Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.469
Cevap
493
Favori
2.846.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redboxer82

Valla lazpanyol öyle memnunumki, bir ara çalışırken ıslık gibi sesler çıkıyordu, onlarda geçti profilo parasını kuruşuna hakediyor. Ggunister ilerde makineleri tekrar yanyana koyarsam montaj delikleri görüncek diye çok takma kafana, senle birlikte yaşamıycak sonuçta ; )

Düzenli olarak her cumartesi kullanıyorum kurutma makinemi, elektrik faturama aylık +10 TL gibi bir külfeti oldu, kazandığım zaman ve hijyene göre 10 TL hiçbirşey..

(Bu arada %100 pamuklu şeyler kuruturken, özellikle eşofman takımları, iç çamaşırları,çoraplar vs. "dolap kuruluğu" yerine mutlaka "kullanıma hazır kuruluk" ve "hassas" düğmesine basmak gerekiyor, yoksa çekebiliyor. Hassas düğmesi ile program biraz uzuyor ama çamaşır çekme derdi kalmıyor. Likralı, sentetik kumaşlarda, Kotlarda filan hassas düğmesine gerek kalmıyor.

memnun olmanıza sevındım .delıkler ıcın örtü makıneyı kapamayacak sekılde ama cözum olabılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

Valla lazpanyol öyle memnunumki, bir ara çalışırken ıslık gibi sesler çıkıyordu, onlarda geçti profilo parasını kuruşuna hakediyor. Ggunister ilerde makineleri tekrar yanyana koyarsam montaj delikleri görüncek diye çok takma kafana, senle birlikte yaşamıycak sonuçta ; )

Düzenli olarak her cumartesi kullanıyorum kurutma makinemi, elektrik faturama aylık +10 TL gibi bir külfeti oldu, kazandığım zaman ve hijyene göre 10 TL hiçbirşey..

(Bu arada %100 pamuklu şeyler kuruturken, özellikle eşofman takımları, iç çamaşırları,çoraplar vs. "dolap kuruluğu" yerine mutlaka "kullanıma hazır kuruluk" ve "hassas" düğmesine basmak gerekiyor, yoksa çekebiliyor. Hassas düğmesi ile program biraz uzuyor ama çamaşır çekme derdi kalmıyor. Likralı, sentetik kumaşlarda, Kotlarda filan hassas düğmesine gerek kalmıyor.

modeli nedir acaba?baktımda profilo kurutmalarda a sınıfı yok galiba? b sınıfından memnun musunuz?

• Cok memnunum, en ucuz modelinden 7kg. Bosch_siemens servisi gelip kurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kurutma makinasında ısı pompası olması ne fark ettiriyor acaba ? beko kurutma makinalarında 1000 TL fiyat farkı var da ? sadece elektrik sarfiyatı mı ?
  • yukarıdaki mesajlarda belirtmiştim 3885 benim satın aldıgım makine
  • hotpoint miydi neydi 2 yıl kadar kullandım

5.5 saatte yıka durula kurula utule ... bi katlaması kaldı:) onu da bi gün yaparlarsa şaşmam...:)
  • Bu tüylenmeleri ayıklayan kurutma makinelerinin özel bir adı/özelliği var mı?
    Yoksa hangisini alsak bu işi görür mü?
    Öğrenci evime çok da pahalı olmayan bir makine almak istiyorum da.. Çamaşır makinesinin üstüne koyucam mecburen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Bu tüylenmeleri ayıklayan kurutma makinelerinin özel bir adı/özelliği var mı?
    Öğrenci evime çok da pahalı olmayan bir makine almak istiyorum da.. Çamaşır makinesinin üstüne koyucam mecburen

ögrenci adam için en ıyı secım budur tüyü toplar arındırır havdan

www.n11.com
    Çamaşır Kurutmalık - Çamaşır Askısı - n11.com
    http://www.n11.com/profilo-camasir-kurutma-makinasi-km7410ctr-P10554785

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

www.n11.com

sağolasın hocam aldım listeye

Profilo alsak profilo servisi çamaşır makinesinin üstüne monte eder mi?
    (Çamaşır makinem arçelik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 8 Mayıs 2013; 18:09:01 >

• merhaba arkadaşlar

bugun bende arçelik bayine gidip 2772KT kurutma makinası aldım, 1 saat sonra merkezinden aradılar yarın müsait olduğum saatleri sordular.. 2-4 arası gelecek. acıkcası uygun bişeyler arıyordum çünkü diğer beyaz eşyalarımın hepsi 11 yıllık oldu. yakında onlarıda değiştireceğim..
    2 arkadaşımda aldığım bu modeli kullanıp çok memnun olduklarından tercih ettim. bizde haftada en az 3 kere çamaşır yıkanır.. evde asarken çamaşırların çıkardığı toz tüy havada ucuyor, tozu tüyü çok iyi topluyor filtresinde.. bende yaşayıp göreceğim artık..
    Bana daha pahallı bir şeyler almak sanki boşa para vermek gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joysa

merhaba arkadaşlar

bugun bende arçelik bayine gidip 2772KT kurutma makinası aldım, 1 saat sonra merkezinden aradılar yarın müsait olduğum saatleri sordular.. 2-4 arası gelecek. acıkcası uygun bişeyler arıyordum çünkü diğer beyaz eşyalarımın hepsi 11 yıllık oldu. yakında onlarıda değiştireceğim..
    2 arkadaşımda aldığım bu modeli kullanıp çok memnun olduklarından tercih ettim. bizde haftada en az 3 kere çamaşır yıkanır.. evde asarken çamaşırların çıkardığı toz tüy havada ucuyor, tozu tüyü çok iyi topluyor filtresinde.. bende yaşayıp göreceğim artık..
    Bana daha pahallı bir şeyler almak sanki boşa para vermek gibi geldi.

ileriki haftalarda da makine ile iligli izlenimlerini paylaşır mısın . bende almak istiyorum da. biraz daha araştırıyorum.

• arcelık ın o modelı alınmaz kazanı bosch profılo siemens göre kucuk ve camasırı kırıstırı fazla yuklemede.

butcenız azsa profılo alın derım
  • quote:

quote:

quote:

www.n11.com

servıs takmak ıstemezse sız aparatı ondan alın takın

• içi oldukca geniş geldi bana ama beni tek rahatsız eden B sınıfı olması.. A sınıfınıda bu fiyata bulamazdım.. İzlenimlerimden baberdar ederim sizi.
  • quote:

quote:

quote:

www.n11.com

profilo servise telefonla sorabilirsiniz. zannederim 100 lira civarı bir aparatla üstüne monte edeceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: canoka

quote:

quote:

quote:

www.n11.com

profilo servise telefonla sorabilirsiniz. zannederim 100 lira civarı bir aparatla üstüne monte edeceklerdir.

APARAT BEDAVA

• Forumu uzun zamandır takip ediyor tavsiyeleriniz dogrultusunda kararlar vermeye çalışıyorum.Birkaç haftadır çamaşır ve kurutma makinası bakıyorum fakat ne alacagım konusunda netleşmiş değilim sadece siemens marka alacağımı biliyorum.Aklımda bir kaç model var yardımcı olursanız sevinirim.

Siemens WM12S765TR çamaşır makinası ve WT46S51STR kurutma makinasını 2.800 TL ye temin edebiliyorum fakat

Siemens WM12Y760TR çamaşır makinası ve WT46Y860RTR kurutma makinasının 4.000 TL civarında almışken iyi bir şey almak istiyorum kullanma esaslarımda şöyle kurutma için hiçbir alanım yok tüm yıkanan çamaşırlarımı kurutma makinasında kururtacagım ve haftada 6-7 sefer çamaşır yıkanıyor evde ve aklıma takılan forumda gördügüm bir olay çamaşır makinası ve kurutma makinası üstüste olacak ve holde çamaşır dolabının yanında dar bir alanda olacak ısı pompası demiş bazı arkadaşlar verdiğim ilk modelde ısı pompası yok bu alanda kullanmamda bir sıkıntı yaşarmıyım ve ses düzeyi ne olur çünkü yatak odasına çok yakın
    Asıl sorum şu yukarıdaki kombinasyonlar arasındaki fiyat farkı 1.200 TL sizce hangisini almalıyım acil yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: selinyuksel

Forumu uzun zamandır takip ediyor tavsiyeleriniz dogrultusunda kararlar vermeye çalışıyorum.Birkaç haftadır çamaşır ve kurutma makinası bakıyorum fakat ne alacagım konusunda netleşmiş değilim sadece siemens marka alacağımı biliyorum.Aklımda bir kaç model var yardımcı olursanız sevinirim.

Siemens WM12S765TR çamaşır makinası ve WT46S51STR kurutma makinasını 2.800 TL ye temin edebiliyorum fakat

Siemens WM12Y760TR çamaşır makinası ve WT46Y860RTR kurutma makinasının 4.000 TL civarında almışken iyi bir şey almak istiyorum kullanma esaslarımda şöyle kurutma için hiçbir alanım yok tüm yıkanan çamaşırlarımı kurutma makinasında kururtacagım ve haftada 6-7 sefer çamaşır yıkanıyor evde ve aklıma takılan forumda gördügüm bir olay çamaşır makinası ve kurutma makinası üstüste olacak ve holde çamaşır dolabının yanında dar bir alanda olacak ısı pompası demiş bazı arkadaşlar verdiğim ilk modelde ısı pompası yok bu alanda kullanmamda bir sıkıntı yaşarmıyım ve ses düzeyi ne olur çünkü yatak odasına çok yakın
    Asıl sorum şu yukarıdaki kombinasyonlar arasındaki fiyat farkı 1.200 TL sizce hangisini almalıyım acil yardımcı olursanız sevinirim.

ondan daha ucuza ve iki yana dönen hem de çok daha şık elektroluxün edh3498rdl kurutma makinasını alabilirsin. liste fiyatı 2699 tl. almadan önce kıyaslamanızı tavsiye ederim. fotoğraf koyamıyorum kendim gördüm çok şık makina elektrolux kalitesi tartışılmaz zaten. karar sizin. siemens düşmanı değilim yanlış anlamayın bende de 561 siemens kurutma var.!

• konuyla ilgili olarak merak ettiğim kurutma makinalarının kazanı çelik veya galvaniz niye çamaşır makinalarındaki gibi plastik alaşım değil. mesela siemens gurubu çamaşır makinası kazanında polinox aeg carboran kazan kullanıyor ama kurutmada modeline göre çelik veya galvaniz -metal- kazan kullanıyorlar. nedeninini bilen varsa aydınlatırsa forumdakilere yararı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canoka

konuyla ilgili olarak merak ettiğim kurutma makinalarının kazanı çelik veya galvaniz niye çamaşır makinalarındaki gibi plastik alaşım değil. mesela siemens gurubu çamaşır makinası kazanında polinox aeg carboran kazan kullanıyor ama kurutmada modeline göre çelik veya galvaniz -metal- kazan kullanıyorlar. nedeninini bilen varsa aydınlatırsa forumdakilere yararı olur diye düşünüyorum.

Bosch kazanda çelik kullanıyor. Makinenin tamburunun dış kısmında suyun biriktiği kısım plastikten üretilir. Yoksa Bosch Siemens makinelerinin çamaşır koyduğumuz kısmı çelikten üretilmiştir. Bunun sebebi maliyetin ucuzlaması hemde kolay montaj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.