Şimdi Ara

Çam Terebentin Yağı ve Losyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi kullanan varmı varsa işe yararmı--- nasıl bi üründür. . .

• ne için kullancaksın çam terebentini saç dökülmesini önlemek için kullanıcaksan bende işe yaramadı belki sende işe yarar bir dene derim
  • evet saç dökülmesi ve saç güçlendirmek için. ..
  • Genelde bu tür şeylerin işe yaraması için çok doğru kullanman gerek ve saç derinin de uygun olması lazım. Yani zor
  • güncel. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

başlıkta belirttiğim gibi kullanan varmı varsa işe yararmı--- nasıl bi üründür. . .

Çam terebentini direk saçına uygulayamazsın badem yağına veya başka yağlara katarak kullanmalısın ama en iyisi şampuana katmak onuda çok az kullanman lazım yoksa şampuanın akışkanlığını bozar.Eğer ciddi saç dökülmen varsa köklü bi değişim yapman lazım sülfatsız,silikonsuz şampuanlar,doğal bakım yağı gibi biraz uğraştırıcı işler yapman lazım şampuan ve yağ tavsiyeleri istiyorsan pmden ulaşabilirsin.
  • Yıllardır kullanıyorum memnunum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 1 saat önce çam terebentini tek başına saçlarıma sürdüm saç derimi felaket bir şekilde yaktı kıpkırmızı yaptı.5-10 dakika tutmadan yıkadım.İnternette araştırdım tek başına kullanılmaması gerekiyormuş.Saçlarımı döker mi acaba doktora gitsem mi
  • İlk etapta normaldir Zamanla saç derisi de alışıyor ki zaten devamlı bunu yapmana gerek yok Misalen 400 gr lık bir şampuana bir şişe terebentin boşalt iyice çalkala zaten anında sulandığını göreceksin Sonra normal yıka ve durula Ben yıllardır kullanıyorum emin ol bir zararını görmedim ...

• https://doganinsifalieli.com/cam-terebentin-faydalari-ve-cam-terebentin-yagi.html

bu linkte çok güzel bilgiler vermişler. zamanında bende kullandım. gerçekten faydasını gördüm. çam terebentin hakkında bu linkten detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • bu çam terebentinler sizce gerçek mi?

bi yerde okudum, bu pahalı birşeymiş. öyle 10-15tl falan tutmazmış

sizce yinede alsam mı? bunların içine damlatsam mı acaba, ama ne kadar damlatcam

kullandığım şampuanlar kafeinli sebamed

bide yeşil vichy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.