Şimdi Ara

Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
28
Favori
95.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam klima daha çabuk soğutuyor gibi geldi bana ama derece ölçümü yapmadım.

Ön cama yaptırmadım. Toplam 9000₺ tuttu. Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD Ryzen 5 5600X 4.3 GHz@1.15V///Asrock X470 Taichi///Crucial Ballistix 2X8 Gb, 3200 MHz, CL16///MSI RTX 4070 Gaming X Trio///Corsair Force MP510, 480 Gb, Nvme///Arctic Liquid Freezer II 240 MM///Seasonic Snow Silent 1050W, 80+ Platinum///Be Quiet! Pure Base 500DX Beyaz///Aorus FI27Q, 1440P@165 Hz, IPS///Razer Deathadder V2///HyperX Alloy Core RGB

• memrekaya kullanıcısına yanıt
    Ben 3M IR serisi ve öne şeffaf, ön yanlara açık yaptırmama rağmen çok fark etti, önceden bu sıcaklarda bütün gün güneşte kalırsa 57-58 derece görüyordu. Hatta bu kadar sıcak olduğunu hatırlamıyorum 2 yıldır, belki 60 dereceyi geçerdi. Şimdi 50 derceyi geçmiyor ama cam tavana geçen ay geçici olarak ucuz ön cam güneşliği koydum, ön cama da komple kapatan güneşlik koydum, birazda onun etkisi oldu. Klima çok dalga yiyip soğutuyor ama o net, ortalama tüketimde de 0,4-0.6lt
    yakıt tasarrufu oluyor gibi.

Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 26 Temmuz 2025; 23:14:4 >

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam serin serin :)

Hocam mutlaka filmlerin de etkisi olmuştur ama bence güneşlikler asıl etki eden malzeme olmuş gibi geldi bana,bunu anlayabilmek için ancak filmsiz 1 saat aynı saatlerde seyir ve derece ölçümü sonra filmli aynı koşullarda ölçüm olabilirdi sanırım,ben de ön cama solar gard ultra performance yapacaktım fakat bu aralar bu on cam filmine biraz takmış emniyet ondan sanırım yaptırmayacağım öne,bir de ön cam güneşliğinizin linkini atar mısınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memrekaya -- 27 Temmuz 2025; 17:36:51 >
    Seyir halinde, uzun yolda zaten kaporta rüzgarla soğuyor klima daha rahat soğutuyor. Akşama kadar sabit güneş altında kaldığı yada saatte 10-15 km gidilebilen dur kalk trafikte ne olduğu önemli ve orada kesinlikle çok işe yarıyor.

Temu'dan indirimle 550TL civarında almıştım, şu an satışta yok. Türkiye'de satılan Olunca yada Çin sitelerinde satılan şemsiye kumaşı gibi ince olanlardan, değil dışı ve içi kalın malzeme ve kalın kumaş. Temu yada AliExpress'te başka satıcılarda da olabilir, yorumları ve resimli torunları iyi incelemek lazım. Vergisiz fiyatı 150-200RL den başlıyor bu tür güneşliklerin 20-30 farklı satıcı ve ürün vardır.

Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 27 Temmuz 2025; 17:46:51 >

Teşekkürler hocam:)

AMD Ryzen 5 5600X 4.3 GHz@1.15V///Asrock X470 Taichi///Crucial Ballistix 2X8 Gb, 3200 MHz, CL16///MSI RTX 4070 Gaming X Trio///Corsair Force MP510, 480 Gb, Nvme///Arctic Liquid Freezer II 240 MM///Seasonic Snow Silent 1050W, 80+ Platinum///Be Quiet! Pure Base 500DX Beyaz///Aorus FI27Q, 1440P@165 Hz, IPS///Razer Deathadder V2///HyperX Alloy Core RGB
  • Panthér kullanıcısına yanıt

Antalya’da neresi ben de yaptırcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Telefonu nettte var ama PM den yollarım.

* Fiyat artmıştır muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Ankara için tavsiye istiyorum :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok teşekkür ederim

Thefilmtime Gebze fiyat uygun olması sebebiyle tercih sebebim olmuştu.

Yaklaşık 1 haftalık kullanım sonrası görüşümü paylaşayım istedim en azından yaptıracak arkadaşların kafasında bir fikir oluşur.

Yan camlar global seramik serisi qpd 20 ön ise air 80 taktırdım. Cam filmleri 10yıl garantili ayrıca bir belge de verdiler.

işçilik 10/6 çoğu yerde toz, kıl vs kalmış film aralarında. Hatta ön cam da da baya fazlaca var.

ışık kesme maalesef vasat.

ısı kesme ise büyük hayal kırıklığı. Yorumlardan dolayı fazlaca beklentiye girdiğimi farkettim. cam filmsiz 10 birim ısı alıyorsa cam filmi ile maksimum 9 birime düşmüştür. Tabiki bu söylediklerim bir ölçüme dayalı değil gözlemimi paylaşıyorum ancak aracın içi maalesef yanıyor hiçbir fark olmadı.

Yaptıracak arkadaşlara tavsiyem gerekirse 3 4 fazla verip farklı markalara yönelmesidir.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Bana da gönderir misiniz özelden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Llumar Ümit&Yasin kardeşler var, ben yıllardır hem kendim hemde çevrem için orada yaptırırım.

Telefonu nettte var ama PM den yollarım.

* Fiyat artmıştır muhtemelen.

Bugün aradım ön cam 7500 diğerleri 7000 toplam 14500 standart fiyat verdi. Benim arka camlar orjinal siyah olduğundan güneşten iyi koruyor önlere açık renk yaptırsam yeter diye düşünüyorum cuma gününe randevu aldım bakalım.

Güle güle kullanın . Cam filmleri hp supreme serisinin kaç numarası . Memnunmusunuz. Özellikle gece sürüşü , yağmurlu havadaki performansi nasıl acaba

Teşekkürler hocam, 22 numara. Gayet memnunum, gece problem yaşamadım. Yağmurlu hava pek denk gelmedi.

• mstkurt M kullanıcısına yanıt

Merhaba Dostum

Üründen memlunmusun bende buğun full camda teklif aldım ona göre istanbuldan gideceğim

|| Asus M5A99X Evo R2.0 || AMD FX X8 8320 @ 4.5GHz || Noctua NH-D14 || 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1725MHz || Corsair 128GB Force GS (560MB/535MB) || 6 TB Seagate SV35 / 1TB Samsung M3 || Asus GTX 970 || Corsair Carbide 400R || 600W Corsair CX600 || Lg GH24NS95 24X DVD-RW Sata || Windows 10 Pro x64 || Logitech Gaming Keyboard G510 || Logitech G9x Gaming Laser Mouse 5700dpi || Logitech M305 || AeroCool Strike-X Fury || 23.6" AOC E2461FWH || 6x Akasa Viper 12cm / 4xAkasa Viper 14cm || Creative Inspire 4400 || Creative Fatal1ty Gaming Headset || Logitech C310 HD720p || SpeedLink SL-6538 || Linksys WAP300N AP || 2x Tp-Link 8dBi Anten || Dark High Power 300Mbps USB Adaptör || 2x Akasa 5 Çıkışlı PWM Çoklayıcı Kablo ||
    || Samsung S8 Plus || Playstation 3 Süper Slim 500GB || Novero Brooklyn Earphones || Canon PowerShot SX150 || LG 47LM760S || Casio EF-550D-1A || Samsung Gear S3 || Samsung Level Over || Samsung Gear Circle || Xiaomi 10400mAh pb || XiaoMi Fit ||
  • global marka yaptırmıştım bi şikayetim olmadı ucuz isteyenlere tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: MaCk

Solargard yaptıracağım teşekkürler

Hocam merhaba , antalya solar guard cam filmi yaptıracağınızı yazmışsınız. Bende Antalyadayım solar guard düşünüyorum. Yaptırdınız mı ? Nerede yaptırdınız ? Memnun kaldınız mı herhangi bir sorun oldu mu ?

Fiyatları benzer gibi duruyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.