Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam yıllık bakım bana göre hikaye filtre kısımlarını düzenli temizlerseniz alt kondenser kısmına zaten fazla toz gitmiyor bu bakım olayının sebebi şu su deposu boş olmasına rağmen makine suyu boşaltın diye uyarı verip kendini durduruyor kondenser kısmının en arkasında pompa motoru var oradaki biriken suyu depoya tahliye ediyor o tıkandığı için su orda birikiyor ve hataya geçiyor az bişey bile olsa eliniz yatkın ise makinenin arkasından o pompayı çıkarıp temizleyebilirsiniz 10 dakka ya sürer ya sürmez bütün markalar için yapılmış bir para tuzağı bu yıllık bakım olayı az buz parada istemiyorlar işi tamamen garantiye almak isterseniz kondenser kısmının önüne filtre kestirebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (725. sayfa)

-
-
Merhaba Samsung DV90CGCOAOABAH 9 kg Kurutma Makinesi kullanan varmı? Hepsiburada üzerinden ocak ayının 12 sinde aldım 17 sinde kurulumu yapıldı ozaman tamburu elle çevirip kontrol etmiştim sadece sürtünme sesi vardı buda kurutma makinelerinde normal olan birşey 2 hafta kadar önce tekrar kontrol ettiğimde sürtünme sesinin haricinde tıkırtı sesi geldiğini farkettim Samsung müşteri hizmerlerini aradım durumu anlattım servis kaydı açıldı sonrasında servis elemanları gelip baktılar ses motordan geliyor normal dediler bende bunun araştırmasını yaptım ne altus marka nede hoover markasının kurutma makinelerinde sadece sürtünme sesi var bu tıkırtı sesi yok bukez şikayetvar'a yazdım sonrasında Samsung çözüm merkezinden aradılar kayıt açıldı tekrardan servis elemanları farklı günlerde 2 kez geldiler makinenin arka tarafını söküp video kaydı alıp gittiler bugün servisten aradılar bendeki makinenin aynısında 2 cihazda da test etmişler bu ses varmış ve bu normal dediler buyüzden sizlerden ricam aynı marka model cihaza sahip olan varsa test edebilirmi? Aynı markada olsa olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnFLames77 -- 28 Şubat 2024; 15:30:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok garip çalışma esnasında bu ses oluyorsa çok fazla rahatsız edici ses olur bir anormallik var gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çalışırken uğultulu çalıştığı için sesi bastırıyor ama elle çevirince baya net duyuluyor ses ama servisin dediğine göre aynı marka model makinede test etmişler aynı ses varmış ve buyüzden bu ses normalmiş tabi inanmadım buna bana samsung marka bir kurutma makinesinden test videosu lazım ki videoya rağmen normal derlerse THH'ne şikayet edebileyim.
Googledan bakın hangi magazalarda oldugunu görürsünüz teşhirde varsa denemelik çalıştırmalarını isteyin.
Bu konunun içinde Samsung kelimesini aratın daha önce Samsung alanlar olduğunu hatırlıyorum onlara mesaj atabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın tarihli olarak 2 kişi buldum onlara yazdım umarım geri dönüş alabilirim.
-
normal değil
ELECTROLUX'ün hangi modelinde otomatik temizleme Kondenseri var?
-
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Siemens WQ41G2C0TR 9 kg kurutma makinesini aldık.
Bir kendi kendini otomatik temizleyen bir de bu 2-3 ayda sol alt köşeden kendimizin temizlik yapabileceği bir model vardı. Biz de bu modeli aldık.
Doğru mu yanlış mı bilemiyorum ama servis çağırma fikri hoş olmadığı için böyle bir karar verdik.
Son olarak, satıcı koku gelmesi ya da detarjan kokusunun çamaşırlara sinebilmesi ihtimaline karşı makineyi gidere bağlatmamamı tavsiye etti. Sizlerin bu hususta fikirlerini almak istedim. Yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.
-
Servis çağırma olayı nedir kendi kendini temizleyen modellerde servismi çagırmak gerekiyormuş
siemens WQ44G2C1TR modeli hakkında bende bir kaç şey yazayım.
yaklaşık 3 aydır, 2 günde bir kullanıyoruz makineyi çok şükür memnunuz.
kendini temizleyen model olarak geçiyor.
daha önceden de bahsetmiştim makinenin altı kısmının açılması çok kolay daha önceden de açmıştım en son dün açtım.
ilk açtığımda nemli/sulu şeklindeydi. Dün alt kapağını çıkarttığımda. biraz iç taraflarda su birikmişti( bir bardak su dökülmüş kadar). Tedirgin oldum ilk başta acaba giderden gitmiyor mu aşağıaya mı akıttı şeklinde ancak suyun giderden gittiğini gördüğümde, kendini temizleyen modelin özelliğidir diye düşündüm.
Bilgili deneyimli arkadaşlara sorum şudur. Aşağıda biriken su nasıl ve ne şekilde makineden gidiyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz35 -- 1 Mart 2024; 13:40:18 > -
Kendini temizleyen modellerde 2 yılda bir bakım mı gerekiyor öyle birşeyler okudum.
pompa varmış öyle yazılmıştı hocam.bende de aynısından var.memnunuz ama nem sensörü süreyi nasıl etkililiyor anlamadım.Bazen hafif nemli olsa da program bitiyor bazen de aşırı kurutuyor sanki.Eşime göre problem yok :).
Bana servisin söylediği iyiki bu modelden almışsın abi.Kendi kendini temizleme olmayan modellerde daha kısa sürede bakım gerekiyor bu modellerde 7 yıla kadar sorun olmuyor dedi.Neticede bu modeller haznedeki suyun bir kısmını her programda kondensere boşaltarak liflerin tozların aşağıya inmesini sağlıyor.Manuel olanlar ise sadece görünen ön taraftaki lifler temizleniyor dedi.TEk sıkıntı biriken suyun tahliyesini gerçekleştiren motorun tıkanıp tıkanmacağı denildi.
-
Hocam bende siemens in WT7WH460TR modelini yeni aldım kendini temizleme özelliği varmış. Bugün siemensin bir servis çalışanına sordum .SelfCleaning condenser özelliği olan makinaların 2 senede bir bakım gerektirğini söyledi moralim bozuldu.
Üzerine şikayetvar da buna benzer bir şikayet de okuyunca eyvah dedim))
7 yıl ise çok iyi
servis bana da öyle dedi ancak 2 yıl çok erken ne olabilir ki 2 yılda??
makinenin ömrüne 10 yıl desem 5. yılda bakım için servisi çağırırım öncesinde ve sonrasında 6 ayda bir içini açıp temizleyebildiğim kadar temizlerim artık üşenmez ya da ölmez isek :)
-
Hocam çok tşkler o alttaki kapak tırnaklar kırılmadan nasıl çıkıyor onun bir videosunu gönderebilirseniz iyi olur . )
Bugün electroluxle ilk fiyaskomuzu yaşadık.
Ürünü siteden kaydettim. Ancak garanti süresi 2 yıl gösteriyordu. Dedim niye 2? 3 olması lazım. Aradım bunları. Dediler onu dikkate almayın. Garanti 3 yıldır. Ancak sizin makinenin 10 yıl motor garantisi yok. Dedim emin misiniz? Evet dedi. Neyse kapatip ınternete baktım. 10 yıl diyor. Zaten makinenin üstünde de 10 yazıyor. Bir daha aradım. Bu sefer başkası çıktı. Motor garantisi 10 yıldır, zaten üzerinde de yazıyor dedi. Önceki abla yeni miydi neydi anlamadım. Umarım makinede sıkıntı çıkmaz.
Arkadaşalr siemens kurutma makinelerinde çamaşır makinesi üzerine konulması için aparat varmış bu ücretsiz mi yoksa almamız mı gerekir ? çamaşır makinesi arçelik bu arada uyumlu olur mu onuda bilmiyorum bu konuda bilenler aydınlatabilir mi acaba
-
Servis kurmuyormus garanti dışı birakiyormus..illa Bosch grubu olcakmis alt tarafı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X