Şimdi Ara

Cam otomatiğinin rolantiyi düşürmesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.2005 fiesta aracımda motor çalışır haldeyken ön camları kapatmak iki düğmeye aynı anda bastığımda 1000 deviri gösteren rolanti neredeyse yarıya kadar düşüyor bu normal midir?normal değil ise sorun nerededir?

Diğer bir sorum aracımın kapıları kademeli olarak açılıp kapanmıyor açılırken geriye doğru esniyor kapatırken de tutmasam çarparak kapanıyor bu model için normal midir bu?

En büyük sorunlarımdan biri de aracıma teyp taktırmak istiyorum ama hangi oto elektrikçiye gittiysem biz buna teyp takamayız demeleri oldu.Nasıl taktırabilirim yardım ederseniz sevinirim.

Son olarak aracımı yeni aldığım için çok da araçtan anlamıyorum ama direksiyon sert gibi geldi hidrolik değil gibi:)normal mi bu?Fren hidroliği ne kadar sıklıkla değişir?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

• Arkadaş iki gün oldu bir Allah'ın kulu cevap yazmadı nasıl iştir bu bu sitenin ilgilileri nerede acaba!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: akk087

Arkadaşlar herkese merhaba.2005 fiesta aracımda motor çalışır haldeyken ön camları kapatmak iki düğmeye aynı anda bastığımda 1000 deviri gösteren rolanti neredeyse yarıya kadar düşüyor bu normal midir?normal değil ise sorun nerededir?

Diğer bir sorum aracımın kapıları kademeli olarak açılıp kapanmıyor açılırken geriye doğru esniyor kapatırken de tutmasam çarparak kapanıyor bu model için normal midir bu?

En büyük sorunlarımdan biri de aracıma teyp taktırmak istiyorum ama hangi oto elektrikçiye gittiysem biz buna teyp takamayız demeleri oldu.Nasıl taktırabilirim yardım ederseniz sevinirim.

Son olarak aracımı yeni aldığım için çok da araçtan anlamıyorum ama direksiyon sert gibi geldi hidrolik değil gibi:)normal mi bu?Fren hidroliği ne kadar sıklıkla değişir?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

normal olabilir 2008 fiestada da durum aynı cam

• arkadaşım 8 senedir fiesta kullanıcısı ve hastasıyım artık her sorunu anlıyorum gibi birşey :) ve bu camların ikisine bastıgında rolantinin düşmesi normal o sorun bütün fiestalarda var . araçların kapısında çok aşırı bi kademede yok 1 tane var ve öyle çok fazla sertte değil birazda senin abartıların var diğer araçlar gibi asılmak gerekmiyor hafifce çekip kapatmak gerekiyor kapılarını bir şahin doğanla karıştırmayın lütfen . teyp konusunda işi bilen birine gitmemissindir bence bn değiştir ve nasıl yaptın dersen tekford.com dan teyp çerçevesi aldım geldi bana 1 tanede teyp aldım gittim teypçiye taktırdım bu kadar basit. birde direksiyondan bahsetmissin gayet direksiyonları hafiftir lastik havaların dengesiz bile olsa umuşaktır sertleşmez az bi kendi direksiyon sertliği vardır oda illaki olcak yeni model araçlarda direksiyon hissedilmiyor bile ama iyi birşey oldugunu düşünmüyorum aracın kontrolü bu şekilde daha iyi sağlanıyor sanırım seninde ilk araba deneyimin o yuzden biraz pimpirik ve bilgisizsin ama umarım sana yardımcı oluyorumdur vede en son olarak fren idroliği demişsin bunun kesin bi zamanı yoktur kendin bakacaksın arabanın yagına suyuna bakarken fren hidroliği koyulan kutu var orda onada bakarsın ama kolay kolay değişmez o ben 2 senede bir balata değiştirdim balata değiştirirken değiştirdim yağınıda . başka sorun olursa cevap vereblrm :)

• Bunun farkına varan bir tek ben değilmişim demek ki :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.