Şimdi Ara

Cam Film İzi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabaya cam film taktırıp, 1 veya 2 hafta sonra çıkartırınca, bunun anlaşılma ihtimali var mıdır? Yani atıyorum camda oluşan izden ziyade, camı takarken söküp taktıkları yerden ötürü söküp takıldığı belli olup anlaşılır mı?

• Anlaşılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw bazı arabalarında fitilleri sökmek için kapıdan vida sökmek zorundasınız. o vidaların mavi güvenlik banttı olur, tornavida o banttı deler ve işlem yapıldığı bu sayede belli olur.

öteki türlü camda filan bi iz kalmaz. yalnız filmi söken usta değilse bagaj camından film çıkarken reziztansı da söküp alabilir.
  • RitueL R kullanıcısına yanıt
    @RitueL Araç i20, nasıl bir şekilde sökülüp takılıyor bilmiyorum ama evet sanayide ustaya götürüp taktırıp söktürmeyi düşünüyorum.

@ali_0017 Hocam ben de öyle düşünüyordum umarım da bir problem olmaz.
  • Huddleston kullanıcısına yanıt
    1-2 hafta için film yaptıracağınıza perdeler var onlardan deneyin. Camda yapışma izi bırakmıyor filmler ama 1-2 hafta için de para vermeye gerek yok bence.

• Dün itibari ile sipariş verdim, en kötü beğenmez isem alternatif olarak cam film düşünüyordum ama büyük ihitmalle perdeler de iş görücektir diye düşünüyorum. Teşekkürler.
  • Hocam sanırım iş üstündesiniz tenha yere çekin arabayı benden tavsiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM FİLMDE BALONCUK
    7 yıl önce açıldı
    Ön Cama Cam Filmi?
    12 yıl önce açıldı
    Cam filmi yapışkanları
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DeliCingene kullanıcısına yanıt
    Yok hocam birinci ağızdan yazıyorum zaten ama bana lazım olan bir durum değil.
  • hocam özel değilse neden 2 hafta için taktırıyorsunuz ?

@ali_0017
    perde öneriniz var mı ? şu projeksiyon perdeleri gibi yukarıda toplanan türden arıyorum ama hangisi iyidir bilmiyorum
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Arka araçlardan gelen farlar geceleri çok fazla göz alıyormuş, o yüzden de mecbur böyle bir yol izlemek durumunda kalındı.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Benimde bod perdeler ilgimi çekti. Camı tamamen kaplıyor. Arka cam da aynı şekilde. Kullanan birini görsem bakıp alıcam ama daha denk gelemedim. Uzun süreli kullanıma ne kadar uyar bilmiyorum.

Gece yolculuklarında önden gelen araçların farları göz alır. Arkadan gelen araçlar için dikiz aynanı karartabilirsin. Ön cama film yaptırmanı önermem. Gece yolculuğunda görüşünü çok kapatıyor, karartıyor ve polis çevirirse yan camları affetse de ön camı affetmiyor.

• 3 aynaya da o durumda karartma yaptırmak gerekiyor galiba bir şekilde, ona da bakmamız lazım gibi.
    Yan aynalar çok etkilemiyor ortadaki dikiz aynası da otomatik karartmalı değilse manuel karartmalıdır. Ekstra birşey yapmanıza gerek yok yani.

• Hocam o mandalın o işe yaradığını da şimdi öğrenmiş oldum, enteresan.
    bir çoğumuz bindiğimiz arabaları tanımıyoruz aslında. Kullanma kılavuzunda her şey detaylı yazıyor. Göz gezdirme izi tavsiye ederim. Yarın bir gün göstergede olmadık bir ışık yanarsa panik yapmamak açısından da iyi oluyor.

• Aynen hocam öyle yapmak lazım aslında. Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.