Şimdi Ara

CAM SUYU YERİNE KOLONYA !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
24.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla ben tekelin wc ispirtosundan alıp camsille fifty fifty karıştırıp koyuyordum..

    eksi 15de bile sorun olmuyordu
  • Cam suyu diye bişey var yaw kolonya bayramlarda ev ziyaretlerinde çikolata eşliğinde ikram edilen bazı arkadaşların cebinde taşıdığı arada çıkarıp şap diye yüzüne vurduğu bişeydir
  • Uğraşmaya değer mi?

    5 litre konsantre cam suyu autoshopda 12 ytl gibi birşeydi. Tam 10 kez depoyu doldurabiliyor( su ile karıştırarak) - 20 dereceye kadar garanti:::
  • abi olsun böyle daha ucuza geliyor; tuvalet ispirtosu 1-1.5 ytl falan
  • dediğim gibi arkadaşlar biraz cam suyu koyup ustunede saf su koymayı deneyn grcekten çok guzel parlatıyor camı net görüş sağlıyor..
    saf suyun 5 lt'si 2 mılyon bısey yanı buyultulcek bısı deıl..
  • peki bu kolonya sileceklerin lastigini bozmuyormu? Yani yaptigimiz kari silece maliyetiyle sifirlamayalim...
  • yav yazın çeşmeden basıom koyuyom.

    Kışın da cam suyu.

    Saf su ne lo, milletin poposu görmüo saf su
  • aslinda amonyak iyi temizliyor ama cok kotu kokuyor ama guzel temizliyor ama fazla koymayin oda sileceklere zarar verir herhalde

    yukarida arkadas demiste bir milyona silecek diye benimki agaliba 50€ civari falandi
  • Merhaba,
    Benim kullandigim su:
    Arexons marka bir urun var, konsantre silecek suyu katkisi..
    1 depo cam suyuna kucuk bir olcek katiliyor.5-6 depo suya yetecek kadari 5-6 ytl.
    Camlarin guzelce temizlenmesini sagliyor ve hos bir koku da veriyor.Olcum yapmadim ama sonax gibi bir marka oldugu icin, sileceklere zararli oldugunu sanmiyorum.

    Ayrica bir de yagmur suyu kaydirici solusyon var, o da 5-6 ytl kadar.Havanin durumuna, silecekleri kullanma yogunluguna gore kullanim sikligi degisebilir ama cok kullanisli bir solusyon.
    Bir bezi islatarak, temiz ve kuru on cama suruyorsunuz.
    ozellikle 70km/saati gecince (on camin egimine gore degisebilir) silecek kullanimina neredeyse gerek kalmiyor diyebilirim.Peugeot 307,golf 5 , ve honda civic 95hb de denenmistir.

    Iyi aksamlar.
  • ARKADAŞLAR UZUN YOLDA CAMINIZA VE KAPORTANIZIN ÜZERİNE SİNEK SİVRİSİNEK VE BÖRTÜ BÖCÜK GİBİ MAHLUKATLARIN YAPIŞMASINI VE UZUN YOLU SİZLERLE GİDEREK BELEŞ YOLCULUK YAPMASINI İSTEMİYORSANIZ SİLİKON SPREYİ KULLANIN KAPORTAYA VE CAMLARA SIKIN UZUN YOLDAN SONRA HAŞERAT YAPIŞSADA AZICIK BİR SUYLA HEPSİ TERK-İ DİYAR EYLER ARACINIZDAN SİZLERİ DE HİÇ UĞRAŞTIRMAZ ÜZMEZ YORMAZ.... SİLİKON SPREYİ GERÇİ PROFESYONEL BİR ÜRÜNDÜR AMA AREXSON MARKA DASHBOARD PARLATICILARDAN DA AYNI RANDIMANI ALIRSINIZ......
  • Arkadaşlar alkol kaportanın boyasını soldurur. Özellikle far yıkama olan araçlarda kullanılırsa far püskürtülen suyun bir kısmı da kaportaya geleceğinden boyanın rengini soldurur. Bu yüzde far yıkama olan araçlarda üreticiler cams uyu için asla alkol içeren antifiriz önermez.
  • alkolün silecek lastiklerine zarar verdiği gerçeğine bir yerden sallama diyen arkadaş herhalde sileceklerin eriyip buhar olmasından bahsettiğimizi düşünmüş. 2 yıldır kullanıyormuşsun o silecekler 2 yıl önceki eprformanstamı hala merak ediyorum. birde 2 yıldır kullanıyormuşsun ama ilk mesajında yeni öğrendiğin birşeyi anlatır gibi bir halin var.

    ayrıca burası bir forum yani paylaşım yeri yazdığın herşeyi allahın emri gibi kabul edeceğimizi sanıyorsan yanılıyorsun kimya bölümü 4. sınıf öğrencisiyim ve şuana kadar edindiğim bilgiler alkolün lastiğe zarar verdiği sonucuna ulaşmamı sağlıyor. sende aksini idda ediyorsan "insanca" bilgilerimizi paylaşır doğruyu buluruz.

    ayrıca silecek suyu için saf su almak tamamen gereksizdir arkadaşlar su içindeki kireç öyle durduğu yerde dibe çökmez bir yerleri tıkamaz. rahatlıkla çeşme suyu kullanabilirsiniz. illa içim rahat etmiyor diyorsanız yılda birkez filan silecek suyuna bir bardak kadar tuz ruhu katın kireç mireç birşey kalmaz.




  • inan bana 13 yıl boyunca kullanırsan içinde taş gibi kireçler oluşuyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: vasago
    ayrıca silecek suyu için saf su almak tamamen gereksizdir arkadaşlar su içindeki kireç öyle durduğu yerde dibe çökmez bir yerleri tıkamaz. rahatlıkla çeşme suyu kullanabilirsiniz. illa içim rahat etmiyor diyorsanız yılda birkez filan silecek suyuna bir bardak kadar tuz ruhu katın kireç mireç birşey kalmaz.
  • qntrl depoda oluşabilir ama su yolunda oluşacağını sanmıyorum hem dediğim gibi yılda bir bardak tuz ruhu bünyeyi ferah tutar :)
  • alkol boyaya zarar verir...

    valla öyle olsa ben karda hiç uğraşmam dökerim alkolu cama filan olmaz öle şey....
  • İSPİRTO EKLEYİN!!!!
  • arkadaşım alkolle aran iyiyse al bi 70lik rakı doldur içine
  • çamaşır suyuda koy bence, cam daha hijyen olur
  • sıvı bulaşık deterjanı hakketten çok işe yarıyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vasago

    qntrl depoda oluşabilir ama su yolunda oluşacağını sanmıyorum hem dediğim gibi yılda bir bardak tuz ruhu bünyeyi ferah tutar :)

    Bunun kullanılışını adım adım anlatır mısın?

    Yaw ciddiyim.

    Bir bardak, daha dökerken adamın elini, arabasını ziyan eder. Hadi deliği tutturduk , sonra onu fışkırtırken çevre ne olur? (Buralarda bir kırmızı nokta smiley olacaktı ama bulamıyorum şimdi)

    Düşünsenize, arkadaki adam camı açmış hava ala ala gidiyor . Sonra birden tuz ruhulu su

    Allien Resurrection 2.5

    .oO°Oo.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.