Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.289
Cevap
497
Favori
2.828.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arçelik 3885kt mi yoksa bosch WTW86562TR mi wtw86860tr mi
    sizce hangisi alınmalı özellik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacherelecomp -- 26 Eylül 2013; 11:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacherelecomp

arçelik 3885kt mi yoksa bosch WTW86562TR mi wtw86860tr mi
    sizce hangisi alınmalı özellik olarak

Özellik olarak değilde sağlamlık ve kalite olarak düşünmek lazım bu mantıkla düşünürsek tabiki Bosch alın derim.
  • rainman22 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim önerim Braun Satin Hair 7 Iontec / HD710 Saç Kurutma Makinesi isterseniz arama motorlarında arıştırabilirisiniz bu arada tüm elektronik ve beyaz eşya ve tüm spot eşyalarınızı alım satımını yapıyoruz nakliyat ve ödemeleri peşin yapıyoruz sizde ikinci el beyaz eşya ,elektronik eşya ikinci el mobilya ,tüm eski spot eşyalarınız nakit ödeme ile alınır iletisim bilgilerimiz websitemizde ve facebookta mevcuttur.iyi günler dileriz

iletisim bilgilerimiz;
    Website ;http://adanaikincielbeyazesya.com/
    Facebook;https://www.facebook.com/AdanaIkinciElSpotEsya

• Arkadaşlar uzun arayışlardan sonra, çamaşır kurutucusu olarak Siemens markasının ,Eylül ayındaki kampanyasından yararlanarak WT46S513TR modelinde karar kıldık.Kampanya fiyatı bayilerde 1400TL olarak veriliyor.Fakat yapılan pazarlıklarla bu fiyatın altına da alabilme şansınız var.İlk olarak sizlere ,servis ve verilen hizmet kalitesinden bahsetmek istiyorum.Sabah bayiden gelen cihaz için servisi arayarak randevu talebinde bulunduk.Bize 16:00-18:00 saatleri arasında, kurulum servisi yaptıklarını belirterek beklemeye başladık.Servis saat 17:00 telefonla, teyit alarak eve geldiklerinde elemanlar parfüm kokulu bir halde ayaklarına da galoş giyerek, makinenin kurulumu yapılacak yerde işe başladıklarında servis elemanın elindeki mini netbook dikkatimi çekti ,nedense acaba cihaza yazılım filan atacak derken hemen belinde ki diğer pos gibi bir cihazdan, servis garanti formunu doldurulmuş olarak çıkartıp makinenin kullanımını detaylı bir şekilde anlatıp gittiler. Biz hanımla şaşırdık hem parfüm kokulu hem de bu kadar nazik bir servis elemanı karşımızda pek beklemediğimiz için.Gelelim makineye, biz ekonomik hemde refresh özelliği olan bir model istiyorduk.Bu yüzden, bu modelin b sınıfı olması açıkcası çok önemli bir kriter olmadı.İlk çalıştırmamızda hemen, birkaç nevresim ve çarşaf attık içine ve ortalama 30-45 dk aralığında hepsini dolap kuruluğunda mis gibi çıkarınca hem sevindik hemde içindeki filtreden çıkanları görünce şok olduk.Makine çalışma sırasında, oldukça sessiz neredeyse sesini duymak için yanına kadar gitmeniz gerekiyor.Çalışma esnasında bulunduğu ortamda , hafif bir ısınma ile koku probleminiz olabilir ,bu nedenle makine bulunduğu ortamda iyi bir havalandırmaya ihtiyaç duymakta.
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenelupin -- 29 Eylül 2013; 15:04:45 >

• Arastırmalarım sonucu fiyat performans acısından siemens wt46w562tr karar verdim gibi ama son olarak aklıma bıse takıldı

siemens 46w562tr ile yine aynı teknolojıye sahip bosch WTW86562 arasında fiyat olarak 300tl fark var bu fiyat farkına deger bi fark var mı
  • Ben de alacağım ama yer sorunum var.Balkonu kapattıracağım sanırım.
  • Arkadaşlar şu ürünü tavsiye ederim.

Profilo KM 8432 ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ

8 KG
    NEM VE ZAMAN SENSÖRÜ
    KALAN ZAMANI GÖSTERME

GİBİ BAZI ÖZELLİKLERİ VAR.MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM.ÖZGÜR ÇEYİZ
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

• Merhaba,

Siemens in wt44w360by kodlu kurutma makinesinin üretim yerinin neresi olduğunu bilen varsa yazabilir mi?

Bir de bu ürün dışında Siemens in son kataloğundaki tüm ürünler tr kodu ile bitiyor. bu hepsi Türkiye yapımı mı demek oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba.
    kendi kendini temizleyen self condenseri biz hiç temizlemiyor muyuz? bu özellik olmayan makinelerde her kurutma işleminde temizlemek gerektiğini söylüyor kullanan arkadaşlarım. bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerturka

merhaba.
    kendi kendini temizleyen self condenseri biz hiç temizlemiyor muyuz? bu özellik olmayan makinelerde her kurutma işleminde temizlemek gerektiğini söylüyor kullanan arkadaşlarım. bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Klasik yogusmalilarda 60 kurutmada sokup temizlemek lazim benimki oyle ama kendini temizleyenlerde oyle bisey yok sadece kapak filitresindeki havı temizlyorsunuz basitce

• bosch wty88740 alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz. Gebzedeki mağazaların stoklarında genellikle yok. birkaç ay sonraya gün veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit03

Merhaba,

Siemens in wt44w360by kodlu kurutma makinesinin üretim yerinin neresi olduğunu bilen varsa yazabilir mi?

Bir de bu ürün dışında Siemens in son kataloğundaki tüm ürünler tr kodu ile bitiyor. bu hepsi Türkiye yapımı mı demek oluyor?

Forumdan cevap alamayınca ben de Siemens in 444lü numarasini arayip sorumun cevabını ilk kaynaktan öğrendim.
    Yukarıda yazdığım model Polonya üretimiymiş.
    Ürünlerin sonundaki tr kodu Türkiye de üretildiği anlamına gelmiyormuş.
    Hatta kodunun sonu str ve tr ile biten iki Ürün daha sordum onlar da Polonya üretimi çıktı.

Siemens araştıranlar için bir bilgi daha paylaşmak istiyorum ki benim gibi boşu boşuna bi sürü vakit harcamasinlar, Bayilerin elindeki son indirim katologundaki ürünlerin çoğu stoklarında yok. Ben iq500 Serisi 3 Ürün sordum 3ü de hem stoklarında yok hem Üretimden kaldırılmış. Aynı seride bir tek Ürün bulabildim o da c enerji sınıfı olduğu için almadım. Sanırım önce bayiye gidip stoklarında olan ürünleri sorup bunların arasından tercih yapmak daha mantıklı olacak.

• Merhaba,

Zamanında buradan çok faydalanmıştım. O nedenle aşağıdaki toparlayıcı mesajı yazmayı borç bilirim.

Bana göre alınabilecek en iyi markalar

Miele / Bosch-Siemens / Electrolux --> bu son saydığım 3ü A sınıfı olanları tabii ki...

Ben Miele aldım. Çok memnunum. Yaz kış kullanıyorum. Bir kere bebek bekleyenler hiç düşünmeden hemen alsınlar. Zamanında almadığıma çok pişmanım. Gerekçem çevreye saygı idi ama biraz da kendime saygı duyayım dedim.

Yalnız sizlere önemli bir uyarıda bulunmak isterim. Makinanızı havadar bir yere koymanız, özellikle makina çalışırken bulunduğu odanın kapısını açık tutmanız çok önemli. Zira ona göre kurutma süreniz uzuyor.

Bir de önemli bir gözlemimi paylaşmak isterim. Makinam ilk geldiğinde 2 makna yanyana idi ve oda ferah bir odaydı. (küçük ardiye)
    Sonra ben makinaları üstüste koydurup extra dolaplarla mekanı doldurdum. Kapıyı açık tutsam da, makinaya düzenli bakım yapıp, yaptırsam da kurutma süresi uzadı.Dolayısıyla kırışma daha fazla olabiliyor. O nedenle makinanızı ferah, havadar bir yere monte ettirmeniz bence önemli. Burada çeşitli makinalardan çok şikayet okudum. Bazen acaba sebeb dar, sıkıntılı mekan olabilir mi diye düşünüyorum onlar adına...

Yine de toparlayayım. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Ama yukarıda yazdığımı unutmayın lütfen.... @candogan62 Yazdıklarınızdan çok yararlanmıştım. Teşekkür ederim.

• Merhabalar,

ben de çamaşır kurutma makinası araştırıyorum. 10 günlük bebeğimiz var haliyle çamaşır fazla çıkıyor, haftada 3 defa min yıkama yapılıyor. tasarruf hesaplamalarını @redboxer82 arkadaş gibi ben de yaptım. A sınıfı arçelik ile B sınıfı profilo fiyat farkı 3-4 yılda amorti edecek gibi geliyor. amerikada yaşadığım dönemde kurutma makinasını mecburen kullanıyorduk (Houston sıcak ve nemli) orada kullandığımız makinelerin sınıfını hatırlamıyorum ama eşyaları soldurduğunu biliyorum.

o yüzden kafama takılan bir kaç konu var, siz ve diğer arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

1) sıcaklık kontrolü B ve A sınıfı makinelerde var olduğunu görüyorum. yine de ısı pompalılar bu işi daha iyi mi yapıyor demek istediniz. eğer öyleyse ısı pompalı bir makine (şu an için en uygun fiyat 3885 kt geldi bana) düşünüyorum. ne dersiniz.

2) çamaşır makinem 8 kg luk 1200 devirli siemens. bunun üzerine arçelik konabiliyor mu?

teşekkürler...

• hocam merhaba,
    bahsettiğiniz aparatı yaptınız mı? ve sağlam oldu mu? bunu nerede yaptırabiliriz. ben de 3885KT almayı düşünüyorum, siemens makinanın üzerine koymayı planlıyorum. makineyi alalı baya zaman geçmiş. hala kurutmadan memnunmusunuz?

teşekkürler...
  • thelearner16 T kullanıcısına yanıt
    Valla 1200 devirli makine demek, zaten iyi sıkma işlemi yapan bir makine demek. Dolayısıyla kurutma için fazla zorlanmayacaksınız, en basitinden ısı pompasız bir makine almanız yararınıza.

Benim makine 800 devir olduğu için kurutma işlemi biraz daha uzun sürüyor ama sizde durum böyle değil.

Dolayısıyla ısı pompalı alırsanız aradaki farkı kapamak için değil 3 yıl belkide 5 yıla ihtiyacınız var.

Tavsiyem standart tip yoğuşmalı kurutma makinesi almanız yönünde olacaktır.
  • Herkese merhaba. Bosh veya siemens kurutma makinesi almayi planliyorum. Isı pompalı ve A++ sinifi istiyorum. Bu sinifda en ust model 2500 alt modeller 2000 civarinda.Arada özellik olarak anlamli fark varmı? Mesale en ust modeldeki kırışıklık onleme ne kadar etkili. Deger mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow22

Herkese merhaba. Bosh veya siemens kurutma makinesi almayi planliyorum. Isı pompalı ve A++ sinifi istiyorum. Bu sinifda en ust model 2500 alt modeller 2000 civarinda.Arada özellik olarak anlamli fark varmı? Mesale en ust modeldeki kırışıklık onleme ne kadar etkili. Deger mi?

Bende merak ediyorum.

• Arçelik KT 2772 aldık 600tl'ye çok memnunuz. Fiyatına göre çok iyi bence
  • Bakın arkadaşlar. yukarıda eklediğim Siemens WT46S513TR modelini 15 gün önce yetkili bayi tarafından 1400 TL kampanya fiyatı ile aldık.B sınıfı bir makine, ama çamaşır makinemiz 1400 devirli olduğundan, sıkma performansı ile değerlendirildiğinde kurutma makinemiz A sınıfına yakın daha kısa süreler de kurutma yapabiliyor.Ayrıca yünlü sepeti , ve programı ile hem yünlüler hem de ayakkabı kurutma özelliği , kırışık azaltma özelliği ve buharlı refresh özelliği olan bir makine açıkcası aynı özelliklere sahip olan sadece A sınıfı olacak bir modele bu kadar yüksek fiyatla almaya hiç gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.