Şimdi Ara

CAM FİLMİNDEN CEZA YEDİM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cam film ve diger modifikasyonlari ruhsata isleniyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekusu12 -- 10 Ağustos 2014; 23:24:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysk nın koyduğu reklam yasağını bile uygulatmayan bir yapıda mahkeme ne karar alırsa alsın adamlar geçirecekse geçirirler, öncelikle bunu kabullenmek lazım

çevirme konusunda da olabildiğince yerlerini ezberlemeye çalışın ve uzak durun, herşeyiniz tam olsa bile illaki geçirecek birşey bulabiliyorlar, kaçarı yok
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    120 LİRANIN ALTINA AF Yeniden yapılandırma ile trafik cezaları da dahil olmak üzere 120 liranın altındaki cezalara af geliyor. Sigara cezaları dışındaki trafik cezaları ya da kabahatler yasasına göre yazılmış ancak tebliğ edilmemiş olan 120 liranın altındaki cezalar gönderilmeyecek.!!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İyi oku ezbere konuşuyorsun. Ve anılan bu cezalar 2014 yılı haziran ayına kadar olanları kapsıyor.
  • novinovi kullanıcısına yanıt
    Vay be biz dürüst cezasını ödeyen vatandaşlar resmen eşşek başkada birşey demiyorum. daha 15 gün önce 60 tl hastanenin önünde park yeri olmadığından yazılan cezayı ödedim. Milleti keriz yerine koyanlara haram olsun. Birdaha ceza, vergi vs ödersem ne olayım.
  • Bırak onu bunu bu konu ile ilgili röportaj yapıyorlar adamın biri diyorki 11.yıldır cezaları yatırmıyorum,biride diyorki 6-7-bin tl birikmiş cezam var ödemiyorum.Neden diye sordular,verdiği cevap; nasılsa af çıkar çünkü yıllardır bu hep böyle diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

120 LİRANIN ALTINA AF Yeniden yapılandırma ile trafik cezaları da dahil olmak üzere 120 liranın altındaki cezalara af geliyor. Sigara cezaları dışındaki trafik cezaları ya da kabahatler yasasına göre yazılmış ancak tebliğ edilmemiş olan 120 liranın altındaki cezalar gönderilmeyecek.!!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İyi oku ezbere konuşuyorsun. Ve anılan bu cezalar 2014 yılı haziran ayına kadar olanları kapsıyor.

Hocam af ne zaman gelecek ? Benim hazirandan cok once kesilmis ve odenmemis 2 cezam var 120 tl den az.Ben simdi odemeyeyim mi napayim ? Ne zaman belli olur ? Faiz isleyip duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Kesinlikle doğru mesaj. Moda oldu önüne gelene af çıkacak ödeme demek. Adam mtv yi ödeme diyor af çıkacak.

• Af çııkacakta, aşağıdaki gibi çıkacak,

31 Aralık 2013 tarihinden önce verilmiş olan ve tutarı 120 liranın altında kalan trafik idari para cezalarının ilgililerine tebliğ edilmesinden, tebliğ edilmiş olanların ise tahsil edilmesinden vazgeçilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Yapışsaydiniz soldan bi arabanın arkasina sıkıyosa çevirsin bakalım ne zaman çevirmeye gelsem böyle yaparım fırsat buldukça

ne yani, polis dur deyince soldan basıp kaçıyorsun öyle mi? kovalamıyo mu arkadan?
  • Hayır çevirmeler sağda olur ya. Adam diyor ki soldan bas geç. Dedigi İstanbul'daki pek çok cadde icin gecerli. Komple yolu kapamazlarsa gidersin

• af çıkmasını bekleyenler için söylüyorum; cezaların faizine af çıkma durumu var, cezaların kendine değil
  • ısıklardan sonraki 100 mt. içinde oldu cevirme. 3 seritli yolu tek seride düşürmüşler o yüzden kaçma gibi bi durum sözkonusu değil. bir iki araç sağa gecince herbirine bir memur bakıyor o esnada boşta memur kalmayınca serit boş tabi, gecen geciyor işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

kaza esnasında şarampole düştün misal.. cam dağılmıyo ve sürücü dısarı cıkamıyor dedi memur, bende yandan gelen bi darbede film camın patlayıp tuz buz olup suratımı parcalamasını engelliyecek belkide dedim, güldüler..
    41 yasında 19 yıllık ehliyet sahibi ve bugüne kadar tek kaza yapmamış ve tek ceza puanı olmayan biriyim Allaha şükür. Ve filmide sağlığımı düşünerek yaptırdım aslında. Mersin sıcağında inanın yürümeye bile üşenirsiniz öyle söyleyeyim.
    uzun lafın kısası cezayı kesmeye niyetlenmişler işte. Etrafta geceleri pavyon gibi, discotek gibi güm.güm gezen, ışıklarda 8 çizen, egzos sesiyle mahalleyi sahura kaldıran, makasın kralını ailesiyle trafikte seyreden masumların içinde pervasızca yapan bi dolu apaçi kılıklının peşinde de görmek isteriz polisimizi..
    Daha dün bi suriye plakalı kırmızıda geçti gitti karsı çaprazında ekip otosuna rağmen, çok merak ediyorum bişey yaptılar mı diye ama, sorduğum sorunun da cevabını biliyorum aslında :)

B.s.g deseydininz keşke o memura Kaç tane kırılıp da çıkmayan filmli cam görmüş.
    Geçen kelebek camını kırıldı. Tuzla buz etmişler, cam filmi yırtılıyor zaten. Öyle bişey yok.

• İşin komik tarafı bu sabah trafik şube md.lüğü önğ den gectim (eski atatürk parkı yaşat işhanı karşısı) bilumum jetta, mercedes ( doblo tipi modelini bilmiyorum) ve birkaç farlı model 8–9 araç gördüm ışıklarda beklerken ve hepsi koyu renk filmliydi. zamanım.yoktu fotopraf cekerdin aslında. Bir kaza olsa Allah korusun, polis otolarının cam filmi airbag misali hızla otomatik olarak ayrılıyor camdan sanırım...

• Sağlık problemi yaşıyorsan bunun için rapor alıp aracı filmli olarak kullanabilirsin, ancak artık çok geç.. O cezayı yediysen verilen süre içerisinde söktürüp trafik tescile onaylatmazsan otomatik olarak trafikten men olursun.. Sonra ki ilk çevirmede araç bağlanır, tekrar muayeneye gönderilir, cezası vs. büyük iş açar başına..
  • Cam filmi işi hayal oldu bizim için yani..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Yapışsaydiniz soldan bi arabanın arkasina sıkıyosa çevirsin bakalım ne zaman çevirmeye gelsem böyle yaparım fırsat buldukça

ne yani, polis dur deyince soldan basıp kaçıyorsun öyle mi? kovalamıyo mu arkadan?

Hayır hocam şöyle şimdi bakıyorum çevirme var sol şeride geçiyorum öndeki arabanın arkasına yapisiyorum sanki normal seyir edermis gibi araya girip cevirmekle ugrasmiyor. Hele öndeki arabada biraz hizliysa asla çeviremez. Tabi bazen ekipler kalabalık oluyor o zaman komple falan aliyorlar ama genelde işe yarar. Arabanın bi eksiği falan yok ama vakit kaybı ve ceza yazmak için ellerinden geleni yapiyorlar.

• Cezayi odeyeceksiniz. Sonrada mahkemeye verceksiniz. Hem parayi geri almak hemde yonetmelik hukmunun yasaya uygun olnadigini soylecwksiniz. Mahkemede cam filmi ile ilgili karar vrecek. Herkes kurtulmus olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

bu konudaki en saçma şey fabrika çıkışlı araçlardaki karartılmış camlardır.

cezanın amacını kimse net söyleyemez. görüş dersen değil, açık olanları gayet rahat görünüyor, güvenlik dersen daha güvenli ( dağılmama yönünden )

adam gibi bir düzenleme yapılmalı. gereksiz can yakıyorlar. Ve bu cam filminin ticaretini yapmak serbest... satış, montaj hepsi serbest.

fabrika çıkışlı karartılmış camlara ceza yazılmıyor değil mi ?
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Yazilmiyor...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.