Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.396
Cevap
497
Favori
2.834.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Kaça aldınız? 700 olanı düşünüyorum ben de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı oluyor içerde su birikiyor. Ve pompanın temizlenmesi gerek. 13 yl siemens kullandım ve üst seviye makinaydı 2 . Senesinden itibaren bakım başladı 7. Senesinden itibaren pompa değişti ve başka seyler değişti sonunda kaldırıp attım. Bugün şikayet.com a baktım bende 2. Senede başlayan sorunlar. 1. seneye inmiş.

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Su aktığını ben de gördüm. Hangi markaydi hatırlayamadım. Bu şekilde olması çok saçma. Bir yerden illa para alacaklar demek ki.

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Kapaktan ziyade kalite kontrol sıkıntılı sanırım biraz hocam. Yoksa kapak çok sorun değil anladığım kadarıyla. Sikayetvarda bir kaç yorum gördüm. Sensörü takmayı unutmuşlar montajda. Öyle şey mi olurmus. Yoksa arcelik de düşünüyordum. 1 2 bin indirim bulursam electrolux yapıştıracagim. Bu rakamlar bile hayal olacak yoksa.

• Pi kullanıcısına yanıt

27.500 hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan baktıkça kafası karışıyor. Hepsiburada da 3 ay erteleme kampanyası var. O bitmeden almak istiyorum.

Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi + Bluetooth 16.000₺

Hoover HLEH10A2TCEX-17 10 kg Wi-Fi + Bluetooth 15.000₺

Bu ikisi arasında kaldım. Ne farkları var çok anlamadım açıkçası. Sizce bu fiyat bantlarına iyi seçim midir? Veya biraz daha ekle şunu al diyebileceğiniz model var mıdır?

Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nitroture N kullanıcısına yanıt

Hoover alma hocam. Tecrübem olduğundan veya bildiğimden değil. Çok fazla şikayet var. Yorumlarda da görüyorum. Pek tavsiye edilmiyor.

• nitroture N kullanıcısına yanıt

hoover almadan önce herhangibir mağazada incelemenizi öneririm, zaten sonra neden almamalısınız onu anlayacaksınız.

• EMERGENCY 19 kullanıcısına yanıt
    Hangi modelini aldınız acaba

• 2 gündür araştırdım siemens için almayın dedim ama sanırım yine siemens alacağım)

• Evet beyler. hepsiburadadan şunu 3 ay ertelemeli 6 taksite aldım. İlgilenenler için teşekkürler. Gelince yorum yaparım. Fiyatların ne olacağı belli değil. Bu paralar hayal olacak gibi duruyor.

bu arada 500 de puan verdi.

https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew7h389st-camasir-kurutma-isi-pompali-pm-HBC000058PPR8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 24 Şubat 2024; 17:23:3 >
  • Electrolux ew9h189st modelini alarak bu süreci sonlandırdım bende şuanda gelmesini bekliyorum makine 23 bine geldi umarım memnun kalırım :)

• Riverice030 R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun nereden aldınız

Bu fiyata nasıl aldınız hocam?

Bende kurutma makinesi alma arifeisdeyim. Açıkçası Hoover ya da Siemens düşünüyordum. Burada inceleme yapınca Electrolux markasını görmeye başladım. Neden tercih ettiniz kısaca alabilirsem memnun olurum. Bir de fiyatı uygun duruyor internetteki diğer fiyatlara göre.

• tm7119 T kullanıcısına yanıt

Hocam büyük ihtimalle arkadaşın dediği rakama bulamazsınız. Hediye çeki bisey olmuş olabilir. Diğer türlü ınternette o rakamın yakıni bile yok. Veya sporculara bakmak lazım.

• Merhabalari,

Bosch Serie 8 Çamaşır Makinası var. Kurutma Makinası almak istiyoruz.

Bosch almak istiyorum ama Fiyatları 37000TL civarında serie 8 in. Sizce alınır mı?

Bosch WQB245AXTR almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı ? Arçelik mi alınmalı yoksa alman üretim Bosch mu ?

• Pi kullanıcısına yanıt
    Sanırım sizde Electrolux tercih etmişsiniz. Daha önce hiç kullanmadım bu markadan. Beyaz eşyalarım hep Arçelik ve Siemens. Sanırım Electrolux kaliteli bir marka fiyattan öyle yorum yapıyorum. Siz daha önce kullanmışmıydiniz

• berkan254 B kullanıcısına yanıt

Kimisi profilo bosch ve siemensin vidasina kadar aynı olduğunu söylüyor hocam. Bence de olsa bile çok fark yoktur. Profilolar Polonya üretimi olması lazım.

• tm7119 T kullanıcısına yanıt

Hocam teknik özellikleri iyi olduğu için arkadaşların tavsiyesiyle yöneldim. Daha önce sadece arcelik kullandım diyebilirim. Pek şikayet de yok bu markayla alakalı. Genelde servis yetersiz gibi şikayetler var.

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.