram geçerlidir. Kullanma kılavuzlarına bakarsanız orada belirtilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 28 Mart 2012; 16:39:25 >
  • Piyasada farklı fiyatlar var.

http://www.deveyuku.com/bosch-was24763tr-logixx-8-varioperfect-8kg-1200-devir-camasir-makinesi-ucretsiz-kargo.html?ref=akakce&v=1.41
    gibi.

Bayilerle de pazarlık yapmak lazım.

Ancak fiyatlar bu düzeylerde. Pahalı ise 20461tr modeli başlangıç modelidir sessiz motorluluların.

Hamama giren terler :)
  • Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi farklı programların farklı çamaşır miktarı olacağını tahmin etmiştim. Günlük çamaşırda 8 kilogram çok zor zaten. Makinada aklım kaldı. Bayilerle pazarlık yapmak ya da bir kampanya yakalamak lazım gerçekten. 20461 yerine 24461 1200 devir olmasından dolayı olabilir belki, 24763 ile tek fark yük sensörü sanırım, bir de daha önce söylendiği gibi ara derece seçimi.
  • ben de araştırıyoru ama kesin karar veremedim
    lg bakayim diyorum kampanyalı

yoksa 1470 tl taksitli fiyat aldım 10s461 için siemens 1309 tl idi subatta

kurutmam da var antalyadayim acaba 1200 devir bosch mu alsam

genelde kısin kurutma mak kullaniriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurutma almayı ben de düşündüm kurutmalı makineden vazgeçtikten sonra. Özellikle nevresim ve havlular için, bir de kuruturken çamaşırların havlarını alması çok güzel olur diye düşünmüştüm. Hatta mart ayı boyunca bosch ve siemenste 8 kiloluk makine alana kurutma makinesi %40 indirimliydi. Ama ben de Antalya'da yaşadığım için çok da gerekli değil gibi geldi açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.