Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.471
Cevap
493
Favori
2.846.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Orijinalden alıntı: canoka

konuyla ilgili olarak merak ettiğim kurutma makinalarının kazanı çelik veya galvaniz niye çamaşır makinalarındaki gibi plastik alaşım değil. mesela siemens gurubu çamaşır makinası kazanında polinox aeg carboran kazan kullanıyor ama kurutmada modeline göre çelik veya galvaniz -metal- kazan kullanıyorlar. nedeninini bilen varsa aydınlatırsa forumdakilere yararı olur diye düşünüyorum.

Bosch kazanda çelik kullanıyor. Makinenin tamburunun dış kısmında suyun biriktiği kısım plastikten üretilir. Yoksa Bosch Siemens makinelerinin çamaşır koyduğumuz kısmı çelikten üretilmiştir. Bunun sebebi maliyetin ucuzlaması hemde kolay montaj.

bosch siemens çamaşır makinalarında dediğiniz gibi plastik kullanır ancak kurutmada modeline göre -diğer makinalarda da aynı benim gördüğüm- çelik ya da galvaniz yani metal kazan kullanıyor. onun için merak ettim bunun nedenini?

• daha önce WT 46 Y 860 TR siemens marka kurutma makinesi almıştım çok memnunum. Bunun üzerine WT 48 Y 740 TR cihazı bugün sipariş verdim 2100 TL'ye. Kullanınca tekrar görüşlerimi geniş bir şekilde yazacağım.
  • quote:

konuyla ilgili olarak merak ettiğim kurutma makinalarının kazanı çelik veya galvaniz niye çamaşır makinalarındaki gibi plastik alaşım değil. mesela siemens gurubu çamaşır makinası kazanında polinox aeg carboran kazan kullanıyor ama kurutmada modeline göre çelik veya galvaniz -metal- kazan kullanıyorlar. nedeninini bilen varsa aydınlatırsa forumdakilere yararı olur diye düşünüyorum.

4 SENEDIR GALVINIZ KAZANLI BOSCH KURUTUCU KULLANIYORUM SORUN yOK-"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 31 Mayıs 2013; 23:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

üstad, merak ettiğim sorun olduğu değil çamaşır makinalarında plastik alaşım kazan kullanırken kurutmalarda niye metal kazan kullanıyorlar belli bir nedeni olup olmadığıydı?!

• quote:

quote:

quote:

üstad, merak ettiğim sorun olduğu değil çamaşır makinalarında plastik alaşım kazan kullanırken kurutmalarda niye metal kazan kullanıyorlar belli bir nedeni olup olmadığıydı?!

kurtumada koku yapar dıye

• quote:

quote:

quote:

quote:

kurtumada koku yapar dıye

teşekkürler

• profilo cm1000dtr 7 kg çamaşır makinesi tercihinden sonra sıra kurutma makinesi seçmeye geldi. Haftada 4 yıkama yapıyoruz. evde 3 kişiyiz. Kurutma makinesi için sadece cam balkonla kapanmış balkonda yerimiz var. tercihim ısı pompalımı yoksa yoğuşmalımı olmalı sizce? forumu biraz okudum en büyük çekincem çamaşırların çekmesi durumu. Tercihimi yaparken bo konuya dikkat etmek istiyorum.Elektrik tüketimi ve yoğuşmalıların ısı yayması ikinci planda kalıyor. Bir diğer dikkat ettiğim nokta ise çamaşırların mümkün olduğunca ütü istemeden çıkması. kumaş pantolan ve gömlek dışında ütü yapılmıyorsa bence bu harika. birde merak ettiğim konu B sınıfı makinelerde fiyatı 1000 tl ye kadar olanlarda çift taraflı dönme özelliği varmı? varsa hangi modellerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drezin

profilo cm1000dtr 7 kg çamaşır makinesi tercihinden sonra sıra kurutma makinesi seçmeye geldi. Haftada 4 yıkama yapıyoruz. evde 3 kişiyiz. Kurutma makinesi için sadece cam balkonla kapanmış balkonda yerimiz var. tercihim ısı pompalımı yoksa yoğuşmalımı olmalı sizce? forumu biraz okudum en büyük çekincem çamaşırların çekmesi durumu. Tercihimi yaparken bo konuya dikkat etmek istiyorum.Elektrik tüketimi ve yoğuşmalıların ısı yayması ikinci planda kalıyor. Bir diğer dikkat ettiğim nokta ise çamaşırların mümkün olduğunca ütü istemeden çıkması. kumaş pantolan ve gömlek dışında ütü yapılmıyorsa bence bu harika. birde merak ettiğim konu B sınıfı makinelerde fiyatı 1000 tl ye kadar olanlarda çift taraflı dönme özelliği varmı? varsa hangi modellerde?

bildiğim kadarıyla miele hariç elektrolux-aeg grubu çift taraflı dönme yapıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drezin

profilo cm1000dtr 7 kg çamaşır makinesi tercihinden sonra sıra kurutma makinesi seçmeye geldi. Haftada 4 yıkama yapıyoruz. evde 3 kişiyiz. Kurutma makinesi için sadece cam balkonla kapanmış balkonda yerimiz var. tercihim ısı pompalımı yoksa yoğuşmalımı olmalı sizce? forumu biraz okudum en büyük çekincem çamaşırların çekmesi durumu. Tercihimi yaparken bo konuya dikkat etmek istiyorum.Elektrik tüketimi ve yoğuşmalıların ısı yayması ikinci planda kalıyor. Bir diğer dikkat ettiğim nokta ise çamaşırların mümkün olduğunca ütü istemeden çıkması. kumaş pantolan ve gömlek dışında ütü yapılmıyorsa bence bu harika. birde merak ettiğim konu B sınıfı makinelerde fiyatı 1000 tl ye kadar olanlarda çift taraflı dönme özelliği varmı? varsa hangi modellerde?

bildiğim kadarıyla miele hariç elektrolux-aeg grubu çift taraflı dönme yapıyor.

Miele'nin tüm modelleri çift yöne dönerek kurutma yapıyor kampanya nedeniyle Miele T 8812 C modelini 1899₺ ya bulanilirsiniz 7kg ancak analog bir model dijital değil.

• www.ticarikazanclar.com arkadaşlar herkes kazansın bi inceleyin derim...
  • Arkadaşlar arçeliğin yeni kurutmalı çamaşır makinesi. Bi fikri olan varmı acaba yeni çıkmış?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçelik 2772 kurutma makinesi aldım, eski model Arçelik 3500 çamaşır makinem vardı, satıcı üzerine sorunsuz bir şekilde kurulabileceğini söyledi. Servis geldiğindeyse eleman bin dereden su getirdi, zaten aparat getirmemişti yanında, yerde daha iyi olacağını, uzatma kablosuyla bu ürünü kullanamayacağımı söyleyip odanın ortasına bıraktı gitti makineyi. Eski model çamaşır makinelerinin üzerine kurulumda gerçekten sorun oluyor mu? Yoksa eleman işten mi kaytardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Arçelik 2772 kurutma makinesi aldım, eski model Arçelik 3500 çamaşır makinem vardı, satıcı üzerine sorunsuz bir şekilde kurulabileceğini söyledi. Servis geldiğindeyse eleman bin dereden su getirdi, zaten aparat getirmemişti yanında, yerde daha iyi olacağını, uzatma kablosuyla bu ürünü kullanamayacağımı söyleyip odanın ortasına bıraktı gitti makineyi. Eski model çamaşır makinelerinin üzerine kurulumda gerçekten sorun oluyor mu? Yoksa eleman işten mi kaytardı?

arçelik müşteri hattını ara sanırım hem bilgi alabilirsin hem de bir servis yönlendirirler sana.
  • quote:

arçelik müşteri hattını ara sanırım hem bilgi alabilirsin hem de bir servis yönlendirirler sana.

Mesaj yazdım dün akşam Arçelik'e, bugün aradılar ama şanstan telefon yanımda değildi. Forumda benzer deneyim yaşayan oldu mu diye merak ettim, hani adam işten kaçıyor derken gerçekten haklıdır zorla kurulumu yaptırıp sonradan sıkıntı yaşamayım :)
  • Bugün Arçelik'ten tekrar aradılar, çamaşır makinesinin üzerine matkapla 2 delik açarak montajın yapılabileceğini söylediler. Yerde olmasının bir avantajı var mı diye sorduğumda öyle olsa zaten aparat üretip makinenin üzerine montaj yaptırmazdık dediler. Neyse, daha hallolmadı ama birileri benimle irtibata geçecekmiş.

Ürün kalitesini bilmem(ben aldığım kurutma makinesinden memnun kaldım) ama Arçelik almayı düşünen varsa ilgili olduklarını söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Haziran 2013; 12:38:59 >
  • profilo cm1000dtr çamaşır makinesinden sonra bosh wtw84360by kurutma makinesi aldım. ısı pompalı.makine henüz gelmedi.gelince tecrübelerimi yazarım
  • Arçelik'ten aradılar, normalde ilk kurulum hariç servisin ücretli olduğunu ama benden bu seferlik ücret almayacaklarını söylediler(ben sanki keyfimden kurdurmadım ilk getirdiklerinde , lütfettiler...).

Neyse, aynı teknik servisten farklı bir kişi geldi. Direk olarak makinemin 5 kg olduğunu ve kurulumun yapılamayacağını söyledi(hepsinde de farklı bir bahane var maşallah!). Yine de bir deneyelim dedi(tehdit-şikayet de etmemiştim? Gözlerim yaşardı...). Yanındaki çocuk getirdikleri aparattan başka bir aparat getirdi arabalarından. Cuk diye oturdu kurutucu çamaşır makinesinin üzerine. Sadece 1 tane vidayı farklı kullandı gördüğüm kadarıyla, matkapla delme vs. bile yapmadı. Kurulum 15 dk sürdü sürmedi.

Buraya derdimi ve olanları uzun uzun yazdım, benim gibi teknik servisi maduru olmayın diye uyarmak istedim. Teknik servis elemanları bin dereden su getiriyor iş yapmamak için, sanki kargocu gibi bırakıp gidelim havasındalar. Eğer benim gibi müsait yeriniz yoksa -hatta olsa bile büyük rahatlık- kurulumu yapmaları konusunda ısrarcı olun, getirdikleri parça zaten markaya modele dayalı değil, universal bir aparat, yapmak isteyen bir şekilde monteler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Arçelik'ten aradılar, normalde ilk kurulum hariç servisin ücretli olduğunu ama benden bu seferlik ücret almayacaklarını söylediler(ben sanki keyfimden kurdurmadım ilk getirdiklerinde , lütfettiler...).

Neyse, aynı teknik servisten farklı bir kişi geldi. Direk olarak makinemin 5 kg olduğunu ve kurulumun yapılamayacağını söyledi(hepsinde de farklı bir bahane var maşallah!). Yine de bir deneyelim dedi(tehdit-şikayet de etmemiştim? Gözlerim yaşardı...). Yanındaki çocuk getirdikleri aparattan başka bir aparat getirdi arabalarından. Cuk diye oturdu kurutucu çamaşır makinesinin üzerine. Sadece 1 tane vidayı farklı kullandı gördüğüm kadarıyla, matkapla delme vs. bile yapmadı. Kurulum 15 dk sürdü sürmedi.

Buraya derdimi ve olanları uzun uzun yazdım, benim gibi teknik servisi maduru olmayın diye uyarmak istedim. Teknik servis elemanları bin dereden su getiriyor iş yapmamak için, sanki kargocu gibi bırakıp gidelim havasındalar. Eğer benim gibi müsait yeriniz yoksa -hatta olsa bile büyük rahatlık- kurulumu yapmaları konusunda ısrarcı olun, getirdikleri parça zaten markaya modele dayalı değil, universal bir aparat, yapmak isteyen bir şekilde monteler.

musayetsenız bır foto cekın koyun

• quote:

musayetsenız bır foto cekın koyun

Müsaitim ama makinenin olduğu dolap gibi küçük bir yerim var, orada ışık yok. Yarın çekip eklerim bu mesaja. Keşke kurulum sırasında makine dışarıdayken çekebilseydim. Şu anda pek anlaşılmaz sadece ön yüzü görünüyor makinelerin.
  • Fotoğraf...
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.