Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? (14. sayfa)

-
-
-
Güle güle kullanın hocam serin serin :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam mutlaka filmlerin de etkisi olmuştur ama bence güneşlikler asıl etki eden malzeme olmuş gibi geldi bana,bunu anlayabilmek için ancak filmsiz 1 saat aynı saatlerde seyir ve derece ölçümü sonra filmli aynı koşullarda ölçüm olabilirdi sanırım,ben de ön cama solar gard ultra performance yapacaktım fakat bu aralar bu on cam filmine biraz takmış emniyet ondan sanırım yaptırmayacağım öne,bir de ön cam güneşliğinizin linkini atar mısınız hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memrekaya -- 27 Temmuz 2025; 17:36:51 >
Seyir halinde, uzun yolda zaten kaporta rüzgarla soğuyor klima daha rahat soğutuyor. Akşama kadar sabit güneş altında kaldığı yada saatte 10-15 km gidilebilen dur kalk trafikte ne olduğu önemli ve orada kesinlikle çok işe yarıyor.
Temu'dan indirimle 550TL civarında almıştım, şu an satışta yok. Türkiye'de satılan Olunca yada Çin sitelerinde satılan şemsiye kumaşı gibi ince olanlardan, değil dışı ve içi kalın malzeme ve kalın kumaş. Temu yada AliExpress'te başka satıcılarda da olabilir, yorumları ve resimli torunları iyi incelemek lazım. Vergisiz fiyatı 150-200RL den başlıyor bu tür güneşliklerin 20-30 farklı satıcı ve ürün vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 27 Temmuz 2025; 17:46:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler hocam:)
Antalya’da neresi ben de yaptırcam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Llumar Ümit&Yasin kardeşler var, ben yıllardır hem kendim hemde çevrem için orada yaptırırım.
Telefonu nettte var ama PM den yollarım.
* Fiyat artmıştır muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara için tavsiye istiyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta Çarşamba günü global marka cam filmi taktırdım araca.
Thefilmtime Gebze fiyat uygun olması sebebiyle tercih sebebim olmuştu.
Yaklaşık 1 haftalık kullanım sonrası görüşümü paylaşayım istedim en azından yaptıracak arkadaşların kafasında bir fikir oluşur.
Yan camlar global seramik serisi qpd 20 ön ise air 80 taktırdım. Cam filmleri 10yıl garantili ayrıca bir belge de verdiler.
işçilik 10/6 çoğu yerde toz, kıl vs kalmış film aralarında. Hatta ön cam da da baya fazlaca var.
ışık kesme maalesef vasat.
ısı kesme ise büyük hayal kırıklığı. Yorumlardan dolayı fazlaca beklentiye girdiğimi farkettim. cam filmsiz 10 birim ısı alıyorsa cam filmi ile maksimum 9 birime düşmüştür. Tabiki bu söylediklerim bir ölçüme dayalı değil gözlemimi paylaşıyorum ancak aracın içi maalesef yanıyor hiçbir fark olmadı.
Yaptıracak arkadaşlara tavsiyem gerekirse 3 4 fazla verip farklı markalara yönelmesidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X